Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.09.2019 10:30

7.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Zlín se rozjel


Branky


17. V. Mlýnek , 20. M. Mlýnek , 33. J. Pafka , 63. J. Pafka , 69. V. Gettler , 72. P. Červenka (p.) - 48. T. Gomola , 53. F. Labuda , 57. M. Blahuta
15

Zlínské béčko vyhrálo již třetí zápas v řadě a tentokrát i bez posil z A týmu. V divokém utkání, kdy hosté dokázali dohnat tříbrankové manko, nakonec zaslouženě zvítězili mladí ševci, kteří přidali i ve druhém poločase po třech brankách a mohli se tak radovat z vítězství a také posunu na 11. příčku tabulky MSFL. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

„Musím pochválit kluky za to, jak se zvedli, ale ta desetiminutovka mě bude strašit ještě hodně dlouho,“ usmíval se kouč vítězů Jan Jelínek.

Spokojený byl nejen s předvedenou hrou, ale hlavně šesti vstřelenými brankami. „Na to, jak jsme nastoupili v mladé sestavě, tak to bylo dobré,“ pochválil svěřence Jelínek.

První poločas zlínskému béčku, který se musel tentokrát obejít bez posil z ligového mužstva, náramně vyšel.
„Z naší strany měl parametry. Dařilo se nám přehrávat soupeře a dát tři góly,“ těšilo Jelínka.

Skóre otevřel Vít Mlýnek, pak se trefil Martin Mlýnek a povedenou pětačtyřicetiminutovku završil Pafka.
Rozhodnuto ale zdaleka nebylo.

„Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi špatně. Individuální chybou jsme soupeře dostali do hry. Jak hosté zjistili, že to s nám jde, začali nepříjemně kousat ze standardek a dlouhých míčů. My jsme dvakrát propadli při bránění a bylo to 3:3,“ uvedl Jelínek, který prožil tři infarktové stavy za osm minut. „To si nemůžeme dovolit,“ ví známý trenér.

Hostům ani trefy Gomoly, střídajícího Labudy a Blahuty k bodům nestačily.

Zlínští mladíci sice za nerozhodného stavu neproměnily dvě tutovky po brejkovýcch akcích, ale Pafka nádhernou střelou od břevna vrátil domácímu týmu vedení, které vzápětí z penalty nařízené za ruku potvrdil Červenka. „V tu chvíli se utkání definitivně zlomilo,“ řekl Jelínek.

Triumf Fastavu završil Gettler. Dolní Benešov už reagovat nedokázal. Další utkání hrají mladí ševci v neděli od 10:15 ve Velkém Meziříčí. 

Zdroj: www.fcfastavzlin.cz

Druhý report

V žádném případě to neplatí o nedělním utkání MSFL v Luhačovicích. O tom vás přesvědčí následující informace. Už v 5. minutě se do první gólové šance dostal domácí Červenka, brankář Chvěja udržel čisté konto. Hosté odpověděli přímým kopem v 10. minutě, ale Haas z dobré pozice minul cíl. V 17. minutě se jako první zapsal do střelecké listiny Mlýnek V., který trefil pravou šibenici – 1:0. Než se stačili hosté vzpamatovat dostali další úder. Ve 20. minutě se ve skrumáži po rohovém kopu nejlépe zorientoval Mlýnek M. a domácí vedli – 2:0. Ve 27. minutě to před brankou hostů vypadalo jako na kulečníku, ale ani třetí opakovaná střela gólem neskončila. Po půlhodině rozehrál brejk hostů Blahuta, ale jeho centrovaný balón napálil Gebauer nad opuštěnou branku. Ve 33. minutě si na pas Červenky naběhl Pafka a gólem do prázdné branky zvýšil na – 3:0! Śtěstím pro hosty bylo, že ve 37. minutě se mezi tyče nevešla dělovka Červenky a ve 41. minutě jeho přízemní centr podél celé branky hostů Mlýnek V. v další gól nepřetavil…. Co se dělo v poločasové přestávce v kabině hostů nevíme, ale co zažili příznivci domácích po zahájení 2. poločasu se tak hned nevidí. Ve 48. minutě zakončil brejk Pecucha a Blahuty gólem Gomola – 3:1. V 53. minutě kopal rohový kop Karčmář a Labuda vrátil hosty do zápasu – 3:2. V 57. minutě se trefil Blahuta a bylo vyrovnáno – 3:3!!! Pohromu domácích měl na svých kopačkách Gomola, ale brankáře Šišku nepřeloboval. V 63. minutě se dostal do šance domácí Pafka a proti jeho střele do levé šibenice byl Chvěja bezmocný - 4:3. Gól domácích jim vrátil sebevědomí. V 66. minutě si Chvěja poradil s jedovkou Gettlera. Gettler se však radoval z gólu v 69. minutě po akci Pafky – 5:3. K dalšímu gólu přispěl domácím hlavní rozhodčí, který za nastřelenou ruku hostujícího obránce nařídil pokutový kop. Nabídnutou šanci nemohl Červenka v 72. minutě odmítnout a pojistil vedení svého mužstva na – 6:3. Hlavní rozhodčí pak potvrdil známou skutečnost, že penalta je tehdy, když ji rozhodčí odpíská, protože za stejně nastřelenou ruku domácích se hosté pokutového kopu dožadovali marně …. Další možný zvrat ve vývoji zápasu se tak už nekonal a výsledek se už nezměnil.   

autor: Petr Krömer



Ohlasy k zápasu


FC TRINITY Zlín B
Jan Jelínek - trenér Zlína B: Musím pochválit kluky za to, jak se zvedli, ale ta desetiminutovka mě bude strašit ještě hodně dlouho. Na to, jak jsme nastoupili v mladé sestavě, tak to bylo dobré. Z naší strany měl parametry. Dařilo se nám přehrávat soupeře a dát tři góly. Do druhého poločasu jsme vstoupili velmi špatně. Individuální chybou jsme soupeře dostali do hry. Jak hosté zjistili, že to s nám jde, začali nepříjemně kousat ze standardek a dlouhých míčů. My jsme dvakrát propadli při bránění a bylo to 3:3.

FC Dolní Benešov
Dominik Kroupa - trenér Dolního Benešova: V první půli jsme podali strašný až ostudný výkon, dostali jsme tři góly. Ve 2. poločase se nám podařilo během několika minut zápas vyrovnat, ale potom jsme znovu polevili a v divokém zápasu dostali další tři góly.



Sestavy


FC TRINITY Zlín B
J. Šiška [-] - F. Štěpánek [-] , J. Kolář [-] , J. Pafka [-] (84. P. Šiška [-] ) , P. Červenka [-] (88. A. Číž [-] ) , V. Gettler [-] (78. L. Kaláb [-] ) , M. Mlýnek [-] , M. Nečas [-] , A. Tkadlec [-] , F. Košák [-] (85. T. Uhřík [-] ) , V. Mlýnek [-]

FC Dolní Benešov
F. Chvěja [-] - J. Romaněnko [-] , T. Gomola [-] , L. Foitzik [-] (35. F. Labuda [-] ) , A. Karčmář [-] , J. Býma [-] (60. D. Skroch [-] ) , T. Gebauer [-] , M. Pecuch [-] , M. Blahuta [-] , T. Moravec [-] , O. Haas [-]

ŽK: 54. J. Šiška , 90. L. Kaláb - 84. J. Romaněnko , 90. T. Moravec .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: MACRINEANU Jiří - BEBENEK Petr, VOSTREJŽ Ivan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
16. 9. 2019 22:10
Za hlavičku Druhý report prosím dopsat: Fotbal bez gólů - to je nuda Pak má začátek odeslané informace navazující smysl!

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Michal Muzikant
Tip experta: výhra domácích

Zlín teď dvakrát zabral. Dolní Benešov je naopak dole a myslím, že ve Zlíně body nezíská.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Trenér, Fanoušek, Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sokol Křoví | Vysočina | Žďár nad Sázavou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích