Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 13:00

18.kolo, Moravskoslezský | Opava | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO, VIDEO:Mlhavý zápas přinesl remízu


Branky


13

Opava sice třikrát vedla, ale Těškovice vždy dokázaly srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těškovice třikrát vyrovnaly

V husté mlze se odehrál zápas mezi Těškovicemi a Slavii Opava. Už po pár sekundách po rozehrávce nakopli hosté dlouhý míč na Henčla, který přehodil brankáře Přemysla Lazeckého – 0:1. Těškovice ale srovnaly krok už za pět minut, když střelu Vavrečky brankář Lorenz vyrazil jen před sebe a Rek míčem trefil cílené zařízení – 1:1. Ve 25. minutě šla Opava znovu do vedení, když se při závaru v pokutovém území nejlépe orientoval Postřimovský a míč z jeho kopačky zaplul k tyči – 1:2. O deset minut později už na světelné tabuli svítily dvě dvojky, když pumelici Jakuba Krayzela vyrazil Lorenz k Solnickému, který v pohodě skóroval – 2:2. Opava ale šla potřetí do vedení, když byl v pokutovém území faulován Štencel a Mařádek penaltu v pohodě proměnil – 2:3. Domácí ale ještě do přestávky potřetí dohnali svého soupeře, když byl před vápnem faulován Rek a Vladimír Rek levačkou pověsil míč do sítě – 3:3. 

Skóre se už nezměnilo

Ve druhém poločase už mužstva střelecký apetit opustil. Aktivnější přece jen byla domácí družina. Zakončení Reka, Vladimíra Šenka a Vavrečky ale byla hodně nepřesná. Slavia Opava pak zahrozila několikrát střelami z dálky nebo ze standardních situací. Největší šanci měl Opava asi deset minut před koncem si Štencel s Ryžem dávali v zakončení tak dlouho přednost, až z toho nebylo nic. V poslední příležitosti se zjevil v 85. minutě Jakub Krayzel, ale jeho střela z otočky nenašla přesnou cestu. Zápas tak dospěl k spravedlivé dělbě bodů. 

 

Slavia Opava bude příští kolo hostit Štítinu. Těškovice změří síly ve Vřesině. 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Těškovice
Martin Šenk (vedoucí týmu): Obě mužstva předvedly na mokrém a těžkém terénu jak technický, tak bojovný i kombinační fotbal. Po brankové přestřelce z prvního poločasu skončilo toto utkání spravedlivou remízou v poměru 3:3. Děkujeme hojnému počtu domácích skalních příznivců, kteří dorazili i za tohoto sychravého „anglického“ počasí a svými hlasivkami nás neúnavně hnali k předvedenému hernímu výkonu.

FK Slavia Opava
Petr Čelůstka (trenér): Hlavní první poločas byl divoký, co se týče vstřelených gólů. Hrálo se v mlze, takže oba soupeři to měli stížené s viditelností. Ve druhé půli už ubylo šancí, a remíza je zasloužená.



Sestavy


TJ Sokol Těškovice
P. Lazecký [-] - J. Solnický [-] , T. Rek [-] (70. M. Krayzel [-] ) , V. Šenk [-] , V. Vavrečka [-] , P. Jedlička [-] , J. Šenk [-] , P. Jedlička [-] , D. Illík [-] , L. Brož [-] , J. Krayzel [-] (86. M. Hoza [-] )

FK Slavia Opava
B. Lorenz [-] - I. Kratochvíl [-] (70. J. Vrána [-] ) , J. Štencel [-] , T. Ryž [-] , V. Henčl [-] (88. M. Pavlíček [-] ) , J. Tůma [-] , M. Valík [-] , L. Mařádek [-] (75. T. Barteska [-] ) , K. Postřimovský [-] , D. Maisel [-] , V. Šimeček [-]

ŽK: 69. V. Henčl , 90. J. Štencel .
Hráči zápasu: T. Rek - J. Tůma .
Počet diváků: 86. Rozhodčí: ČECH Zdeněk - PRETSCH Adam, HRUBÝ Heinz.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip experta: výhra hostů

Myslím, že Minerva vyhraje. Těškovice budou sice kousat, ale 3 body si odveze Opava.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Administrátor klubu, Fotograf, Funkcionář - TJ Vřesina | Moravskoslezský | Opava

Tip: výhra hostů

Minerva na minihřišti vyhraje