2:1
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

25.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Miroslav Machala rozhodl duel Hluku s Holešovem


Branky


6

V dalším kole narazil Hluk na Holešov, který se v posledních zápasech prezentoval solidní formou. Domácí se ale v prvním dějství dokázali dvakrát prosadit. Mužem utkání se stal domácí Miroslav Machala, který dvěmi zásahy tento souboj rozhodl. Hosté utkání ještě zdramatizovali, ale na body to tentokrát nestačilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padly dvě branky

Z webu TJ Spartak Hluk:

V neděli 2.6. zavítal do Ostrožské Lhoty Holešov, který je ve středu tabulky. Scházeli Machala A., Hančík a Zálešák, které zastoupili Dohnal, Machala O,a Athang. Hosté se představili jako velmi dobře trénovaný tým a byli lepší na míči, než naši hráči. My jsme vynikali bojovností a odhodláním konečně zvítězit. Naplnilo se očekávání a hrál se opatrný fotbal s minimem šancí. Domácí si vědomi bodového manka začali aktivně, s vervou a odhodláním, ale vyložené šance nepřicházely. Přišla ale 26. minuta a přesný centr Dohnala, který našel hlavu Machaly - 1:0. Dál jsme tvrdili muziku, za což jsme byli odměněni dvě minuty před přestávkou, kdy nepovedenou střelu Kukly dorazil do sítě opět Machala.

Domácí Machala zápas nakonec rozhodl

"Po změně stran jsme pokračovali v mírné aktivitě, ale v největší příležitosti soupeř dobře vyřešil závar před svou bránou. Poté převzali otěže zápasu hosté, kteří se tlačili do vápna a snažili se o kontaktní trefu. Dočkali se relativně brzy, v 55. minutě výstavní trefou vymetl horní roh Pavelka. Zápas získal na dramatičnosti, Holešovští přidali na aktivitě, my se zaměřili na udržení náskoku, což se nám podařilo a tak cenné vítězství zůstalo doma. Hluk si tak v Ostrožské Lhotě konečně připsal tři body s kvalitním protivníkem. O výhru se postaral především Machala, který byl autorem obou branek", hodnotí duel na svém webu fotbaloví činovníci z Hluku.



Ohlasy k zápasu


Spartak Hluk
web Hluku: Konečně se nám podařilo získat tři body a fanoušci odcházeli spokojení...

SFK Elko Holešov
web Holešova:



Sestavy


Spartak Hluk
Z. Šicha [-] - E. Horníček [-] , M. Galuška [-] - M. Machala [-] - R. Otrusiník [-] , O. Machala [-] , M. Zalubil [-] , T. Nguntual [-] , M. Kukla [-] , J. Dohnal [-] , Z. Horák [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - D. Paták [-] (90. M. Olša [-] ) , V. Matulík [-] (59. J. Dubec [-] ) , M. Třasoň [-] , P. Polomík [-] , D. Pavelka [-] , L. Marek [-] , R. Sumec [-] (78. A. Vymětal [-] ) , D. Čep [-] , M. Charuza [-] , J. Chudárek [-]

ŽK: 65. M. Kukla - 33. M. Třasoň , 47. D. Pavelka , 87. D. Čep .
Hráči zápasu: Z. Šicha , M. Machala - D. Čep .
Počet diváků: 100.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Petr Koseček

Expert: Alois Fojtík
Tip experta: remíza

Zápas Hluku a Holešova skončí remízou

Tip: výhra hostů

Tip: remíza