1:2
(0:1)
11. B. Moc
49. J. Fusek
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 16:00

20.kolo, Moravskoslezský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Oldřišov ubránil vítězství nad Čeladnou


Branky


57. M. Moučka - 11. B. Moc , 49. J. Fusek
10

Čeladná vyzvala na svém hřišti Oldřišov. První vzájemné utkání skončilo těsným vítězstvím Čeladné.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Oldřišov šel z kraje zápasu do vedení

Zápas začal zhurta. V 9. minutě z levé strany centroval Váňa. Anděl míč pouze vyrazil před sebe a domácí Kubalák trestuhodně přestřelil bránu asi o tři metry. Z následného brejku hostů se Bořucký dostal s míčem na levou stranu. Míč poslal přes celé vápno až k Mocovi, který dokázal obstřelit gólmana – 0:1. V 18. minutě zahrával trestný kop Dřizgevič ze čtyřiceti metrů. Míč se dostal k brankáři, kterému však vypadl, ale Bořucký měl bohužel míč na delší nohu, a tak ze šance nic nebylo. Ve 21. minutě se dostal k míči Váňa, který svou střelou ohrozil Anděla. Ten míč jen vyrazil opět před sebe, ale Fusek ho dokázal před dotírajícím útočníkem odklidit alespoň na roh. Prvních skvělých dvacet minut vystřídala moc nezáživná pasáž hry. Hrálo se spíše mezi vápny a žádný z celků si toho už více nevytvořil.

Hosté přidali druhý gól, domácí dokázali pouze zkorigovat

Druhá půle vyšla lépe hostů. Ve 49. minutě se po krásné přihrávce od Pflegra z půlky hřiště dostal míč k Fouskovi, který přehodil gólmana a skóroval – 0:2. V 57. minutě dokázali domácí snížit. Hostující Droppa dával hlavou malou domů Andělovi. Ta byla nepřesná, a tak Anděl ještě zachraňoval míč před rohovým kopem, ale pomezní rozhodčí nejspíše situaci špatně vyhodnotil a míč viděl již za čárou. Byl z toho tedy roh pro domácí. Po tomto rohu, který kopal Váňa, se odražený míč dostal k Moučkovi, který prostřelil vše, co mu stálo v cestě – 1:2. V 63. minutě Dřizgevič se dostal k míči po trestném kopu od Fuska a skóroval. Tato branka však kvůli postavení mimo hru neplatila. V 76. minutě našel Pfleger krásnou přihrávkou za oobranu Bořuckého, který si obhodil gólmana, ale v poslední chvíli ho odzbrojil včasným skluzem Taraba. V 80. minutě ze třiceti metrů napřáhl Dušík, ale jeho střela doprostřed branky Anděla nepřekvapila. 



Ohlasy k zápasu



SK Moravan Oldřišov
Adam Michalčík, vedoucí mužstva: “Máme za sebou hodně náročný zápas plný faulů a ostrých soubojů. V prvním poločase jsme Čeladnou přehrávali a vsítili jsme gól. V druhém poločase se hra vyrovnala, ale byli jsme aktivní a přidali jsme druhý gól. Pak ale začala hrát Čeladná, která nás od 65. minuty začala tlačit a více méně se hrálo jen na naší půlce. Až na naše nějaké brejky, které jsme bohužel neproměnili. Jsme rádi, že jsme se ubránili a vezeme všechny body domů. Bohužel nás jen mrzí, že jsme se v týdnu dozvěděli, že náš kapitán Jadrný si přetrhl vazy a tuto sezónu nám už nepomůže.“



Sestavy


SK Beskyd Čeladná
J. Stareček [-] - T. Baran [-] , R. Kublák [-] (28. R. Jackovič [-] ) , A. Fojtík [-] - A. Taraba [-] , A. Kratochvíl [-] (46. J. Kahánek [-] ) , M. Váňa [-] , M. Dušík [-] , M. Moučka [-] , L. Knapp [-] - D. Horváth [-] (77. P. Kopecký [-] )

SK Moravan Oldřišov
T. Anděl [-] - B. Moc [-] - A. Teichmann [-] (90. R. Morong [-] ) , D. Bořucký [-] , J. Fusek [-] (78. L. Pavlíček [-] ) , R. Kurka [-] (90. J. Kubný [-] ) , T. Bolacký [-] (83. M. Mička [-] ) , V. Jadrný [-] , J. Droppa [-] , P. Dřizgevič [-] , J. Pfleger [-]

ŽK: 28. A. Taraba , 54. R. Jackovič , 63. D. Horváth , 83. M. Moučka - 12. V. Jadrný , 61. A. Teichmann , 62. B. Moc , 76. R. Kurka .
Hráči zápasu: M. Váňa - J. Fusek .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: POTIOREK Aleš - SZWED Marek, SVOBODA Marian.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Jan Chryczyk

Expert: Adam Michalčík
Tip experta: remíza

Bohužel máme 6 hráčů zraněných, po neděli i kapitána Jadrného a jednoho hráče vykartovaného. Pokud se nás sejde aspoň jedenáct, budeme remizovat.

Tip: remíza