Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 14:00

2.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Divizní nováček ze Skaštic padl v divoké přestřelce s HFK Olomouc


8

Nováček divizní skupiny E ze Skaštic se představil v Holicích. Domácí HFK Olomouc vedl po půli o jednu branku. Ve druhém dějstvé se s brankami roztrhl pytel a domácí tým nakonec vyhrál po divoké přestřelce 4:3. Hosté se ale přesvědčili, že mohou hrát vyrovnanou partii i se zkušenějším protivníkem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí HFK šel do vedení

"Od začátku se hrálo v docela svižném tempu. Naši hráči si postupem času navykli na vyšší level fotbalu a jejich kombinace byly čím dál více sebevědomější. Aktivní byla pravá strana hostující sestavy. Odtud přiletělo před domácí bránu několik centrů, ale za zmínku stojí jen nepřesná hlavička Gojše. Ten samí hráč pak předvedl pěknou individuální akci, kterou musel zastavit až svým zákrokem domácí brankář. Gólová dorážka Konečníka pak nemohla platit, protože se hostující útočník nacházel v ofsajdu. Hostující aktivitu otupila inkasovaná branka v jejich síti. Chybu Lukáše Motala při rozehrávce dokázal technickou střelou potrestat BERNATÍK. Vyrovnání mohla přinést rychlá akce Konečníka, který nádherným centrem našel hlavu Sovy, ale jeho pokus mířil mimo bránu", hodnotí duel činovníci Skaštic.

Ve druhé půli padlo šest branek

"Co se hostujícím hráčům nepovedlo v první půli, to se jim vydařilo během dvou minut druhé části hry. Vyrovnání obstaral FRÝDL, který dorazil do sítě střelu vyraženou domácím brankářem. O dvě minuty později předvedly Skaštice rychlou akci na pravé straně, po které přišla přesná přihrávka na volného GOJŠE, který usměrnil míč do sítě. Ovšem po vedoucí brance Skaštice přestaly hrát. Nedokázaly podržet míč v útoku a přicházely o odražené míče. Tudíž brzy přišlo i vyrovnání, které zařídil opět BERNATÍK. Holice dokonale využily své psychické výhody a stav otočily. Po nadýchaném centru se mezi dvěma obránci prosmýkl SPURNÝ a domácí vedli. A když se po rohovém kopu jemnou tečí prosadil domácí kapitán Martin VYSKOČIL vypadalo to s hosty bledě. Ale Skaštice se nevzdaly a zápas zdramatizovaly. Po přesném centru Gojše skóroval přesnou hlavičkou MYNARČÍK. V závěru bylo rušno před oběma bránami. Nejdříve měl na kopačce vyrovnání Konečník, ale jeho střela skončila na tyči domácí brány. A hned z protiútoku zase pálil domácí útočník a jeho střela se od břevna odrazila zpět do hřiště. V zajímavém utkání tak nakonec brali všechny tři body domácí. Skaštice se pokusí získat první divizní body na domácím hřišti, kde budou hostit celek Šumperku", popisují duel na webu TJ Skaštice.

 

Fotogalerii z utkání od Antonína Sovy st. najdete zde - https://tjskastice.rajce.idnes.cz/HFK_Olomouc-TJ_Skastice_10.8.2019_-4_3/



Ohlasy k zápasu


1. HFK Olomouc
web HFK Olomouc: Potkali jsem na úvod kvalitného soupeře, který nám ukázal, že máme stále na čem pracovat. Musím však hráče pochválit za přístup k utkání a za předvedenou bojovnost. Střídající hráči hru oživili, což nám v úmorném teple pomohlo. Čeká nás teď v týdnu pohárové utkání se Zbrojovkou Brno a potom derby s Novými Sady, takže se musíme dobře na obě utkání dobře připravit.

TJ Skaštice
web Skaštic: Vstup do nové sezóny se našemu týmu nepovedl a to hlavně výsledkově. Herně se naši hráči svému zkušenějšímu soupeři určitě minimálně vyrovnali. O gól šťastnější nakonec bylo domácí mužstvo.



Sestavy


1. HFK Olomouc
M. Machalický [-] - E. Smítal [-] (77. E. Němec [-] ) , P. Rajnoha [-] , P. Stoklasa [-] (60. T. Spurný [-] ) , M. Vyskočil [-] (79. F. Henkl [-] ) , D. Bernatík [-] (88. G. Pezzotti [-] ) , M. Vyskočil [-] , T. Mazouch [-] , M. Laštůvka [-] (86. M. Kotůlek [-] ) , M. Krejčí [-] , O. Buček [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - T. Batík [-] (86. R. Vymětal [-] ) , L. Motal [-] , Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , M. Janalík [-] (57. D. Mynarčík [-] ) , A. Sova [-] (71. J. Beneš [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

ŽK: 78. O. Buček , 90. E. Němec - 59. R. Frýdl , 72. L. Batík , 90. L. Motal .
Hráči zápasu: D. Bernatík , M. Vyskočil - J. Gojš .
Počet diváků: 133. Rozhodčí: Soukal Bedřich - VAŘACHA Jan, BĚLÁK Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Stanislav Belžík
Tip experta: remíza

Skaštice nebudou mít v Holicích co ztratit a mohou favorita zaskočit

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích