3:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.08.2019 16:00

2.kolo, Divize E, 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hranice potvrdily s Přerovem roli favorita


Branky


8

Domácí Hranice byly v souboji s Přerovem favoritem a tuto roli splnily do puntíku. V prvním poločasu vedly o jednu branku. Ve druhém dějství přidali domácí další dvě trefy a dokráčeli k jasné výhře o tři branky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do vedení

Hodnocení trenérů Přerova - Richard Švehlík.

Do zápasu jsme vstoupili velmi dobře, prvních dvacet minut jsme byli lepším týmem. Hráli jsme organizovaně v defenzívě a podnikali rychlé protiútoky, které obrana domácích nestačila zachytávat. Měli jsme dvě velké šance, když nejprve po rohovém kopu Zimčíka trefil Dan hlavou na brankové čáře útočníka Berkyho. Ve druhé šanci postupovali oba zmínění hráči na jednoho obránce, ale Berkyho střelu zlikvidoval výborným zákrokem gólman Tomečka. Ve 25. minutě jsme bohužel inkasovali po přihrávce za obranu, když Furmánek přehodil vyběhnuvšího Bělíka. O přestávce jsme si zdůraznili, že musíme zopakovat výkon z první dvacetiminutovky, ale bylo vidět, že když prohráváme, přestaneme si ve hře věřit a hráči nedokáží kvalitně sehrát kombinace do zakončení. V 65. minutě navíc domácí zvýšili po standardní situaci Čápa Kundrátem na 2:0. Poté již byli jasně lepším týmem a v závěru ještě navýšili skóre na konečných 3:0.

 

Zdroj: https://fcprerov.cz/

Domácí přidali další dvě branky

Ani velká nervozita nepokazily fotbalistům SK Hranice vstup do nového divizního ročníku. V tom by rádi zaútočili na titul. A začali dobře. V sobotní premiéře porazili před svými fanoušky 3:0 přerovskou Viktorku.Začátek utkání ale překvapivě patřil hostům. Přesněji prvních dvacet minut, během kterých Přerov hrozil z brejkových situací. Ukrajinská posila hostů Dan se však neprosadila, stejně skončil i pokus útočníka Berkyho.Klíčovým momentem tak byla úvodní branka, která Hranicím ve 28. minutě přilepila na kopačky větší klid. „Nezačali jsme dobře, dělali jsme chyby a byli hodně nervózní. Chtěli jsme to za každou cenu výsledkově zvládnout, první kolo je strašně důležité,“ uvědomoval si trenér Hranic Radek Fojtů.

 



Ohlasy k zápasu


SK Hranice
web Hranic:

1. FC Viktorie Přerov
web Přerova: Nechceme hráče po neúspěšném výsledku zatracovat, je třeba vzít si ze zápasu ponaučení a v příštím utkání doma se Vsetínem zvítězit. Musíme navázat na to dobré, co jsme v derby předvedli a vyvarovat se hluchých chvil, které jsme dnes měli.



Sestavy


SK Hranice
J. Tomečka [-] - R. Kundrát [-] , P. Furmánek [-] (46. D. Kuchař [-] ) , T. Čáp [-] , P. Šišlák [-] (52. J. Ligač [-] ) , L. Lasovský [-] (90. V. Veselka [-] ) , M. Lasovský [-] , D. Bezděk [-] , M. Kuchař [-] , M. Vyka [-] , D. Heřmánek [-] (78. M. Rak [-] )

1. FC Viktorie Přerov
P. Bělík [-] - J. Kratochvíl [-] , M. Zimčík [-] , L. Dlouhý [-] , O. Václavíček [-] - V. Koplík [-] (35. T. Blažkovský [-] ) , J. Šlajs [-] , M. Bielko [-] (46. V. Kocian [-] ) , V. Dan [-] (76. L. Krejčíř [-] ) , J. Masný [-] - L. Berky [-] (56. P. Karmazín [-] )

ŽK: 83. M. Vyka - 83. O. Václavíček , 89. L. Dlouhý .
Hráči zápasu: R. Kundrát - J. Šlajs .
Počet diváků: 310. Rozhodčí: Krupa Jan - MANKOVECKÝ Tomáš, LAŠTUVKA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Koseček

Expert: Stanislav Belžík
Tip experta: výhra domácích

Hranice mají dobré mužstvo a derby s Přerovem zvládnou za tři body

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích