1:1
(0:0)
91. L. Lahodný (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.09.2019 10:15

6.kolo, MSFL , 2019-2020


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Velkém Meziříčí padaly branky až v závěru


Branky


82. F. Kotoun - 91. L. Lahodný (p.)
8

Fotbalisté Velkého Meziříčí a Vyškova se rozešli po bodu za remízu 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bez branek

Fotbalisté Velkého Meziříčí měli v šestém kole letošní sezony Moravskoslezské fotbalové ligy svému soupeři z Vyškova co vracet, protože v minulém ročníku se s ním potkali v květnu letošního roku a schytali debakl 1:5.

V právě probíhajícím ročníku jsou na tom oba týmy celkem podobně. Domácí měli před tímto zápasem na svém kontě osm bodů a hosté šest.

V nedělní utkání začali lépe právě vyškovští. Jak bývá v letošní sezoně zvykem, tak Vyškov svého soupeře přehrává, což platilo i v tomto zápase. Hosté si vytvořili mnoho rohových kopů a zajímavých příležitostí, ale žádná se neujala. Největší příležitost k otevření skóre měl chvilku před poločasovou přestávkou mladý Karel Jaroš. Ten ale netrefil prázdnou bránu. Naopak Velké Meziříčí si nevytvořilo žádnou velkou příležitost. Za domácí v utkání znovu nenastoupil Petr Dolejš ani Pavel Simr.

Branka na každé straně

Sice Vyškov byl lepší, ale do vedení šlo domácí Velké Meziříčí. Vyškov chodil často do přečíslení, ale  žádné nevyřešil dobře. A tak zahrozili z protiútoku domácí. Na jejím konci byl střídající Petr Kotoun a bylo to ve dvaaosmdesáté minutě 1:0. 

I trenér Trousil měl při střídání celkem šťastnou ruku. V devadesáté minutě se dostal ve vápně k míči střídající Michael Sečkář a byl faulován Milošem Kriegsmannem, který viděl za svůj prohřešek i žlutou kartu. K exekuci nařízeného pokutového kopu se postavil Lukáš Lahodný a penaltu v první nastavené minutě proměnil a stanovil konečné skóre 1:1.



Ohlasy k zápasu



MFK Vyškov
Jan Trousil - Trenér Vyškova: Všechny zápasy v letošní sezoně jsou podobné. Vždycky soupeře přehráváme, máme šance, ale neřešíme je dobře. Stejné to bylo i dnes a jsme potom zbytečně nervózní. Navíc soupeř zůstává neustále ve hře. Navíc Velkém Meziříčí nemělo v prvním poločase snad žádnou příležitost. Po inkasované brance jsme začali hrát na tři obránce.



Sestavy


FC Velké Meziříčí
R. Kruba [-] - M. Kriegsmann [-] , J. Dufek [-] (35. F. Kotoun [-] ) , P. Mucha [-] , J. Šimáček [-] , R. Demeter [-] , A. Plichta [-] (89. V. Crkal [-] ) , P. Mezlík [-] (84. M. Puža [-] ) , R. Šuta [-] , M. Bouček [-] , D. Komínek [-]

MFK Vyškov
Š. Spurný [-] - J. Krejčí [-] , L. Hanuš [-] , F. Smrčka [-] - K. Jaroš [-] , T. Langer [-] , D. Němeček [-] , M. Matocha [-] (66. M. Sečkář [-] ) , L. Lahodný [-] , V. Korovikov [-] (46. R. Smékal [-] ) - R. Křivánek [-]

ŽK: 64. P. Mucha , 64. R. Demeter , 91. M. Kriegsmann , 92. R. Šuta - 20. Š. Spurný , 28. M. Matocha , 40. L. Hanuš , 57. D. Němeček , 65. R. Smékal .
Počet diváků: 281. Rozhodčí: VOLEK Stanislav - KNEISL Zdeněk, TOMANEC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Michal Muzikant

Expert: Jan Ambrozek
Tip experta: remíza

Vyškovu se zatím moc nedaří, ale kvalitu má a bod získá.