Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.05.2019 17:00

21.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve vyhroceném derby přehrály Nučice Kouřim


Branky


19

Derby mělo vše, co by mělo mít. Bojovnost, dravost, důraz i branky. Přestože Nučice neproměnily dva pokutové kopy, dokázaly nastřílet více branek než soupeř a získaly tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Nučice získaly z převahy jen jeden gól

Domácí borci se dostali do vedení už v šesté minutě, když se parádní střelou prosadil Tomáš Miňovský - 1:0. Vedení mohli Nučičtí navýšit z pokutového kopu po faulu na Miňovského, ale slabý pokus Šulce zlikvidoval kouřimský gólman Havránek.

 

Hrál se důrazný fotbal plný osobních soubojů a domácí byli aktivnější. Kubalík se ocitl za zády kouřimské obrany, ale nezakončil gólově. Další střelecké pokusy Kubalíka nebo Šulce letěly mimo tyče. Gólové parametry měla střela Kočího, ale Havránek míč vytlačil na rohový kop.

 

Na druhé straně zahrozil nepřesně Procházka po přiťuknutí Snížka a Jirků šikovně směroval přízemní centr Světničky ale jen do rukavic Krutského.

 

V poslední čtvrthodině si nebezpečnější Nučice vypracovaly další gólovku, když po autovém vhazování zakončoval z bezprostřední blízkosti Kubalík, ale trefil jen připraveného Havránka. Hosté měli v posledních minutách výhodu několika standardních situací, ale vytěžili jen pohotové leč hodně nepřesné zakončení Snížka.

Další neproměněná penalta mohla mrzet

Úvod druhé půle patřil hostům. Nejprve přetažený centr vracel Novák na Snížka, který si nechal míč skočit a technickou ranou trefil jen do břevna. Míč odehráli domácí obránci na rohový kop, který zahrával Snížek. Poslal povedený centr do šestnáctky, Josef Holub předskočil Vedrala a hlavou srovnal skóre - 1:1.

 

Nučice mohly jít opět do vedení téměř vzápětí, když v závaru před brankou lehce přidržel Svoboda nučického hráče, ale penaltový pokus Kubalíka měl totožné parametry jako pokus Šulce v prvním poločase a Havránek byl opět úspěšný.

 

A zápas začal gradovat. Na jedné straně pokus Keltnera, který ani pořádně nevystřelil ani nenašel nabíhajícího Procházku. Na opačné straně otřel míč z trestného kopu jen o břevno. Ale domácí šli přece jen do vedení. Jelínek našel na hranici šestnáctky volného Matěje Chromého, který přízemní střelou trefil k tyči - 2:1.

 

Bouřlivé emoce vzbudila třiašedesátá minuta, kdy na skluzujícího Nevšímala nejspíš šlápl Snížek a tento moment rázem svolal všechny hráče do jednoho chumlu včetně gólmanů i trenérů. Rozhodčí situaci nakonec uklidnil a rozdal po jedné žluté na obě strany.

 

Hosté vrhli vše do útoku. Nabíhající Keltner se střetl v šestnáctce s gólmanem Krutským, ale rozhodčí situaci posoudil jako faul na gólmana. Průnik Hovorky zakončil tento hráč mimo tyče a Snížek poslal trestný kop z osmnácti metrů vysoko nad branku.

 

Poslední slovo měli domácí. Po dlouhém nákopu vyhrál souboj s M. Havránkem Nevšímal, posunul na Filipa Kubalíka, který trefil přesně za háčky - 3:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Nučice
Jan Vedral, hráč: Zápas začal životní střelou T.Miňovského, který ač sváteční střelec, se trefil náramně. Tato střela jej nabudila a hýřil aktivitou, až za cenu faulu jej ve vápně zastavil hostující obránce, penaltu však Šulc neproměnil. Chvilku později přišla téměř stejná situace, ale další penalta pro hosty by byla příliš krutá a tak se nepískalo. S přibývajícími minutami se přitvrzovalo a zápas začínal nabírat na obrátkách. V 50.min se podařilo Kouřimi srovnat po rohovém kopu, kterému předcházel neodpískaný faul. Tento moment jako by opět vlil krev do našich žil a začali jsme lépe kombinovat. Další nařízenou penaltu kopl Kubalík stejně špatně jako Šulc, ale o 6 minut později jsme už opět vedli, když se trefil k pravé tyči Chromý. V závěru přidal pojistku Kubalík po spolupráci s Nevšímalem. V zápase bylo hodně emoci a diskuzí s rozhodčím na obou stranách, ale to k derby prostě patří.

TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: První poločas byli domácí lepším mužstvem, z několika dobrých šancí vytěžili naštěstí jen jeden gól a Havránek navíc chytil první penaltu. My jsme měli dvě velké šance, v první Keltner místo střely do prázdné brány nahrával do ofsidu Procházkovi a Jirků nasměroval teč Světničkova centru jen do golmana. Do druhého poločasu jsme vstoupili aktivněji my, domácí jsme lehce zatlačili a po rohu vyrovnali Holubem. Pak Havránek chytil domácím druhou penaltu a hra se vyrovnala. Bohužel jsme ale nechali domácím prostor pro střelu, kterou zápas rozhodli. Naše šance zůstaly bez využití, píšťalka rozhodčího zůstala při dvou rukách ve vápně Nučic němá a domácí dali před koncem zápasu z brejku třetí gól.



Sestavy


TJ Nučice
T. Krutský [-] - J. Vedral [-] , D. Kočí [-] , K. Hurtík [-] , M. Šulc [-] - T. Vlasák [-] (75. L. Kulhavý [-] ) , J. Jelínek [-] , M. Chromý [-] , P. Nevšímal [-] - F. Kubalík [-] - T. Miňovský [-]

TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , M. Tománek [-] - T. Novák [-] , R. Světnička [-] (31. M. Hovorka [-] ) - J. Keltner [-] , M. Snížek [-] - P. Jirků [-] , M. Havránek [-] , T. Svoboda [-] , D. Procházka [-] (82. T. Dufek [-] )

ŽK: 44. D. Kočí , 45. F. Kubalík , 64. P. Nevšímal - 52. P. Jirků , 55. J. Keltner , 64. M. Snížek , 89. M. Tománek .
Hráči zápasu: T. Miňovský , P. Nevšímal .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: ŠAFRÁNEK Miroslav - HOUDEK Petr (N), ŠVORBA Milan (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Filip Kubalík
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Derby jako řemen. Filip logicky věří svému týmu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích