1:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.08.2019 10:15

2.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Nováček z Brumova bral s olomouckými Novými Sady jenom bod


Branky


8

Staronový účastník divizní skupiny E z Brumova hostil  v nedělním dopoledni celek s olomoucké městské části Nové Sady. První poločas patřil domácímu celku, který odcházel do kabin s jednobrankovým vedením. Hosté srovnali ihned po začátku druhého dějství. Domácí mohli v závěru strhnout výhru na svoji stranu, ale branku se jim vstřelit nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek poslal do vedení Vlček

Komentář k utkání trenéra Brumova Pavla Charváta: Zápas s olomouckým celkem z Nových Sadů byldvou rozdílných poločasů, kdy v tom prvním jsme měli více ze hry my, většina druhého patřila spíše soupeři. Zápas jsme začali aktivně, snažili jsme se kontrolovat míč a byli jsme nebezpeční především ze stran. Po jedné rychlé akci na levé straně jsme v 15. minutě po rychlém průniku Lukáše Křivánka, vstřelili branku Petr Vlček, který brankářem vyražený míč dorážel do odkryté branky soupeře. Hosté více otevřeli hru a tak jsme se dostali k několika rychlým brejkům, ale bohužel jim chyběla finální přihrávka. Do kabin tak domácí hráči odcházeli s jednobrankovým náskokem.

Hosté dokázali utkání ještě zremizovat

"Druhý poločas byl ovlivněn rychlou brankou, kterou ve 48. minutě vstřelil soupeř z rohového kopu. Propadený míč na druhé tyči skončil po tyči v brance. Vypadli jsme z tempa, nedostupovali jsme hráče, měli jsme široké a dlouhé hřiště a tak jsme u většiny míčů byli až druzí. I když byl soupeř aktivnější, tak si žádnou výraznější šanci nevypracoval, měl jen celou řadu standartních situací, zejména rohových kopů. V posledních deseti – patnácti minutách zápasu, jsme se ve snaze zvrátit vítězství na naši stranu opět zvedli a přišlo i několik šancí, které ale bohužel končily u dobře chytajícího hostujícího brankáře. Největší šance přišla až v úplném závěru zápasu, kdy v 88. minutě po rohu Marek Novák trefil hlavou tyč", hodnotí druhý poločas Pavel Charvát.



Ohlasy k zápasu


FC Brumov
web Brumova: V úvodním kole divize bereme bod, v závěru jsme mohli utkání rozhodnout.

FK Nové Sady
web FK Nové Sady:



Sestavy


FC Brumov
R. Smolík [-] - M. Kubiš [-] , T. Kolouch [-] - J. Mokrička [-] , M. Chovanec [-] , P. Vlček [-] (76. J. Búbela [-] ) , D. Juřica [-] , D. Kocourek [-] , L. Křivánek [-] - T. Vaculík [-] , P. Štrbák [-] (71. M. Novák [-] ) -

FK Nové Sady
J. Zbořil [-] - J. Šuba [-] (76. Š. Filípek [-] ) , F. Ždánský [-] , R. Sobek [-] , P. Pošusta [-] , M. Strnad [-] (46. J. Smrček [-] ) , O. Baďura [-] (46. T. Musil [-] ) , M. Krátký [-] , M. Novotný [-] , D. Škoda [-] , M. Popelka [-]

ŽK: 53. D. Juřica , 81. M. Kubiš - 64. M. Novotný , 88. F. Ždánský .
Hráči zápasu: L. Křivánek , T. Kolouch - D. Škoda , F. Ždánský .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: FABEŠ Roman - ŠVEHLA Marek, GALÁŘ Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Stanislav Belžík
Tip experta: remíza

Nováček z Brumova by mohl s olomouckým celkem uhrát bod

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích