4:2
(1:1)
13. P. Polomík
72. T. Zakopal (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.04.2019 18:30

17.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Otrokovický Baťov si doma poradl s Holešovem


Branky


6. A. Bršlica , 61. M. Třasoň (vl.) , 69. M. Vitásek , 84. M. Zapletal - 13. P. Polomík , 72. T. Zakopal (p.)
6

Na otrokovickou umělku zavítali fotbalisté z Holešova, kteří v minulém kole doba vybojovali se Štítnou nad Vláří pouze jeden bod. Nopak borci z Otrokovic si přivezli cennou výhru z nešovské půdy. V prvním dějství souboje Baťova a Holešova padlo po jedné brance na každé straně. Ve druhé půli domácí ale strhli výhru na svoji stranu a berou další tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli padlo po jedné brance na každé straně

Miroslav Sečen, trenér Baťova: „Byli jsme trochu šťastnější, Holešov velice dobře začal a drtil nás, poločas mohl klidně skončit i 1:4 a pak bychom to těžko otáčeli. Bohudík to tak neskončilo a soupeř nás postavil na nohy svými chybami neproměňováním šancí. Druhý poločas jsme se zvedli, začali jsme hrát svoji hru, ale přibrzdila nás naše druhá karta, respektive červená karta, takže to bylo opět dramatické. Soupeř se dotáhl na jeden gól po zbytečné ruce, naštěstí jsme zápas dokázali dovést ke zdárnému konci. Zápas nehodnotím úplně kladně, ve hře bylo spoustu nepřesností, nervozity a zbytečných chyb, ale ukázala se síla týmu. Dokázali jsme v těžké situaci zmobilizovat síly a vyhrát zápas. Cením si, že mančaft ukázal vnitřní sílu, odvahu a odhodlání. Chci pochválit hráče dorostu, kteří nastoupili a neztratili se. Adam Bršlica i Holman zahráli dobře, Adam dokonce vstřelil gól. Bohužel se zranil Skyba a Žáček se vykartoval, nemohl nastoupit Sotolář - snad se nám ta zranění už začnou vyhýbat. Potřebovali bychom trochu stabilizovat tým, abychom byli zase v trochu větším počtu…"


Zdroj: https://zlinsky.denik.cz/fotbal-kraj/krajsky-prebor-ostuda-v-brumove-favorit-padl-s-poslednim-20190408.html

 

Domácí byli střelecky efektivnější, když vstřelili další branky

Milan Roubalík, hrající předseda Holešova: „Na Baťov jsme byli dobře připravení, věděli jsme v čem jsou silní a kromě rychlé první branky jsme domácí v první půli nepustili k ničemu. Porážka hodně bolí, protože byla nezasloužená, minimálně v prvním poločase jsme byli lepším mužstvem. Když si ale dáte dva vlastního góly, je pak těžké uhrát nějaké body. Kluci hráli dobře, bojovali, ale bohužel na body to nestačilo. My se teť už musíme přes týden soustředit na další, domácí zápas a konečně zabodovat…“



Ohlasy k zápasu


SK BAŤOV 1930
web Baťova: V zápase dvou rozdílných poločasů jsme nakonec byli šťastnější a spokojenější my a připsali si tak další důležité 3 body.

SFK Elko Holešov
web Holešova:



Sestavy


SK BAŤOV 1930
R. Vitásek [-] - A. Bršlica [-] (85. J. Rusek [-] ) , Z. Ondráš [-] , O. Žáček [-] , M. Vitásek [-] , J. Kašík [-] , M. Zapletal [-] , A. Skyba [-] (49. D. Holman [-] ) , J. Dvořáček [-] , P. Bršlica [-] , R. Večeřa [-]

SFK Elko Holešov
R. Janalík [-] - D. Paták [-] , V. Matulík [-] (62. R. Paštěka [-] ) , M. Třasoň [-] , P. Polomík [-] , L. Marek [-] (73. R. Sumec [-] ) , D. Pavelka [-] , T. Zakopal [-] , J. Kadlčík [-] , M. Charuza [-] , S. Uličný [-] (67. J. Chudárek [-] )

ŽK: 42. M. Vitásek , 54. O. Žáček - 29. D. Paták , 32. D. Pavelka , 89. T. Zakopal . ČK: 68. O. Žáček - 40. D. Pavelka .
Hráči zápasu: M. Zapletal , M. Vitásek - T. Zakopal .
Počet diváků: 78. Rozhodčí: AMBROZ Zdeněk - NOVÁK Radek, ZAPLETAL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Roman Holý
Tip experta: remíza

Holešov si z otrokovické umělky odveze bod

Tip: výhra domácích

Tip: remíza