3:1
(2:0)
86. M. Kerbr (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:15

7.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Souboj o prvenství ovládlo Blansko


Branky


6. F. Žák , 23. M. Sedlo , 61. P. Ilko - 86. M. Kerbr (p.)
14

Blansko se utkalo se Sigmou v souboji prvního s druhým. Hosté byli posíleni o několik hráčů z áčka, přesto jim to nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dvoubrankové vedení

Do zápasu výborně vstoupilo Blansko, které již po šesti minutách vedlo. Filip Žák se protlačil k zakončení, využil zaváhání Trefila a poslal míč do sítě poprvé - 1:0. Všem domácím fanouškům zatrnulo v osmé minutě, kdy jeden z domácích hráčů zahrál rukou a sudí Tomanec ukázal na penaltový puntík. K exekuci pokutového kopu se postavil Yunis, ale Martin Doležal jeho ránu vystihla vysloužil si tak bouřlivý aplaus téměř patnácti stovek diváků.

Své zaváhíání mohl Yunis napravit záhy, když se dostal k hlavičce po centru Kerbra, ale branku Blanska nedokázal trefit. Ve dvaadvacáté minutě se hnal do šance Ilko, ale byl při svém průniku faulován a Blansko dostalo k dispozici standardku. Při ní propadl míč k Martinu Sedlovi, jenž posunul ukazatel skóre na hodnotu 2:0.

V závěru poločasu bylo jasně vidět, že je Sigma vývojem utkání zaskočená a oproti tomu Blansko hrálo s naprostou lehkostí a mohlo přidat i další branky, bohužel pro domácí však nedokázalo trefovat prostor mezi třemi tyčemi.

 

Gól ligového hráče

Ve druhé půli se hra odehrávala primárně ve středu pole, občas se však jeden z týmů dostal do jasné příležitosti a ve 49. minutě chyběly Štrbákovi jen milimetry k tomu, aby dostal míč do sítě. O pár chvil později se již domácí fanoušci mohli radovat. Pavol Ilko dostal míč na pravou stranu, pohrál si s obráncem a střelou z otočky poslal fanoušky do euforického stavu potřetí - 3:0.

Snížit z pohledu Sigmy mohl hostující Langer, ale v dobré pozici na míč nedosáhl a Doležal mohl zůstat klidným. S ubíhajícím časem se Sigma díky své kvalitě dostávala do větších šancí, ale většinu z nich dokázal zlikvidovat brankář Doležal. V pětaosmdesáté minutě se po jednom ze zákroků ve vápně skácel jeden z hostujících hráčů a sudí Tomanec ukázal na penaltový puntík podruhé.

Míč si tentokrát postavil Milan Kerbr a zkušený ligový hráč nezaváhal a střelou pod břevno nedal Doležalovi žádnou šanci. Další branku již diváci na stadionu na ulici Údolní neviděli a Blansko se tak posunulo do čela tabulky MSFL.

 

Zdroj: www.fkblansko.cz



Ohlasy k zápasu


FK Blansko
Zbyněk Zbořil - Trenér Blanska: Přímý souboj o první místo, posílená Sigma, fantastická návštěva a super výsledek. Jak už před zápasem říkal můj asistent, bude to „Krásný zápas“ a podle mě byl. Fotbalová kvalita byla na straně hostů, ale my jsme si vážili každé šance, odpovědně jsme bránili a chtěli jsme to vítězství víc. Důležitý okamžik přišel krátce po našem úvodním gólu, kdy Doležal chytil penaltu a to nám dodalo ještě víc sebevědomí. Ze standartky jsme odskočili na 2:0 a už jsme ten poločas dohráli celkem v klidu. Druhá půle byla hodně o vůli, pokračovali jsme v odpovědnosti směrem dozadu a podařilo se nám přidat třetí gól. Mrzí mě inkasovaný gól z penalty v závěru, ale i tak jsme to dnes ve vlastní šestnáctce proti velké kvalitě celkem slušně zvládali. Látal, Kerbr ze stran a Yunis na hrotu plus ti mladí šikovní mládežničtí reprezentanti nám celý zápas slušně zatápěli, byl to určitě zatím nejkvalitnější soupeř, ale dotáhli jsme to do konce. A chtěl bych poděkovat divákům, že na nás od začátku sezóny chodí, pro hráče je to velká vzpruha a já si budu jen přát, ať se na té vítězné domácí vlně ještě chvíli držíme.




Sestavy


FK Blansko
M. Doležal [-] - D. Urbančok [-] (77. M. Traore [-] ) , M. Schwendt [-] (68. T. Fabuš [-] ) , J. Huška [-] , A. Kopičár [-] (88. D. Bednář [-] ) , M. Štrbák [-] , P. Šulek [-] , M. Sedlo [-] , O. Paděra [-] , P. Ilko [-] (77. D. Přerovský [-] ) , F. Žák [-] (74. J. Tulaydan [-] )

SK Sigma Olomouc B
J. Trefil [-] - M. Kerbr [-] , O. Zmrzlý [-] , J. Štěrba [-] (76. J. David [-] ) , D. Zima [-] , J. Yunis [-] , M. Chytil [-] (77. R. Baďura [-] ) , J. Spáčil [-] (84. D. Grygar [-] ) , P. Voleský [-] (57. M. Galus [-] ) , R. Látal [-] , T. Zlatohlávek [-] (73. Š. Langer [-] )

ŽK: 46. P. Šulek - 17. T. Zlatohlávek , 48. J. Spáčil , 91. D. Grygar .
Počet diváků: 1423. Rozhodčí: Tomanec Josef - VOLEK Stanislav, GASNÁREK Michal.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Boj o samotné čelo. V Blansku chodí hodně lidí a poženou domácí dopředu. Blansko doma ze čtyř zápasů ještě neztratilo. Naopak Sigma venku tři zápasy a dvě prohry. Blansku vlastní prostředí pomůže a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza