Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Klášter pěti brankami porazil Zdemyslice


Branky


11

Klášter již dlouho dobu neprohrál a poslední zápasy se mu i velmi dobře střelecky daří. Toto potvrdil i v zápase se Zdemyslicemi, kterým se také poslední zápasy celkem dařilo, ale na Klášter dnes nestařily a podlehly celkem vysoko 1:5!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hodně šancí na obou stranách - lépe je využívali hosté

V dalším utkání okresního přeboru přivítaly Zdemyslice svého souseda v tabulce mužstvo TJ Klášter. Před utkáním dělily oba soupeře v tabulce 4 body, a tak by domácí v případě vítězství stáhli Klášter na pouhý bod. Bohužel jak se ukázalo zůstalo pouze u přání domácího celku. Hosté totiž šli do vedení již v 5. minutě, kdy trestuhodně zaváhali domácí obránci, při vysokém nákopu se míč odrazil od hlavy Doláka ke zcela volnému Tomáši Krmelovi a ten první střelou zápasu otevřel i skóre tohoto zápasu - 0:1! Studená sprcha pro domácí! Ti se okamžitě vrhli za vyrovnáním a začali si vytvářet šance. Domácím se i po rohovém kopu a hlavičce Jana Fialy vyrovnat podařilo, ale tento gól nemohl být uznán, protože daný hráč fauloval protihráče rukama. Vzápětí se po centru z pravé strany zjevili ve velké šanci bratři Valešové, ale navzájem si překáželi, a tak akci zazdili. V 18. minutě zahrávali hosté přímý kop, ale střela Vladaře mířila těsně nad. Poté prošel po levé straně Aleš Monhart a jeho střela orazítkovala tyč klášterské branky. V 25. minutě hostující Loukota napálil břevno domácí branky a dorážka Suka mířila vedle. Vyrovnání i tak viselo ve vzduchu, ale byli to hosté, kteří skórovali. Ve 33. minutě se po faulu na rohu vápna domácích postavil k míči Petr Velíšek a tečovanou ranou překvapil Šilhánka v brance domácích podruhé - 0:2! Hned ve 36. minutě Velíšek svým pokusem opět zkoušel pozornost brankaře, ale ten vyrazil na roh. Hosté převzali iniciativu a měli několik dalších střel, se kterými si Šilhánek poradil. Ve 42. minutě byl však krátký na sólo Tomáše Loukoty, který převzal míč na polovině hřiště, prošel přes obránce až do vápna a nedal Šilhánkovi šanci - 0:3! A aby toho nebylo na domácí málo, hned za minutu ve 43. minutě chybovali oba Tomášové Šilhánkové v sestavě domácích při nedorozumění a špatné malé domů a snadno tak skóroval do prázdné branky hostující Martin Dolák - 0:4! To byl krutý poločasový výsledek pro domácí tým.

Domácí nakonec vstřelili pouze jednu branku, ikdyž měli na víc

Ve druhém poločase domácí vlítli na hosty a snažili se s výsledkem ještě něco udělat. V 50. minutě k tomu měl blízko kapitán domácích Tomáš Šilhánek, ale jeho pumelice trefila břevno, od něj se odrazila těsně před brankovou čáru a poté ho sebral do svých rukavic Václav Bárta v brance hostů. Domácí se dočkali snížení v 52. minutě, když byl na konci krásné kombinační akce Jan Fiala, který prostřelil Bártu poprvé a vykřesal domácím naději - 1:4! Ta však trvala pouhé 2 minuty, protože hned v 54. minutě chyboval Martin Kysela, kterému unikl po levé straně Tomáš Vladař, který postupoval zcela sám až k domácí brance, kde našel ještě lépe postaveného Tomáše Krmelu pro kterého už nebyl problém uklidit míč do prázdné branky - 1:5! V 56. minutě stříleli domácí borci těsně nad břevno hostující branky. V 60. minutě mohl přidat další branku Velíšek, jenže z místa kolem penalty trestuhodně mířil vedle. Další velkou šanci na snížení měli domácí v 70. minutě, když rozhodčí Křen nařídil penaltu po ruce jednoho z obránců hostí, ale René Šilhánek se při její exekuci zastavil, a tak i když skončil míč v síti, rozhodčí Křen gól neuznal a hosté kopali z místa prohřešku. V 77. minutě Loukota unikl po lajně, našel ve vápně spoluhráče, ale ten vyprášil pouze ruce brankaři. Domácí ještě chtěli hrozivé skóre snížit, ale bohužel jim v tomto zápase nepřálo štěstí, jelikož střely Petra Valeše a Jana Fialy opět zastavily tyče hostující branky. Ovšem i hosté měli ještě několik velkých příležitostí ještě, a tak skončil zápas zaslouženým vítězstvím Kláštera.

 

 

 



Ohlasy k zápasu


TJ Zdemyslice
Jindřich Kotora: Dnes jsme propadli v obraně a sami darovali hostům tři góly! Bohužel se nám nedařilo ani směrem dopředu, kde jsme nedali spoustu šancí a měli i smůlu, protože jsme nastřelili 4 tyče a navíc neproměnili penaltu! Klášter využil každé naší chyby a zaslouženě zvítězil. Musíme se vzchopit, začít opět naplno makat, bojovat jeden za druhého, protože to nám v posledních dvou zápasech chybělo! Hráči zápasu TJ Klášter - Tomáš Krmela, TJ Zdemyslice - Vladimír Krňoul

TJ Klášter
Jaroslav Brož - trenér: O zápase rozhodl první poločas, ve kterém jsme dominovali, byli jsme agresivnější a střelecky se nám hodně dařilo. Je super, že si kluci střeleckou kvalitu přenesli z minulých zápasů. Hráčem zápasu bych dnes určil dorostence Tomáše Krmelu, který vstřelil dvě branky, ale klidně mohl i další dvě ještě přidat. S dnešním výkonem jsem spokojený.



Sestavy


TJ Zdemyslice
T. Šilhánek [-] - M. Kysela [-] , R. Čimera [-] , T. Šilhánek [-] (65. V. Řehoř [-] ) , V. Krňoul [-] , M. Valeš [-] (54. T. Zelený [-] ) , M. Valeš [-] , A. Monhart [-] (60. J. Kroc [-] ) , T. Lang [-] (60. O. Rous [-] ) , R. Šilhánek [-] , J. Fiala [-]

TJ Klášter
V. Bárta [-] - T. Krmela [-] (77. J. Málek [-] ) , P. Velíšek [-] , R. Sedláček [-] , M. Karlík [-] , M. Suko [-] , T. Loukota [-] , J. Kozák [-] , T. Vladař [-] (88. J. Dvořák [-] ) , L. Pelikán [-] , M. Dolák [-] (83. M. Málek [-] )

ŽK: 33. T. Lang - 20. T. Krmela , 29. L. Pelikán , 68. P. Velíšek , 77. M. Suko .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Křen Jiří - KYSELA Martin (N), BALOUN Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tomáš Vodička

Expert: Jaromír Doričák
Tip experta: výhra domácích

Zdemyslice již předvedly, že nehrají doma úplně špatně, myslím si, že Klášter porazí!

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů