2:3p.
(2:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.06.2019 16:00

25.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy v Postřekově vymazaly dvougólové manko a dvěma body se přiblížily záchraně


Branky


14

Fotbalisté Postřekova vedli po prvním poločase nad zachraňujícími se Kozolupy 2:0 a vypadalo to, že směřují ke třem bodům. Po změně stran se však hostům podařilo vyrovnat a utkání tak dospělo až do penalt, v nichž měli kozolupští exekutoři přesnější mušku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Peroutka domácím zařídil dvougólové vedení

Fotbalisté Postřekova přivítali na svém hřišti zachraňující se Kozolupy. Hosté vsadili na defenzivní hru. Zahušťovali prostor na své polovině a domácí, byť většinu času drželi míč, dlouho nemohli najít recept na defenzivu soupeře. Ten našla až ve 28. minutě dvojice Adam Polák – Zdeněk Peroutka. Prvně jmenovaný pěkně odcentroval a mladý Peroutka hlavou otevřel skóre. Hned o čtyři minuty pozdjěi navíc právě Zdeněk Peroutka vybojoval na polovině hřiště míč, následně hostujícím obráncům utekl a svůj samostatný únik zakončil gólem. Za stavu 2:0 se odcházelo také do kabin.

Domácí svůj náskok neudrželi

Po změně stran se domácí nadále snažili diktovat tempo hry. V 60. minutě ale chybovali v rozehrávce a Pavel Pancurák nabídnutou příležitost proměnil. Vstřelený gól hosty vrátil do hry a za pár minut bylo dokonce srovnáno. Po nepřehledné situaci v šestnáctce nakonec dopravil balón za brankovou čáru Vojtěch Sláma. Postřekovští si pak chtěli vzít ztracené vedení zpět a začali bušit do obrany soupeře. Z toho vzešly i gólové příležitosti, ve kterých se ocitli například Polák s Karlíkem. Vše ale buď pochytal brankář Šašek a nebo postřekovské střely končily vedle jeho brány. Zápas tak po normální hrací době skončil remízou 2:2.

Kozolupy získaly druhý bod

V penaltách už byli výrazně přesnější hosté. Hned tři postřekovští střelci nedali a druhý bod si tak odvezly Kozolupy.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Postřekov
Aleš Wirt (trenér): Do zápasu jsme vstupovali s tím, že chceme rozhodnout už v prvním poločase. Hráli jsme s týmem z dolní části tabulky, který ještě neměl jistou záchranu. Soupeř nastoupil v hodně defenzivním rozestavení, kdy bránili v 8 – 9 hráčích a my se těžko dostávali do zakončení. Většinu poločasu jsme měli míč v držení a pořádně je ani nepustili na naši polovinu. Přeci jen se nám podařilo vstřelit dva góly, kdy se v obou případech prosadil Zdeněk Peroutka. O poločase jsme nabádal hráče, abychom byli v ofenzivní činnosti ještě aktivnější, abychom byli více v pohybu. Bylo to ale podobné jako v první půli. Navíc jsme soupeři nahráli špatnou rozehrávkou do šance, kterou využili a tím jsme je vrátili do zápasu. O pár minut později pak srovnávali pro nás takovým smolným gólem. V závěrečných dvaceti minutách jsme měli nespočet stoprocentních šancí, ale ani z jedné se nám nepodařilo vstřelit rozhodující gól. Buď to pochytal brankář, nebo jsme zakončovali mimo. V penaltách nám už o nic nešlo. Oni asi měli větší touhu získat ten druhý bod, protože si tím nejspíš zajistil záchranu. My jsme jako v minulém zápase tři penalty nedali.




Sestavy


TJ Sokol Postřekov
J. Vodvařka [-] - A. Polák [-] , Z. Peroutka [-] (82. V. Královec [-] ) , F. Kreuz [-] , V. Cibotaru [-] (61. D. Karlík [-] ) , M. Blacký [-] , J. Závodný [-] , L. Ledvina [-] , K. Kuželka [-] , D. Steinberger [-] , D. Vavřík [-]

TJ Sokol Kozolupy
R. Šašek [-] - V. Sláma [-] , P. Mráz [-] , J. Huleš [-] , M. Mráz [-] - J. Hucl [-] , M. Maštalíř [-] , D. Tichý [-] , P. Pancurák [-] - V. Kovář [-] , J. Čech [-]

ŽK: V. Královec , 68. A. Polák - 67. P. Mráz .
Hráči zápasu: A. Polák , Z. Peroutka - R. Šašek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: SCHNEIDER Josef - DUSPIVA Václav, ŠIMEK Adam.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip experta: výhra domácích

Postřekov má v útoky mladé rychlé hráče, a to bude dělat Kozolupům problém.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích