1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.06.2019 17:00

29.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hlubina porazila o gól Starou Bělou


Branky


5

Hlubina doma přivítala v poslední kole Starou Bělou.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V utkání padla jediná branka

Poslední utkání letošního ročníku krajského přeboru jasně ukázalo na toho, kdo postoupí do divize a kdo naopak z krajského přeboru sestoupí. O postupujících už bylo rozhodnuto déle, hrálo se tedy “jen“ o první příčku. Na druhé straně tabulky už to vypadalo, že Šenov je jasným sestupujícím, a i lidé v klubu to měli za hotovou věc. Stará Bělá měla docela “jednoduchý“ úkol a vše měla ve svých rukou. Stačil jí pouhý bod a Šenovu by nepomohla ani případná výhra proti Bílovci. Vše mohlo již být dávno jinak, ale kvůli vtrhnutí fanoušků Staré Bělé v zápase proti Břidličné nemohla Stará Bělá slavit záchranu. Vše se tak rozhodlo v tomto závěrečném kole. Přejděme tedy k utkání. Hlubina po výhře v poháru a jistém umístění v tabulce do zápasu nemusela vstoupit nějak aktivně a odehrát ho na půl plynu. To však domácí nechtěli a před svými fanoušky se chtěli rozloučit s touto sezónou vítězstvím. Již od začátku byli lepší domácí. Hosté si však i přesto vytvořili pár nadějných situací, které jim ale branky nepřinesli. Domácí se hnali dopředu a po jedné akci se dostali do vedení. Ve 33. minutě se dostal ke střele Podraza a nedal Ducháčkovi šanci – 1:0. Domácí byli stále lepším týmem. Hrálo se ale především ve středu hřiště.

Nezáživný druhý poločas

V druhém poločase se toho moc důležitého neudálo. Opět se hrálo mezi šestnáctkami a šance stále ubývaly. Hrálo se celkem v pohodě. Až závěr byl mírně vyhrocený. Během deseti minut padly čtyři žluté karty, po dvou na každé straně. Hosté tak už jen čekali na výsledek zápasu mezi Šenovem a Bílovcem. Ihned potom, jak se ho dozvěděli, nastal u nich velký smutek. Stali se tak tím týmem, který v příštím ročníku opustí krajský přebor. Jakoby to byl osud. Nejprve vniknutí vlastních fanoušků, když vedli v úplném závěru a tentokráte porážka v důležitém zápase a zároveň vítězství Šenova, který ještě pět minut před koncem prohrával a odsunul tak Starou Bělou na poslední příčku.



Sestavy


TJ Unie Hlubina
D. Nosek [-] - J. Hanauer [-] (77. M. Bláha [-] ) , J. Krčmařík [-] (70. M. Tóth [-] ) , J. Podraza [-] (63. M. Sasko [-] ) , J. Schmutz [-] (81. J. Vrabec [-] ) , M. Blokša [-] , O. Klíma [-] , A. Procházka [-] , J. Skýba [-] (59. J. Křižák [-] ) , J. Vančo [-] , A. Hubeňák [-]

FK Stará Bělá
M. Ducháček [-] - L. Pilch [-] , L. Macík [-] , J. Tomek [-] , R. Šťástka [-] (39. V. Kopp [-] ) , P. Fárek [-] - D. Kožík [-] , J. Jurásek [-] , O. Malík [-] - J. Dziža [-] , J. Vidiševský [-] (83. J. Kačer [-] ) -

ŽK: 80. J. Schmutz , 88. M. Sasko - 82. J. Dziža , 90. L. Macík .
Hráči zápasu: J. Podraza .
Počet diváků: 180. Rozhodčí: LAŠTUVKA Petr - VIŠČOR Michael, BORÁŇ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Jan Chryczyk

Expert: Ondřej Tesař
Tip experta: výhra hostů

Hlubina po vítězství ve finále poháru během týdne určitě i přesto, že je konec sezóny, pošetří hráče a dá příležitost mladým. Staré Bělé stačí na setrvání s krajském přeboru i remíza. Přesto věřím hostům.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích