Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Středočeský | Kolín | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Povinné body zůstávají v Kouřimi


Branky


19

Po oťukávané v začátku duelu se domácí rozstříleli a zaslouženě vybojovali tři body. Tuchoraz je stále přikovaná na dně tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí postupně přebírali otěže zápasu

Pod taktovkou nového trenéra Petra Němce vstoupili do jarní části borci Kouřimi, kteří na podzim tápali a přezimovali až na jedenácté pozici. Pokud se chtěli odpoutat od chvostu tabulky, museli v zápase s posledním týmem uspět.

 

Domácí se proto do svého soupeře pustili odhodlaně a hned v úvodních minutách vybojovali čtyři rohové kopy, které však vyzněly do prázdna. To hosté byli z brejkových situací mnohem nebezpečnější. První akci táhl po straně Moravec, přihrávkou našel na penaltě Mučku, ale jeho tvrdé střele chyběla přesnost. Mučka se dostal po dlouhém nákopu za obranu Kouřimi do další šance, podařilo se mu prohodit vybíhajícího Havránka, který jej při tomto zákroku fauloval. Míč skončil jen na tyči, pro hosty to byl pouze trestný kop a Havránek si prohlédl zblízka žlutou kartu. Trestňák pak skončil jen na zdi.

 

Postupně se dostali ke střelám i domácí, ale Snížkovy dva pokusy minuly tyče o metr. A tlak domácích postupně narůstal. Pohotová střela Dufka z voleje ještě Hrdinku nepřekvapila. Za brankovou čáru nedokázali poslat míč po rohu ani Holub ani Svoboda. Až ve dvacáté osmé minutě se podařilo domácím protlačit míč středem za obranu Tuchoraze na nabíhajícího Martina Snížka, který po zemi na zadní tyč otevřel skóre - 1:0.

 

O pět minut později to již bylo o dvě branky. Průnik Světničky odvrátili hosté jen k Janu Keltnerovi, ten si míč postrčil blíže na střed a technickou střelou poslal míč do vzdálenější šibenice - 2:0. A Kouřimští si připravovali další příležitosti. Další střela Keltnera skončila za přispění Hrdinky jen na tyči, Dufka Hrdinka vychytal a tak na 3:0 zvýšil až minutu před pauzou Tomáš Novák.

Domácí si už výhru vzít nenechali

Ve druhém poločase sice dokázali hosté brankou Pavla Šafáře snížit na 3:1, když autor s přispěním Tománka zužitkoval trestný kop po zbytečném faulu Keltnera.  Milan Tománek si ale později spravil chuť, když po stažení Snížka hostujícím gólmanem proměnil penaltu - 4:1.

 

Hosté ještě několikrát zahrozili ze standardních situací, v dresu domácích měli náznaky šancí Keltner, Bělohlávek a Světnička, ale bez gólového efektu.To bylo v zápase vše zajímavé a domácí zkušeně došli pro tři body.



Ohlasy k zápasu


TJ Kouřim
Martin Snížek, hrající trenér: Jsme rádi, že jsme zápas výsledkově zvládli a vstoupili do jara výhrou. Hosté rozhodně nebyli odevzdaným soupeřem a dost nám cestu za body ztěžovali.

FC Tuchoraz B
David Šimůnek, trenér: Do zápasu jsme šli s tím, že budeme pečlivě pokrývat hráče soupeře a před hranicí šestnáctky nenecháme soupeře vystřelit. To se nám prvních 20 minut skutečně dařilo a hra se přelévala z jedné strany na druhou, kdy jsme hrozili z rychlých protiútoků a vytvořili si tak několik slibných šancí, které ovšem skončily maximálně na tyčce. Soupeř byl ovšem úspěšnější a měl více štěstí. Jakmile vstřelil první branku, přestali jsme bojovat, opadl náš důraz a nechali jsme si dát další dva velmi podobné góly. Do druhého poločasu jsme přidali na důrazu a soupeři nedali tolik prostoru. Byli jsme aktivnější a ze standardky se parádně trefil Šafář. Když jsme se začali zvedat, úplně zbytečně jsme kombinovali ve velkém vápně a byla z toho penalta. Byla to škoda, protože druhou půli jsme měli navrch.



Sestavy


TJ Kouřim
L. Havránek [-] - J. Holub [-] , M. Tománek [-] , T. Svoboda [-] , M. Navrátil [-] - T. Novák [-] (90. J. Kočí [-] ) , R. Světnička [-] (88. V. Keltner [-] ) - M. Snížek [-] , J. Keltner [-] , T. Dufek [-] (61. J. Bělohlávek [-] ) - J. Jirsa [-] (76. M. Havránek [-] )

FC Tuchoraz B
J. Hrdinka [-] - J. Moravec [-] (63. V. Houžvička [-] ) , J. Pokorný [-] , J. Veselý [-] - - R. Nývlt [-] , T. Bílek [-] , D. Jurka [-] , T. Černý [-] , B. Hanzl [-] (72. T. Novák [-] ) , P. Šafář [-] , J. Mučka [-]

ŽK: 8. L. Havránek , 52. J. Keltner , 66. T. Novák - 65. J. Hrdinka .
Hráči zápasu: J. Holub , T. Novák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šmejkal Jiří - ŠVORBA Milan (N), ŠIMŮNEK David (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Jirka Stoupa

Expert: Marián Češner
Tip experta: výhra domácích

Komentář redakce: Kouřimští se na podzim hledali a výsledkem jsou sestupové trable. Ale pomoci si mohou hned v prvním zápase proti papírovému outsiderovi.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - AFK Pečky | Středočeský | Kolín

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích