Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.05.2019 10:15

23.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Luhačovice ve šlágru kola přejely nováčka ze Skaštic


8

Souboj o první místo byl k vidění v sobotním dopoledni ve sportovním centru Radostova v Luhačovicích. Domácí Luhačovice hostily Skaštice a vyšel jim výborně první poločas, kdy vstřelily dvě branky. Také ve druhé půli byli domácí střelecky efektivnější a přidali další dvě trefy. Luhačovjané tak oplatili Skašticím podzimní porážku a dostali se do čela tabulky Krajského přeboru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí celek šel do dvoubrankového vedení

Z webu TJ Skaštice:

Na první branku zápasu se nemuselo čekat příliš dlouho. Hostující obrana nedokázala odvrátit centr z pravé strany a na zadní tyči pohotově uklidil míč do sítě domácí POLÁCH. Hostující mužstvo brzká inkasovaná branka zaskočila. Na některých hráčích se možná projevila i důležitost utkání. Domácí hráči byli rychlejší a hlavně ve středu pole získávali odražené míče. Ale postupem času dokázaly i Skaštice zatopit domácí obraně. Konečník vystihl pomalou přihrávku na domácího brankáře, udělal mu kličku, ale z úhlu nedokázal usměrnit míč do opuštěné branky. Po dobré kombinaci na levé straně opět zakončoval Konečník, ale obránci jeho pokus zablokovali. Ale i domácí hráči předvedli, že mají ofenzivní sílu. Postava se zbavil svého strážce, ale brankáře Večeřu neprostřelil. Ten samí hráč to zkoušel i z druhé strany, když na něj hostující obrana zapomněla a propadl k němu míč po rohovém kopu. Střela se však jen otřela o vnější tyč. Nebezpečně hlavičkoval i výborně hrající Štěpán Červenka, ale míč z jeho hlavy proletěl těsně vedle pravé tyče. Na druhé straně hřiště se v nadějné pozici ocitl Sova, ale ani nedokázal pořádně zakončit. Lépe vypadala hlavička Lukáše Batíka, ale jeho pokus s nevešel mezi tři tyče. Kvalita hry byla ovšem větší na domácí straně. Hráčům Luhačovic se dařilo vyhrávat osobní souboje a na konci první půle se jim podařilo opět gólově odskočit. Chybu ve středu hřiště potrestal svým průnikem KOŘENEK.

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili dvě branky

Trenér Luhačovic Jan Jelínek:
“Jsem rád, že to kluci takhle zvládli. Celý zápas byli koncentrovaní. Pohlídali jsme Messiho (Konečník) krajského přeboru. Malinko jsme upravili taktiku, a přineslo to ovoce. Nutno dodat, že hosté nepřijeli v moc dobrém rozpoložení, čehož jsme využili.”

 

Z webu TJ Skaštice:

Ve druhé půli se kvalita hry hostujícího týmu nezvedla. Hráčům se nedala upřít snaha s výsledkem něco udělat, ale chyběla jim hlavně přesnost a větší pohyb bez míče. Ve své kůži nebyl ani nejlepší střelec soutěže Konečník. Ten se po pěkné patičce Zavadila objevil sám před brankářem, ale jeho zakončení mířilo vedle brány. Luhačovice pokračovaly ve svém vydařeném výkonu a nevynechaly žádnou příležitost k zakončení a přidání další branky. Třetí gól v hostující síti obstaral kapitán Ondřej ČERVENKA, který využil nedorozumění hostujících hráčů a s klidem svým vlastním skóroval. Zkorigovat stav se opět nepovedlo Konečníkovi, který se protáhl mezi dvěma obránci, ale na brankáře Švece opět nevyzrál. Hostující obrana byla s přibývajícím časem více prostupnější a domácího toho využili. Střídající Martin PAVLÍČEK hlavičkoval přesně k tyči a bylo to 4:0. Poté to chytře zkoušel nejzkušenější domácí hráč Hubáček, ale jeho pokus o lob, konečky prstů vytáhl nad břevno brankář Večeřa. Luhačovice tak našemu týmu oplatily stejným poměrem podzimní porážku a vrátily se do čela KP.



Ohlasy k zápasu


FK Luhačovice
facebook Luhačovic: Boj o první příčku jsme zvládli na podtrženou jedničku. Skašticím jsme vrátili vysokou porážku z podzimu.

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Šlágr kola se odehrál v sobotu dopoledne v Luhačovicích. Početná divácká kulisa byla zvědavá na souboj dvou prozatím nejlepších týmů Krajského přeboru. Zápas o první místo nakonec vyšel daleko lépe domácím a Luhačovice tak vystřídaly Skaštice na prvním místě tabulky.



Sestavy


FK Luhačovice
M. Švec [-] - P. Postava [-] , A. Popelka [-] , V. Pavlíček [-] , D. Hubáček [-] , J. Kryšpín [-] , M. Polách [-] (57. R. Slobodian [-] ) , J. Suchý [-] , Š. Červenka [-] (81. M. Pavlíček [-] ) , O. Červenka [-] , J. Kořenek [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] (86. S. Škrabana [-] ) , R. Vymětal [-] (46. D. Mynarčík [-] ) , O. Zavadil [-] , M. Janalík [-] , A. Sova [-] (73. T. Batík [-] ) , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

ŽK: 38. J. Suchý , 64. Š. Červenka , 72. R. Slobodian - 62. M. Janalík .
Hráči zápasu: O. Červenka , J. Kořenek - T. Motal .
Počet diváků: 200. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - VLK Ondřej, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Funkcionář, Administrátor klubu, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj, Fotograf - TJ Hraničář Borová Lada | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: František Maršálek
Tip experta: remíza

Zápas v Luhačovicích skončí remízou

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích