3:1
(1:0)
90. A. Dostál (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:30

17.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dobré Pole konečně bodovalo


Branky


26. J. Žirovnický (p.) , 75. E. Nana , 90. R. Valenta - 90. A. Dostál (p.)
20

Krakorky zahazovaly šanci za šancí a v dresu domácích se představily hned tři zahraniční posily, které táhly Dobráč za třemi body. Hosté ale odjížděli s pocitem křivdy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí jedinou příležitost využili

Po třech úvodních kolech jara to s Dobrým Polem nevypadalo vůbec dobře. Dvakrát prohra 0:4 a poslední zápas kontumovaný, protože se tým nesešel. Není divu, že do Dobráče přijely Krakovany s pocitem, že si odvezou snadno tři body. Ale ouha...

 

Někteří zranění se vrátili na plac a hlavně v domácím dresu vyběhly tři africké posily: "Předseda okolo toho běhal dva týdny, aby dokázal zajistit veškeré náležitosti", prozradil Ondra Štefančík.

 

Ale samotný úvod zápasu nasvědčoval, že by hosté mohli uspět. Vytvořili si územní převahu, ale bez výrazných šancí. Až v patnácté minutě se centrovaný míč dostal na nohu krakovanského forwarda, ten udělal kliku obránci, ale Neveselý nadvakrát míč chytil.

 

Osmělili se i domácí, když právě nová posila Nana Ekane obešel dva obránce Krakovan a míč poslal doprostřed brány, kde byl připravený Špinka. Ale o tři minuty později vypukla gólová radost. Chyby v komunikaci stopera a gólmana využil dlouhonohý Jiří Žirovnický, v šestnáctce byl podražen a sám nařízenou penaltu proměnil - 1:0. Marné byly protesty hostů...

 

I za tohoto stavu byli hosté aktivnější, ale připravené šance či pološance byly vesměs zblokované a nebo nepřesně zakončené. Několik závarů po standardních situacích gólem také neskončilo.

 

 

Hosté více diskutovali než hráli

I druhý poločas začali Krakovanští aktivně, ale jejich akce brzdil hlavní rozhodčí Vala, s čímž byli hosté evidentně nespokojeni a komentovali každé rozhodnutí. Jenže dosáhli pouze toho, že rozhodčí vytáhl několik žlutých karet. Pro Jelínka dokonce dvě a poslední čtvrthodinu dohrávaly Krakorky v deseti. 

 

To už byl stav 2:0, když Nana Ekane přesprintoval obránce hostů a lobem překonal vybíhajícího Špinku. Předtím ještě Flieger po pěkné akci hlavičkoval těsně vedle tyče.

 

Hosté i v oslabení ohrožovali soupeře a výsledkem byla penalta v poslední minutě řádné doby, když Jícha fauloval pronikajícího útočníka. Aleš Dostál ji proměnil v naději - 2:1. Hned po rozehrání vrhli hosté všechny síly do útoku, vybojovali rohový kop, na který šel i krakovanský gólman Špinka. Jenže domácí se ubránili, nakopli míč dopředu a Radek Valenta do prázdné brány stanovil konečný výsledek - 3:1.



Ohlasy k zápasu


Sokol Dobré Pole
Ondřej Štefančík, hráč: Krakovany si evidentně přijely pro tři body a nepřipouštěly si žádné komplikace. Brzy ale zjistily, že to tak jednoduché nebude a raději se tedy věnovaly rozhodčímu než samotné hře. Komentovaly každý souboj a situaci, k tomu jim pomáhali jejich "fanoušci". Dál už prezentování se Krakovan komentovat nebudu. Díky našim posilám a uzdraveným marodům jsme se konečně mohli věnovat svojí hře. Hosté měli územní převahu, ale díky většímu odhodláni a koncentraci se na hru jsme brali všechny body. Pro nás je to určitě vzpruha do dalších zápasů.

TJ SK Krakovany
Jan Špinka, brankář: Už nebudu psát korektní komentáře, protože kecy nemají cenu. Tyhle komedianti kolem Mašaty, to nemá obdoby. Z ničeho nic se tam zjevila africká legie, nutno podotknout, že tihle tři hráči byli nejnormálnější. Fanoušků tam bylo 32 ks, z toho 13 z Krakovan. Tady v tomhle manšaftu si někdo solidně honí ego. Celý zápas kopali míče do polí. My jsme byli leví jako šavle, tak to do ruky vzal p. Vala s pomezním domácích. Hráli jsme neskutečnou tužku, soupeř teda taky. Nejdřív musel dát gól z penalty a pak 5-timetrový ofsajd. Když jsem se šel zeptat pomezního, tak koukal jak lesní včela. V 90. jsme kopali taky penaltu. Pak jsem si hrál na útočníka a Pole dalo do prázdné. Jsem fakt naštvaný, protože zápas neměl úroveň ani čtvrté třídy a nevím, proč má někdo zapotřebí do tohohle hnusu dávat peníze. Přeji klukům ze všech koutů světa, ať si užijí vítězství. Fotbalu zdar a Dobrému Poli především.



Sestavy


Sokol Dobré Pole
M. Neveselý [-] - J. Flieger [-] , L. Ledvina [-] , T. Jícha [-] , O. Štefančík [-] - D. Špička [-] (72. F. Krejčí [-] ) , S. Batamag [-] (76. R. Valenta [-] ) , J. Žirovnický [-] (80. P. Varyš [-] ) , A. Vosecký [-] - E. Nana [-] , B. Nneji [-] -

TJ SK Krakovany
J. Špinka [-] - A. Dostál [-] , J. Malina [-] (65. V. Novotný [-] ) , D. Chvojka [-] , L. Neruda [-] - M. Kutil [-] , L. Tlučhoř [-] , Z. Vodvářka [-] - L. Jelínek [-] , P. Kozel [-] , T. Sixta [-] (71. S. Šindelář [-] )

ŽK: 32. T. Jícha , 41. B. Nneji , 44. A. Vosecký - 28. T. Sixta , 30. M. Kutil , 36. L. Jelínek , 60. L. Neruda , 77. A. Dostál , 83. P. Kozel . ČK: 75. L. Jelínek .
Hráči zápasu: J. Flieger , A. Vosecký .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: VALA Luboš - ŠŤASTNÝ Petr (N), KUBIČEK Luboš (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Hráč, Funkcionář, Administrátor klubu - SK Bečváry | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jirka Stoupa

Expert: Jan Konůpek
Tip experta: výhra hostů

Komentář redakce: Snad se sejde dostatek domácích hráčů a poperou se o první jarní body. Jinak hrozí další posun tabulkou dolů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů