Lužná zachránila fiasko s Pustověty pár minut před koncem


Branky


19

Výkony Lužné jsou jako na houpačce. Jednou Sparta zahraje, pak zase ne. Nyní přivítal luženský tým doma Pustověty, tým ze spodu tabulky. Svěřenci Tomáše Pavlíčka šli do utkání v roli favorita, přesto to ale byl hostující Sokol, který si vytvořil dvougólové vedení. Nakonec se body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Překvapivé vedení

První poločas byla více na míči Lužná, přes dobře fungující defenzivu soupeře se ale neprosadila. Domácí byli více na míči, pro oko diváka se ale nehrál moc pěkný fotbal. Poločas se blížil ke svému konci a hosté urvali vedení. O. Hula se dostal k míči po hlavičkovém souboji dvou hráčů, navedl si jej na hranici šestnáctky a mířil přesně - 0:1. Pustověty udržely vedení do kabiny.

 

„První poločas v našem podání byl bezradný. I když jsme kontrolovali míč, tak jsme byli bez šance," ohodnotil první dějství domácí trenér.

 

Dobré střídání

Jak poločas skončil, tak druhý začal. Lužná na svého soka ani po změně stran nemohla najít recept a byla potrestána znovu. Odražený míč si v šestnáctce našel Elmerich a zasadil domácím druhou ránu - 0:2. Po hodině hry hosté ztráceli po fyzické stránce a domácí snížili. J. Špička našel Dolhého a ten ranou pod břevno propálil Beneše - 1:2.

 

Poté si Lužná vytvořila tlak, který ovšem dlouho neproměnila v kýžený vyrovnávací gól. To se podařilo až pár minut před koncem. Ambrůžek poslal z poloviny hřiště míč do vápna, kde úřadoval Polanský s Rekem. Prvně jmenovaný po pár minutách pobytu na hřišti hlavou srovnal - 2:2. Čerstvý fotbalista tak poslal zápas do penalt, po kterých brali domácí plusový bod.

 

„Po hodině hry, kdy jsme ještě soupeři darovali pro nás typicky dvoubrankové vedení, začaly hostům docházet síly. Stupňování našeho tlaku přineslo alespoň vyrovnání. Při něm a závěrečnou proměněnou penaltou v rozstřelu sehrál velkou roli Petr Ambrůžek, který se tím po spolehlivém výkonu pasoval do role hráče zápasu," ocenil výkon zkušeného fotbalisty Tomáš Pavlíček.



Ohlasy k zápasu


TJ Sparta Lužná
Robert Grill, záložník: Jsme úplně bezzubí dopředu. Držíme míč, ale nejsme schopni přejít do šancí. Nehrál se hezký fotbal, Pustověty zalezly dozadu, spoléhaly na protiútoky a my nebyli schopni přes jejich obranu procházet do šancí. Soupeř nebyl silný, ale my jsme toho nedokázali využít. Dva zákroky ve vápně soupeře silně zaváněly penaltou, ale opět nic. Jsme rádi, že se povedlo v té bídě alespoň vyrovnat. Penalty o tréninku pravidelně trénujeme a to se projevilo.




Počet diváků: 80. Rozhodčí: ŠMÍD Rudolf - TÝČE Jiří, TÝČE Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
10. 6. 2019 18:53
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra domácích

Lužná si na domácí půde připíše tři body do tabulky.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích