Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 16:00

19.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Skaštice v divoké přestřelce vyhrály ve Velkých Karlovicích


7

Velmi slušná divácká návštěva ve Velkých Karlovicích viděla v první půli totální fotbal hostujících hráčů ze Skaštic. Domácí se sice ujali vedení, ale hosté dokázali do půle čtyřikrát skórovat. Blýskl se nejlepší střelec KP Zdeněk Konečník, který zkompletoval hattrick. Domácí ale nesložili zbraně a dokázali snížit na jednobrankový rozdíl. V dramatické koncovce pečetili v závěru hosté svoji výhru.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté si vypracovali tříbrankový náskok

Z webu TJ Skaštice: Už od prvních minut bylo zřejmé, že naše mužstvo bude čekat důrazné a velmi těžké utkání. Domácí tým dobře bránil a nepříjemným presinkem ve středu hřiště narušoval rozehrávku našeho mužstva. Z toho těžil hlavně domácí střelec Škrobák, který byl neustále připraven pláchnout hostující obraně. Jeho první únik ještě vyřešil brankář Večeřa, ale na další akci domácího střelce už nestačil a ŠKROBÁK tak poslal Karlovice do vedení. Inkasovaná branka však zdravě nabudila Skaštice. Hráči zrychlili a zpřesnili svou kombinaci a začali svého soupeře přehrávat. Vyrovnání brzy zařídil KONEČNÍK, který se prosadil tečovanou střelou z přímého kopu a spustil tak gólovou lavinu svého týmu. Už o tři minuty později se do vzduchu zavěsil GOJŠ a na jeho hlavičku domácí brankář nedosáhl. Karlovice byly inkasovanými brankami zaskočeny a toho i nadále využívali hosté. KONEČNÍK si naběhl mezi domácí obránce a střelou kolem vybíhajícího brankáře podruhé skóroval. Poté byl v akci opět hostující útočník, který se dostal za záda domácího kapitána a opět se řítil na gólmana. Stoper Karlovic však hostujícího útočníka podrazil a znemožnil mu tak další postup. Píšťalka rozhodčího však zůstala nepochopitelně němá. Zdeněk KONEČNÍK si však cestu ke třetí brance a tudíž ke svému hattricku našel. Po závaru před domácí bránou si našel odražený míč a po kličce gólmanovi ukončil střelou do sítě první půli.

Domácí utkání v závěru zdramatizovali

"Do druhé půle ale nenastoupilo žádné odevzdané mužstvo. Naopak domácí zvýšili svou aktivitu a přispěla k tomu i korigující branka, kterou opět obstaral ŠKROBÁK. Domácí vycítili šanci a snažili se zápas ještě více zdramatizovat. Ovšem Skaštice si nadějný náskok nechtěly nechat vzít. Postupem času domácí svou hru více zjednodušili. Dlouhými nákopy a standardkami zatápěli hostující obraně. Třetí gól Karlovic padl z přímého kopu. ONDŘEJKA obstřelil zeď a na jeho střelu brankář Večeřa nedosáhl. O chvíli později však hostující brankář svůj tým podržel, když tygřím skokem vytěsnil hlavičku Kučery. Konečné rozhodnutí atraktivního duelu přišlo po technické střele SOVY, která zapadla přesně k tyči. Skaštice tak na horké valašské půdě zvítězily a i nadále se drží na čele soutěže", hodnotí své vystoupení na Valašsku funkcionáři skaštického klubu na svém webu.

 

 

 

 

Fotogalerii z utkání najdeze zde: https://fotbalunas.cz/sestavy-kola/soutez/311/



Ohlasy k zápasu


FC Velké Karlovice+Karolinka
Jaroslav Valián, vedoucí:

TJ Skaštice
web TJ Skaštice: Na velikonoční bílou sobotu skončila Velkým Karlovicím domácí neporazitelnost v základní hrací době. Postaralo se o to naše mužstvo, které si v první půli vypracovalo rozhodující tříbrankový náskok. Nakonec konto domácích zatížili naši borci pěti brankami a dlouhá zpáteční cesta tak celé výpravě rychle utekla.



Sestavy


FC Velké Karlovice+Karolinka
T. Bil [-] - R. Zeť [-] (83. P. Maliňák [-] ) , J. Mikula [-] , J. Podešva [-] , T. Ondřejka [-] - J. Langer [-] , V. Vašut [-] - J. Pavelka [-] , O. Gajdoš [-] (71. M. Melichařík [-] ) , P. Škrobák [-] - J. Kučera [-]

TJ Skaštice
R. Večeřa [-] - Z. Konečník [-] , J. Gojš [-] , R. Vymětal [-] (73. M. Ančinec [-] ) , O. Zavadil [-] , M. Janalík [-] , A. Sova [-] , T. Motal [-] , L. Bubla [-] , R. Frýdl [-] , L. Batík [-]

ŽK: 34. J. Kučera - 17. T. Motal , 63. O. Zavadil .
Hráči zápasu: J. Langer , P. Škrobák - Z. Konečník , A. Sova .
Počet diváků: 210. Rozhodčí: SCHNÜRMACHER Filip - KOTAČKA Rostislav, ZPĚVÁK Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Petr Koseček

Expert: Pavel Fusek
Tip experta: výhra hostů

Skaštice si přijedou do Vel. Karlovic pro tři body

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů