Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

24.03.2019 15:00

14.kolo, Plzeňský | Plzeň - Jih | Okresní přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Favorit zápasu nezaváhal a odváží si z Lužan 3 body


Branky


8

Tj Sokol Blovice navázal na svojí neporazitelnost z podzimu a z Lužan si přivezl 3 mistrovské body

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Dva góly v síti Lužan

Oba dva týmy nastupovali do zápasu s tím, zdali se jim povede navázat herně na podzimní část. Byl to přeci jenom jenom první zápas po dlouhé zimní přestávce. Běžela však 8. minuta a hostující tým vybojoval po zblokovaném centru rohový kop. Exekutor rohového kopu poslal prudký balón do malého vápna, který se dostal k Hájskému a ten s trochou štěští propasíroval balón přes hradbu těl šťastně do branky - 0:1. Včasně střelená branka vždy zápasu dodá na atraktivitě. Uběhlo deset minut od vstřelé branky a zpoza velkého vápna vypálil nepříjemnou střelu Matoušek. Šabatovi se podařilo střelu vytěsnit, ale ke vší smůle domácích rovnou na kopačku Houdka, který se nemýlil a překonal tak záda domácího golmana. Domácí však nic nevzdali a svojí houževnatostí dělali hostujícímu týmu velké problémy. Hře neprospíval ani těžký terén, který je vždy po zimní přestávce v každém týmu v kvalitě, která není ideální. Oba týmy však měly tento problém stejný. Do konce poločasu bylo vidět pár krásných střel z poza vápna na obou stranách, se kterými si bezpečně poradili oba golmani a tak se šlo za stavu 0:2 v poločase do kabin.

 

 

Krásný gól Tomáše Kutky nezvrátil výhru Blovic

 Do druhého poločasu nastoupilo mužstvo Lužan s tím, že nedájí favoritovi nic zadarmo a skvěle se jim to skvěle dařilo. Nebýt skvělých zákroků brankaře hostujícího týmu - Šabaty, nemusely Lužany odcházet ze zápasu bez bodů. Když už to vypadalo, že se domácí budou radovat, předvedl Šabata fantastický zákrok a bálón, o kterém už nikdo nepochyboval, že zapluje za jeho záda, vytáhl. Favorit měl v tuto chvíli co dělat a mohl se začínat lehce bát o výsledek, což bylo vidět na pár nervóznějších přihrávkách, které nenašly svého adresáta. Hosté se uklidnili až v 52. minutě, kdy zvyšoval Matoušek svojí střelou po přesném pasu Hroudka na 0:3. Domácí tým však nesložil zbraně a opět svojí aktivní hrou dělali problémy hostujícímu týmu v obraně. Proti vstřelní gólu byl však opět hostující golman. V 63. minutě po skvělém pasu našel balónem Žák Hroudka a ten se nemýlil 0:4. V tuto chvíli by každý již zápas jak se říká vzdal, ale domácí tým i přes příděl 4 gólů zbraně nesložil a pokračoval ve své houževnatosti, která mu vynesla v 72. minutě branku. Kapitán domácích Kutka se dostal k bálńu, zpoza šestnáctky vystřelil a nedal do té doby skvělému Šabatovi jedinou šanci - krásná střela zapadla za záda hostujícího golmana - 1:4. Po tomto gólu vzniklo pár situací, u kterých hosté jen težko drželi emoce na uzdě a musel je rozhodčí uklidnit žlutými kartami. Vzhledem k tomu, že žádný gól již do konce zápasu nepadl, odvezli si hosté 3 mistrovské body. Nutno ovšem říci, že skóre mohlo vypadat úplně jinak. Kdyby výsledek skončil 4:5, nikdo by se nedivil.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Lužany
Rýmus: Zápas mohl klidně dopadnout výsledkem 4:5. Vytvořili jsme si dost šancí, kdy některé z nich byly snad tutové, ale brankař hostujícího týmu po fantastickým výkonu pustil za svá záda pouze jeden balón. V 71. minutě jsme střelili náš jediný gól, po kterém soupeř již pouze hlídal své vedení a k ničemu nás již nepustil. Hráčem zápasu z naší strany bych určil hráče Kutku Tomáše.

TJ Sokol Blovice
Trenér: Považuji dnes za důležitý především kvalitní výkon brankáře Šabaty, jenž předvedl několik velice dobrých zákroků, hlavně v době po vstřelené brance soupeře, jenž měl bohužel v následujících minutách navrch. Velice dobře se na nás připravil i soupeř, hrál velice disciplinovaně, v týmu má několik zkušených hráčů, silově byl na tom určitě lépe a dokázal těžit ze všech výhod domácího hřiště. V důležitých momentech jsme nakonec měli více štěstí my a dokázali jsme proměňovat nabízené šance, což rozhodlo.



Sestavy


TJ Sokol Lužany
R. Fuchs [-] - Z. Bultas [-] , M. Rath [-] (55. J. Běl [-] ) , J. Pecl [-] , A. Hajžman [-] (66. M. Hřebec [-] ) , L. Janeček [-] , J. Gruszka [-] , T. Kutka [-] , O. Skála [-] , O. Brož [-] , J. Grassl [-]

TJ Sokol Blovice
J. Šabata [-] - V. Šeba [-] , M. Heřman [-] , A. Zdvořáček [-] , M. Houdek [-] - K. Hajský [-] (70. Š. Merhaut [-] ) , O. Laibl [-] , J. Sýkora [-] , J. Stegmuller [-] - V. Houdek [-] , T. Matoušek [-] (60. P. Žák [-] )

ŽK: 41. M. Rath , 90. T. Kutka - 75. V. Šeba , 84. M. Houdek .
Počet diváků: 105. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - JANOUŠEK Pavel, SOBOTA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tomáš Vodička

Expert: Jindřich Kotora
Tip experta: remíza

Myslím, že tady dojde k překvapení kola. Na nerovném povrchu lužanského hřiště to blovické kombinaci příliš nepůjde a já věřím domácím, že oberou favorita o bod. Na penalty zvítězí Blovice.

Tip: výhra hostů