Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 14:00

14.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Píšť zakončila úspěšné jaro výhrou v Těškovicích


Branky


11

Píšť vedla po poločase o tři branky. Domácí ve druhé části dvakrát náskok korigovali. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Píšť dala tři góly

Ve velkém vedru se odehrával zápas mezi Těškovicemi a Píšti. Domácí nastoupili bez čtyř hráčů základní sestavy, hosté dokonce odehráli celý zápas pouze v jedenácti lidech, a i přesto dokázali prodloužit svou sérii výher. Do vedení šli hosté už po pěti minutách, kdy centr Kudlíka usměrnil do brány kapitán Patrik Moric – 0:1. V desáté minutě dokonce hosté orazítkovali břevno domácí klece. O osm minut později zahrávala Píšť rohový kop, který dopravil do sítě Kudlík a Přemysl Laazecký podruhé lovil míč ze sítě – 0:2. Domácí pak přidali, ale střela Illíka skončila nad bránou. Brože vychytal brankář Liška. Následný trestňák Vladimíra Šenka Liška vyrazil jen k Solnickému, jehož střela skončila na tyči. Šest minut před přestávkou Píšť výborně presovala, čímž donutila domácí obranu k chybě a Svoboda svůj samostatný nájezd zkušeně proměnil a stanovil poločasové skóre – 0:3. 

Těškovice už jen snížily

Začátek druhé půle lépe vyšel domácím. V 57. minutě se podařilo Těškovicím snížit, když centr Petra Lazeckého zkušeně zametl do kasy Sroka – 1:3. Další střelecké pokusy Jakuba Krayzela a Vladimíra Šenka skončily těsně vedle. V 67. minutě ale hosté znovu vedli o tři branky, když rohový kop znovu doklepl do sítě Kudlík – 1:4. Deset minut před závěrečným hvizdem rozhodčího Těškovice stanovily konečnou podobu skóre, když Sýkora vysunul Petra Lazeckého, který se kličkou zbavil obránce a nedal brankáři Liškovi šanci – 2:4. V závěrečné domácím tlaku mohl ještě snížit Patrik Jedlička, ale jeho lob skončil těsně nad břevnem. Hosté tak už výhru udrželi. Oba týmy se mohou příští rok těšit na další souboje v okresním přeboru. 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): V „okleštěné“ sestavě jsme předvedli v první půli „ospalý“ herní výkon a po hrubých chybách inkasovali zbytečně na 0:3. Ve druhé půli jsme zlepšeným výkonem korigovali výsledek utkání JEN na konečných 2:4.

TJ Slavia Píšť
Patrik Moric (kapitán): Hrálo se za teplého počasí na uměle trávě byla to pro nás nová zkušenost, bohužel přijelo nás jen jedenáct ale v kabině jsme si řekli ze to odjezdíme a ve vítězné sérii budeme pokračovat. Jsme rádi, že jsme udrželi skvělou sérii výher a doufám ze nám to vydrží i do další sezóny.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , B. Sroka [-] , J. Lasák [-] (46. P. Lazecký [-] ) , V. Šenk [-] , R. Lazecký [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] (64. D. Sýkora [-] ) , L. Brož [-] (67. M. Hoza [-] ) , J. Krayzel [-]

TJ Slavia Píšť
P. Liška [-] - T. Kudlík [-] , M. Lampart [-] , D. Sedláček [-] , L. Mrva [-] , J. Rzidký [-] - K. Palkovič [-] , L. Svoboda [-] , J. Lazar [-] , K. Moric [-] , P. Moric [-]

Hráči zápasu: P. Lazecký - T. Kudlík .
Počet diváků: 37. Rozhodčí: MIGOTA Tomáš - SOCHOREK Dalibor (N), HUDECZEK Kristian (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Dean Gračanin
Tip experta: remíza

Jako každé derby bude i tohle vyhrocené a týmy si rozdělí po jednom bodu .

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Píšť má celkem dobrou šňůru a kvalitní tým - proto vyhrají o gol

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů