Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 17:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. C, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Volduchy si zastřílely


Branky


14. J. Zajíček , 71. T. Teplý (p.) , 86. J. Zajíček - 19. F. Škarda , 32. F. Škarda , 34. V. Žák , 48. V. Žák , 67. J. Bron , 76. J. Černý , 79. J. Černý , 84. V. Žák
12

Holoubkov doma inkasoval osm branek a jasně prohrál.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hřebenáři po slabém výkonu proti Vejprnicím potřebovali už naplno zabrat v sousedním Holoubkově. Nováček je přímo ohrožen sestupem, a tak se čekal odpor žlutočerného týmu.

 

Hned z úvodní rozehrávky mohli hosté udeřit, ale útočníci Volduch byli asi překvapeni, jak lehce se dostali do šance a nic z toho nebylo.  Poté přišla 6. minuta a rohový kop Holoubkova. S centrem na přední tyč si hosté nedokázali poradit a po několika odrazech se balón dostal díky Zajíčkovi do sítě – 1:0! Hřebenáři se pak chvíli trápili, nedokázali si přesně přihrát, až se konečně dočkali vyrovnání v 19. minutě. Po rohu J. Straky se odražený míč dostal na velké vápno ke Škardovi, jenž jej levačkou poslal do sítě – 1:1! Hra byla dál sice neurovnaná, ale Volduchy už měly více ze hry. Ve 32. minutě pálil Černý, brankáři domácí TJ vypadl míč z rukavic, toho se ujal Škarda a doklepl jej do prázdné brány – 1:2! O dvě minuty později si pak naběhl na přesnou průnikovou přihrávku Žák a lehce překonal Radu v brance Holoubkova – 1:3! V prvním poločase tedy Volduchy dokázaly otočit nepříznivý vývoj a ujaly se dvoubrankového vedení.

Kanonádu ve druhém poločase otevřeli Voldušští už ve 48. minutě. Škarda našel krásným centrem od pomezní čáry hlavu Žáka, který přehodil gólmana a zvýšil na 1:4! Volduchy ve druhé půli už zcela jasně ovládaly hru a v 61. minutě se mohl po centru Segeta prosadit i Hoblík. Hlavou však zamířil jen do tyče. V 67. minutě pěkně zatáhl míč po pravé straně Černý, centrem pod sebe našel ve vápně Brona, a ten bombou přidal další branku Volduch – 1:5! V 71. minutě dostal možnost zahrání pokutového kopu po faulu domácí Holoubkov. Penalty se ujal Teplý a ranou pod břevno nedal Fousovi šanci – 2:5! V 76. minutě ale pálil opět Hřebenáři. Po skvělé individuální akci Žáka se Volduchy dostaly do vápna domácích, na přihrávku si naběhl Jan Černý a střelou pod horní tyč zvýšil na 2:6! V 79. minutě zahrávaly Volduchy trestný kop. K míči se postavil Černý a ranou k tyči přidal svůj druhý gól a celkově voldušský sedmý – 2:7! V 84. minutě skvěle zakombinovali oba útočnici Volduch. Jan Černý si vyměnil míč se Žákem a druhý jmenovaný dokonal svůj hattrick – 2:8! O dvě minuty později ještě Holoubkov kosmeticky korigoval  po rohu Zajíčkem. Ten upravil na 3:8 a uzavřel tím skóre na branky bohatého zápasu!

 

Volduchy si po domácí ztrátě s Vejprnicemi spravily chuť v okresním derby a nyní přivítají na domácí půdě nebezpečné Malesice. To Holoubkov odjíždí za záchranářským soubojem do Plzně, kde se utká se Slovanem.

 

Report zaslal Jan Vild. Děkujeme!



Sestavy


TJ Holoubkov
M. Rada [-] - J. Zajíček [-] , T. Aubrecht [-] , D. Wohlrath [-] , P. Vintr [-] , O. Varga [-] (75. A. Dragoun [-] ) , F. Ineman [-] , T. Teplý [-] , M. Huml [-] , T. Jankovský [-] , V. Holek [-] (75. M. Šváb [-] )

TJ Volduchy
J. Fous [-] - V. Žák [-] , J. Černý [-] (84. V. Kodl [-] ) , O. Seget [-] (81. L. Straka [-] ) , J. Straka [-] (67. R. Pernica [-] ) , J. Bron [-] , F. Škarda [-] (84. M. Zlatohlávek [-] ) , M. Pašek [-] , R. Hoblík [-] (75. F. Melka [-] ) , J. Přibík [-] , V. Melka [-]

ŽK: 20. M. Huml - 71. R. Hoblík .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Lhoták Luděk - HAVRÁNEK Martin, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích