2:1
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 17:00

24.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Služovice vstřelily rozhodující branku až v nastavení


Branky


18

Po první části vedla Štítina. Služovice dvěmi góly ve druhé části skóre otočily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Štítina se ujala vedení

Služovice přívítaly v nedělním odpoledne mužstvo ze Štítiny. Diváci z počátku viděli hostující mírnou převahu v poli. Služovice se nikam nehnaly ,ale ani Štítina se nepřesnými přihrávkami nedostávala  k šancím. Viděli jsme tak jen tři střely Marka Vitáska bez úspěchu. Domácí na druhé straně zahrozili hlavičkou Wojcickeho nad, a šancí Vladana Cimingy, kterou u tyče vychytal gólman David Vitásek. Po půlhodině se představil Vavrečka. Přebral si míč, nebojácně pronikl středem mezi dvěma stopéry, aby zavěsil pod víko zkoprnělého Vojtěcha Kremsera - 0:1. Za chvíli ránu Grafa mířící do šibenice zlikvidoval hostující brankář Vojtěch Kremser. V závěru první půle se neujala hlavika domácího Vladana Cimingy.

Služovice skóre otočily

Start do druhé části vyšel lépe domácím, když hned po šesti minutách odcentroval Číp a nejmenší hráč na hřišti Martin Kremser hlavičkou od země usměrnil míč k tyči - 1:1. Hned o chvíli později vychytal u levé tyče šanci domácího Čípa brankář David Vitásek. Pak se velmi dlouho hrálo mezi oběma šestnáctkami bez výraznějších příležitostí. Teprve až v 85. minutě se dostal ke střele z otočky Novák, ale gólman jeho pokus kryl. Závěr zápasu byl plný emocí. Hosty vstřelený gól Stoklasou, odmával čárový pro údajný ofsajd, Poté se Marek Vitásek na půlicí čáře odpoutal od svého strážce aby běžel sám na bránu , v tom mu odpískali útočný faul. Nakonec však ze tři bodů radovali domácí, kfdyž v nastavení vznikl v pokutovém území závar, kdy se k míči nedostali ani Vladan Ciminga, ani Wójcicki. Míč proletěl až k Martinu Kresmerovi, který zavěsil - 2:1. Hosté se po tomto okamžiku hodně zlobili, protože reklamovali ofsajd střílejícího hráče. Leč marně, protože rozhodčí branku uznal a zároveň zápas ukončil.

 

Služovice budou hostit Stěbořice. Štítina přivítá Hlavnici.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Opět nás zklamal brankář, ale náhradník Vojtěch Kresmer opět podal vynikající výkon. První poločas byl z naší strany ospalý, a hosté byli fotbalovější a po zásluze vedli. Druhý poločas byl z naší strany daleko lepší. Dokázali jsme dát dva góly, kdy se hlavičkou dokázal prosadit nejmenší hráč na hřišti.

TJ Tatran Štítina
klubový web: Mám pocit, že pro klid zápasu by dneska prospělo obou stranám, kdyby byl na místě jen hlavní sudí a na čarách jsme si to odmávali za pomocí rozhodčích - "laiků".



Sestavy


TJ Sokol Služovice
V. Kremser [-] - A. Ciminga [-] , P. Kriebel [-] , A. Lasák [-] , M. Kremser [-] - M. Wójcicki [-] , J. Novák [-] , M. Číp [-] , M. Trunčík [-] - V. Ciminga [-] , M. Nowický [-] (55. P. Weczerek [-] )

TJ Tatran Štítina
D. Vitásek [-] - F. Graf [-] (70. P. Stoklasa [-] ) , M. Vitásek [-] , J. Gattnar [-] , D. Vavrečka [-] (78. M. Vitásek [-] ) , P. Škroch [-] , V. Tomáško [-] , T. Halška [-] , P. Kunczik [-] , V. Watzlavik [-] (61. L. Postulka [-] ) , A. Skrbel [-]

ŽK: 54. M. Trunčík , 72. P. Kriebel , 90. V. Ciminga - 84. P. Škroch , 89. M. Vitásek , 90. D. Vitásek .
Hráči zápasu: V. Kremser , M. Kremser - D. Vavrečka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: TOMEŠ Vítězslav - HRUBÝ Heinz, BUKOVSKÝ Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
27. 5. 2019 19:46
Mladý pane Watzlawiku, věřím, že je to jen Vašim mládím, že Vám chybí soudnost. Celých 85 min. to byli domácí, kdo byl nespokojen s výkonem HR, dle vyjádření fanoušků za branou zahráli hosté ve vlastním PK min. 2x rukou, plus jasný faul v rohu PÚ. A situace na které si stěžujete, byly zřejmě posouzeny správně.
26. 5. 2019 21:13
Rozhodčí jednoznačně pomohli domácím kdy pomezní Bukovský jen čekal jestli brankář chytne balón když už byl v síti mávne nesmyslný ofsajd, gól na 2:1 2metry ofsajd pomezní neviděl dalo se čekat že když to neurvou fotbalově napomohou rozhodčí

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tomáš Holata

Expert: Aleš Kubalák
Tip experta: výhra domácích

Výhra domácích, Služovice zabojují a doma si vítězství nenechají vzít.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

hosté uspějí ve Služovících

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Služovice bojují o záchranu pokud bude padat více než jeden tým, myslím že to bude remíza