1:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.03.2020 10:15

32.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj rezerv pro Slovácko


Branky


11

Jarní premiéra se třetiligové juniorce ševců nevyvedla dle představ. Zlínská rezerva se v důležitém souboji na půdě slováckého béčka gólově neprosadila, a protože ve druhé půli neuhlídala odvrácenou standardní situaci, odjížděla ze Širůchu s prázdnou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Úvodní dějství bylo z obou stran dosti neurovnané, přesto se šance urodily. Jako první zahrozili žlutomodří. Štěpánek oslovil přesným centrem Chwaszcze, proti jehož hlavičce dobře zasáhl Nemrava. Domácí gólman vyhrál nad zlínským útočníkem i v dalším vzájemném souboji, kdy se mu včas vrhl pod nohy a jeho sólo z boku zlikvidoval.

Slovácko bylo v prvním poločase opticky více na míči, jenomže defenziva mladých ševců pracovala v těchto fázích spolehlivě a brankář Šiška žádnou ošemetnější situaci řešit nemusel. A když už se domácí dostali na dostřel zlínské brány, mířili hodně nepřesně. Naopak na druhé straně ještě po Hellebrandově pobídce hlavou Chwaszcz do třetice prověřil Nemravu.

„Brankových příležitostí jsme sice do přestávky měli víc, přesto jsem byl naším výkonem zklamaný. Někteří kluci nepředvedli to, co bychom od nich očekávali. Počínali si bojácně a nervózně. Celkově byla první půle z obou stran plná nepřesností a nesla parametry prvního ostrého utkání po zimní pauze,“ vypozoroval zlínský trenér Jan Jelínek.

Rozhodnutí

Po změně stran už přece jenom mladí ševci dokázali více dominovat také v mezihře, jenomže paradoxně ve chvíli, kdy juniorka ševců přitlačila domácí tým trvaleji před jeho pokutové území, zaspala v defenzivě. Žlutomodří si po odvrácené standardní situaci nepohlídali Vechetův náběh za obranu, jenž s pomocí tyče překonal Šišku.

Tím byl dán ráz zbytku střetnutí. Zlínští mladíci vrhli vše do útoku a vypracovali si šance na vyrovnání. Čtvrthodiny před koncem se po hezké individuální akci ocitl ve výhodné pozici Martinez, domácí bránu však přestřelil. Ngimbi se také tlačil do zakončení, obrana Slovácka jej ale stihla včas zablokovat. A tak urputně bránící Slovácko ještě mohlo v závěru výhru pečetit. Střídající Janík obešel i Šišku, odkrytou bránu ovšem netrefil.

„Výsledek je pro nás zklamáním. Dle mého názoru šlo o remízové utkání, kluci se v závěru bili jako lvi, vytvořili si veliký tlak, bohužel bez efektu. Mrzí mě i inkasovaná branka po standardní situaci, byla úplně zbytečná. V celkovém součtu jsme tak doplatili na první poločas a neproměněné šance, kterých jsme měli více. Na to se však fotbal nehraje. Každopádně nic nebalíme a budeme dál bojovat,“ slíbil zlínský kouč.

Jeho svěřenci se pokusí o nápravu příští neděli v domácí jarní premiéře proti Uničovu.

zdroj: www.fastavzlin.cz



Ohlasy k zápasu



FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlín B: Brankových příležitostí jsme sice do přestávky měli víc, přesto jsem byl naším výkonem zklamaný. Někteří kluci nepředvedli to, co bychom od nich očekávali. Počínali si bojácně a nervózně. Celkově byla první půle z obou stran plná nepřesností a nesla parametry prvního ostrého utkání po zimní pauze. Výsledek je pro nás zklamáním. Dle mého názoru šlo o remízové utkání, kluci se v závěru bili jako lvi, vytvořili si veliký tlak, bohužel bez efektu. Mrzí mě i inkasovaná branka po standardní situaci, byla úplně zbytečná. V celkovém součtu jsme tak doplatili na první poločas a neproměněné šance, kterých jsme měli více. Na to se však fotbal nehraje. Každopádně nic nebalíme a budeme dál bojovat.



Sestavy


1. FC Slovácko B
V. Nemrava [-] - l. pernica [-] , A. Řihák [-] (46. M. Baran [-] ) , F. Vecheta [-] (90. J. Janík [-] ) , J. Srubek [-] , J. Pek [-] (87. M. Řehola [-] ) , P. Dvořák [-] (62. M. Polášek [-] ) , M. Tomaštík [-] , R. Olšanský [-] , D. Mareček [-] , T. Vincour [-]

FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - M. Ngimbi [-] , . Martinez [-] , O. Bačo [-] , V. Gettler [-] (84. M. Zahradník [-] ) , V. Mlýnek [-] (73. D. Venený [-] ) , P. Sklenář [-] , Š. Chwaszcz [-] , J. Hellebrand [-] (73. M. Mlýnek [-] ) , F. Štěpánek [-] , J. Pafka [-]

ŽK: 64. J. Srubek , 91. J. Janík - 90. O. Bačo .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Líkař Petr - VEJTASA Simon, MAREK Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Adam Bahounek
Tip experta: remíza

Zápas ovlivní, to který z týmu si pomůže hráči z A-týmu. Tipuji remízu

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     17. 12. 2019 12:58

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     19. 11. 2019 07:24

Tip: výhra domácích