Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

18.kolo, Moravskoslezský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bruntál zaslouženě vyhrál


Branky


2

report..

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté souhlasili s přeložením utkání ze soboty na neděli a tak i v hledišti byla dobrá divácká kulisa a 130 spokojených diváků.

 

Naši hráči začali velmi dobře a už ve 2´ vstřelil naši vedoucí branku Blažek. Když v 21´po sólu zvýšil Hendrych na 2:0 vypadalo to s hosty zle. Za minutu však aktivní Lhoťan střelou k tyči snížil na 2:1 a bylo zase o co hrát. Otevřená hra přinesla šance na obou stranách. U hostů to byla tutovka ze strany Schindlera, Mitury i Moravce, ale Jaška byl výborný a naše mužstvo skvělými zákroky podržel.
Z našich hráčů měli na kopačkách jasné branky v 26´ Šanda, 41´ Hendrych a v 44´ opět Šanda. Míč však šel vždy těsně vedle nebo naši hráči nastřelili brankáře. Tutovku spálil po přesném centru Zatloukala v 50´ i Blažek.
V 52´potom Jaška vychytal Juchelku. Přišla 58´a Hendrych se dobře zorientoval ve skumáži a dostal náš tým do vedení 3:1.
Poté Šanda a dvakrát Orság neprostřelili Neorala v brance hostů a ti trestali v 81´, když Juchelka po kolmici od Mitury snížil na 3:2.
V 83´chytil Jaška dobrým výběhem tutovku Juchelky ale to bylo pro hosty vše. Naše zasloužené vítězství pojistil v 87´znovu Hendrych.

 

zdroj: http://www.fcsobruntal.cz/view.php?cisloclanku=2019040006



Sestavy


MFK Bruntál B
R. Jaška [-] - R. Zatloukal [-] , P. Šanda [-] , Z. Orság [-] , J. Hendrych [-] , J. Chudý [-] , J. Blažek [-] (87. A. Dluhoš [-] ) , M. Cabal [-] (46. Š. Kubesa [-] ) , F. Stoklasa [-] (63. M. Piňos [-] ) , J. Žatka [-] , J. Krajčovič [-]

TJ Sokol Chomýž
J. Cocher [-] - L. Klement [-] (68. A. Baczke [-] ) , J. Komžík [-] , V. Čandas [-] , J. Schindler [-] , M. Mitura [-] , L. Juchelka [-] , D. Lhoťan [-] (82. J. Vasiliadis [-] ) , D. Korčián [-] , T. Moravec [-] (74. T. Grosman [-] ) , J. Urban [-] (69. T. Vodička [-] )

ŽK: 51. L. Klement .
Počet diváků: 130. Rozhodčí: VIDLIČKA Daniel - GLOMB Vojtěch, FANC Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích