3:0
kont.
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.05.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chlumčany se nedostavily k zápasu - Blovice tak pošetřily síly na Spálené Poříčí


11

V 21. kole chtěli jistě potrápit momentálně čtvrté Chlumčany B aspiranta na postup Blovice. Vzhledem k tomu, že Chlumčany B v současné době trápí velká marodka a do toho přibyly i další omluvenky měření sil se nakonec nekonalo. Odehrání zápasu by i tak němělo moc smysl, když hráčů Chlumčan, kteří by na zápas do Blovic mohlo přijet, bylo pouze osm. Zápas bude tedy kontumován ve prospěch domácího týmu a hostující tým s největší pravděpodobností nemine nějaká pokuta. Tým Chlumčan však svoji absenci telefonicky omluvil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Blovice
Luboš Horvát - trenér: Soupeř se nedostavil, údajně kvůli malému počtu hráčů, tak nám to sdělil pan rozhodčí. A také takto je to i uvedeno v zápise. Takže kontumace a snadná výhra, ale já osobně bych raději hrál.

TJ Keramika Chlumčany B
Lösch František - hrající trenér: K zápasu jsme nemohli dnes dorazit, protože v osmi lidech by to opravdu nemělo smysl. Dlouhodobě nás trápí marodka - pět hráčů ze základu zraněných. Hráči "A" týmu dnes dostali zákaz nastoupit případně za rezervu, aby byli v plné formě na jejich zápas. K tomu vypadlo pár hráčů, protože mají pracovní povinnosti a rodinné povinnosti, z dorostu jsme měli pouze jednoho hráče a když jsme to spočítali, bylo nás i semnou osm. Telefonicky jsem se snažil zainteresované osoby zkontaktovat a tuto skutečnost jim nahlásit.



Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Pavel Novotný
Tip experta: výhra domácích

Zde to bude nejspíš na jednu bránu, ale pokud by Chlumčany posílily z Áčka, mohly by jistě favorita potrápit. Blovice si body nenechají vzít.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích