Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 16:30

22.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Služovice rozhodly v prvním poločase


Branky


13

Dobroslavice korigovaly až za stavu 5:0 dvěma góly. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Služovice vedly o čtyři branky

Služovice nastoupily v neděli proti Dobroslavicím, a po dlouhé době měly v brance gólmana, a hned se to projevilo. Služovice rozhodly o své výhře už v prvním poločase. ve druhé minutě ještě Vladan Ciminga hlavičkoval tak, že brankář Vajda vyrazil na roh. Po pěti minutách vystřelil Vladan Ciminga a všudybyl Trunčík dorazil míč do brány – 1:0. V 18. minutě Číp uvolnil mezi obránce Trunčíka, který podél gólmana Vajdy zasunul míč do klece – 2:0. Ve 34. minutě po rohovém kopu Čípa, prodloužil Vojtěch Kremser míč na Vladana Cimingu, který pupkem dotlačil míč do brány – 3:0. Teprve nyní se osmělili hosté, když poslal Voves do ulice balon Gřundělovi, ten ale velkou sanci odmítl a brankář jej z blízká vychytal. V závěru poločasu si Číp zpracoval míč, obhodil obránce a z třiceti pěti metrů zavěsil míč pod víko – 4:0. 

Zápas se dohrával

Hned po pauze odcentroval Trunčík a Vladan Ciminga zavěsil hlavou míč do sítě – 5:0. V 54. minutě Číp akrobaticky nedopravil míč do sítě. Vojtěch Kremser pak pálil těsně vedle a Lasák mířil pouze doprostřed dobroslavické branky, kde stál připravený Vajda. V 77. minutě se dostali ke slovu i hosté, když Vujtik posunul míč na Pavelka, který zasekl obránce a prostřelil brankáře Brzezneho – 5:1. Pět minut před koncem krásně vystřelil Voves, ale domácí brankář Brzezny míč vyrazil ze šibenice. V samém závěru byl v pokutovém území faulován Chromečka, a sám postižený střelou k tyči stanovil z penalty konečné skóre – 5:2.

 

Dobroslavice hostí příští kolo Hlavnici. Služovice jedou do Těškovic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Služovice
Petr Pardy (vedoucí týmu): Po dlouhé době přijel gólman, takže se klukům hrálo hned lépe, ale o tomto dneska až tak nebylo. Celý zápas jsme byli jednoznačně lepší, hotovo bylo už po prvním poločase. Jen nás mrzí zbytečné dva obdržené góly.

TJ Sokol Dobroslavice
Václav Chromečka (hráč): Na dobrý výkon z minulého týdne jsme nenavázali a předvedli další trapné vystoupení. Tohle nemělo s fotbalem nic společného. Domácí od začátku chtěli vyhrát a my jsme jen přihlíželi. Služovicím gratulujeme k zasloužené výhře.



Sestavy


TJ Sokol Služovice
M. Brzezny [-] - M. Kremser [-] , A. Lasák [-] , P. Kriebel [-] , A. Ciminga [-] - M. Trunčík [-] , J. Novák [-] (61. P. Weczerek [-] ) , M. Wójcicki [-] (52. M. Polhoš [-] ) , M. Číp [-] - V. Kremser [-] , V. Ciminga [-] (68. P. Džemla [-] )

TJ Sokol Dobroslavice
M. Vajda [-] - F. Gřunděl [-] (33. D. Rathouský [-] ) , T. Voves [-] , P. Tůma [-] (43. M. Novák [-] ) , V. Chromečka [-] , T. Pučan [-] , P. Lukáš [-] , T. Krejčí [-] , D. Vujtík [-] , M. Knopp [-] , D. Pavelek [-]

ŽK: 73. M. Knopp .
Hráči zápasu: V. Ciminga , M. Číp .
Počet diváků: 23. Rozhodčí: HUDEČEK Lukáš - PRASEK Beno, GOGA Vladan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tomáš Holata

Expert: Bohumír Lorenz
Tip experta: remíza

Opět těžké tipovaní. Když jsme hráli ve Služovicích nehráli domácí hlavně v 1. poločase vůbec zle. Netroufám si, ale favorizovat ani jednoho z týmů, proto tipuji remízu.

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Služovice hrají dlouhodobě bez gólmana a těžce lepí sestavu - Dobroslavice je porazí :-)

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích