0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 13:00

15.kolo, Zlínský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Fotbalisté Provodova vezou výhru z valašské Juřinky


Branky


7

Provodov vybojoval na půdě zachraňující se Juřinky tříbodovou výhru, o branky se postarali Elšík a Laciga. Hosté vedli po půli o jedinou trefu a uklidnění na jejich kopačky přišlo hned po čtyřech minutách druhého dějství, kdy přidali další gól. Závěr si už zkušení borci z Provodova pohlídali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté dokázali v první půli vstřelit jednu branku

Domácí Juřinka přivítala fotbalisty Provodova, které před jarními odvetami posílil hráč třetiligového Uherského Brodu Jirka Kovář. Domácí celek před jarní sezonou také obměnil svůj kádr a do týmu přišli Fojtášek, Frohlich, Hyrník a Olšovský. Kariéru však přerušil Skařupa a z týmu odešli Solanský, Žemla a Petrů. Svěřenci trenéra Josefa Raka byli jasným favoritem v tomto duelu, i když zimní příprava provodovského celku se vždy odehrává spíše v klidovém  režimu. Hostím vyšel na jedničku vstup do utkání a už po osmi minutách je poslal do vedení Elšík. Domácí se poté snažili o srovnání stavu utkání, ale bývalý ligový brankář Radek Petr v brance Provodova bykl velmi pozorný. Poločas tak skončil hubenou výhrou týmu ze Zlínska a o všem podstatném setak mělo rozhodnout ve druhém dějství.

Hosté přidali druhou pojišťovací trefu

Domácí šli do druhé půle s jednobrankovým mankem, kdy jedinou trefu inkasovali už po osmi minutách hry. Také začátek druhéhoho dějství zastihl obranu Juřinky v nedbalkách a hbitý Laciga toho dokázal již po čtyřech minutách využít. Provodov se druhou trefou uklidnil a domácí se marně snažili překonat hostující obranu. V té dominovali zkušení Josefík s Urbánkem a co prošlo, zneškodnil brankář Petr. Také hosté mohli několikrát navýšit svůj náskok, ale to se jim nakonec nepodařilo. Hosté si nakonec z Valašska odvážejí tři body a v tabulce Zlínského Krajského přeboru stoupají stále výše. Domácí celek se s pěti body krčí na předposledním místě a o body se pokusí poprat v dalším utkání v Luhačovicích.



Ohlasy k zápasu


TJ Juřinka
web Juřinky: V utkání nebyli hráči Juřinky horším týmem, hosté však byli v koncovce přesnější, hodnotí duel na portálu Valašského fotbalu funkcionáři Juřinky.

FC RAK Provodov
Josef Rak, trenér: Získali jsme tři body, ale domácí nás zaskočili zejména v první půli kvalitním výkonem, kdy nás podržel brankář Petr. V dalším kole hostíme vedoucí Skaštice a chtěli bychom potvrdit bodový zisk z Juřinky.



Sestavy


TJ Juřinka
M. Nosálek [-] - L. David [-] (77. F. Šobora [-] ) , R. Šnajdr [-] , O. Hyrník [-] , D. Vavřík [-] , V. Olšovský [-] , N. Škorňa [-] , F. Novák [-] (82. V. Krajča [-] ) , P. Goláň [-] (54. R. Fröhlich [-] ) , D. Fojtášek [-] , M. Macíček [-]

FC RAK Provodov
R. Petr [-] - T. Ulman [-] , M. Huťka [-] , P. Hlobil [-] (81. R. Kamenčák [-] ) , M. Elšík [-] (64. V. Chalupa [-] ) , M. Velev [-] (73. T. Haloda [-] ) , A. Urbánek [-] , M. Laciga [-] , J. Kovář [-] , J. Josefík [-] , V. Barcuch [-]

ŽK: 45. O. Hyrník , 66. M. Macíček - 42. M. Laciga , 76. P. Hlobil .
Hráči zápasu: M. Macíček , D. Fojtášek - M. Laciga , R. Petr .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: STODŮLKA Renek - MIČKAL Karel, NOHAVICA Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Petr Koseček

Expert: Zdeněk Konečný
Tip experta: výhra hostů

Provodov si přijede do Juřinky pro tři body

Tip: výhra hostů