Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.06.2019 17:00

25.kolo, Středočeský | Rakovník | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Přestřelka Slabec s Jesenicí pro domácí


Branky


18

Slabce přivítaly na svém hřišti Jesenici. Domácí zejména na svém hřišti hrají dobře a jsou nepříjemným soupeřem. Jesenici se podařilo získat nadvakrát vedení, pokaždé o něj ale přišla a druhý poločas nedokázala manko dotáhnout.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Gólové hody

Zápas nabídl rychlou úvodní branku. Ve vlastní šestnáctce přišel o míč T. Černý a z gólu se radoval Kapoun - 0:1. Uběhla sotva čtvrt hodina hry a domácí srovnali. Dobrý míč za obranu si našel Konopásek a nedal Bajerovi šanci - 1:1. Ve 22. minutě si vzala Jesenice vedení zpátky, to když ze strany obdržel míč před branku Jambor a překonal bezmocného Hrbka - 1:2. O minutu později ale bylo srovnáno, když se individuálně prosadil T. Černý a nadvakrát překonal brankáře - 2:2. Gólové hody pokračovaly. Centr Konopáska zapadl na zadní tyč - 3:2. Dvougólové vedení zařídil před půl hodinou hry Fencl, který dosáhl zároveň také poslední branky v první půli - 4:2.

 

 

Jesenice manko nedotáhla

Druhý poločas začala lépe Jesenice, která si vytvořila tlak a z něj pramenící šance. Hrbek ale držel dvougólové vedení Slabec, z penalty mu ale Jeníček šanci nedal - 4:3. Hosté srovnat nedokázali a klid na domácí stranu zajistil Konopásek, na kterého rychlostně jesenická defenziva nestačila - 5:3. Krátce nato přidal hezkou střelou další gól, který byl zároveň tím posledním v zápase - 6:3. Další šance zejména domácí nevyužili, to je ale mrzet nemuselo.



Ohlasy k zápasu


TJ Slabce
Tomáš Hrbek, brankář: Zápas se úplně nepovedl oběma obranám, především v prvním poločase, kdy padalo hodně gólů. První půli jsme po přestřelce ovládli my, do druhé nastoupila lépe Jesenice, která si vytvořila tlak a kontaktní branku. Poté jsme ale přidali dva góly my a vyhráli jsme. V závěru jsme měli ještě další šance, ale další gól jsme nepřidali.




Sestavy


TJ Slabce
T. Hrbek [-] - R. Vejtasa [-] (75. P. Ikrényi [-] ) , V. Melichar [-] , T. Fencl [-] , T. Černý [-] , P. Holý [-] , M. Konopásek [-] , T. Macák [-] , J. Čiha [-] , M. Vaněk [-] , M. Votava [-] (46. V. Schejbal [-] )

FC Jesenice
L. Bajer [-] - J. John [-] , D. Brda [-] , L. Jambor [-] , D. Kolář [-] , J. Beneš [-] , D. Jeníček [-] , V. Fiala [-] , P. John [-] , D. Kapoun [-] , P. Altman [-]

Hráči zápasu: M. Konopásek , T. Fencl - D. Jeníček .
Počet diváků: 63. Rozhodčí: SVOBODA David - JASANSKÝ Petr, BENEŠ Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tomáš Pešek

Expert: Jan Fujera
Tip experta: výhra hostů

Bude to tuhý boj, ale Jesenice o gól zvítězí.

Hráč, Administrátor klubu, Vedení klubu, Zpravodaj - SK Mšecké Žehrovice | Středočeský | Rakovník

Tip: remíza

Hráč, Funkcionář, Vedení klubu, Předseda klubu, Administrátor klubu - TJ Čistá | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu - TJ Baník Lubná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - TJ Sparta Lužná | Středočeský | Rakovník

Tip: výhra hostů