3:4
(3:3)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

01.06.2019 15:00

24.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dlouhý Újezd udolal ve šlágru kola Chodovou Planou, výsledek ale zastínil kolaps nejlepšího střelce soutěže


Branky


37. R. Ovčačík , 43. P. Chval , 45. L. Tonka - 3. M. Dvořák , 16. K. Petrželka (vl.) , 31. L. Gitta , 67. L. Gitta
14

Chodová Planá podlehla ve šlágru 24. kola Dlouhému Újezdu 3:4, ale výsledek zastínil kolaps nejlepšího střelce soutěže Pavla Chvala v závěru utkání. Pro domácího útočníka musela přijet sanitka, podle posledních zpráv naštěstí vše dobře dopadlo a Chval bude v pořádku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí dokázali vymazat třígólové manko

Čelo tabulky soutěže bylo před startem 24. kola mimořádně vyrovnané. První tři týmy tabulky, mezi které patří i Chodovka a Dlouhý Újezd, měly na kontě shodně 48 bodů a čtvrtý Mrákov pak nasbíral jen o bod méně. Význam souboje druhého se třetím byl tedy jasný.

 

Mnohem lépe utkání začali hosté. Ti na soupeře vlétli, nutili ho k chybám a už ve 3. minutě je poslal do vedení Martin Dvořák. V 16. minutě se navíc dostal míč do sítě po nešťastném zákroku domácího gólmana Petrželky a pro Chodovku to vypadalo ještě hůře. V momentě, kdy se domácí nadechovali, jim navíc zasadil další úder Lucián Gitta – 0:3. Leckterý tým by se v takové situaci asi položil, ne však Chodová Planá, která předvedla drtivý závěr prvního dějství. Ještě do přestávky tak bylo po zásazích Rudolfa Ovčačíka, Pavla Chvala a Lukáše Tonky srovnáno na 3:3!

Gitta rozhodl, pro Chvala musela přijet samitka

Po změně stran se hosté museli vzpamatovávat ze silného šoku, ale postupně se zase herně vrátili do zápasu. Diváci v ochozech se tak rozhodně měli na co dívat, úroveň hry totiž souboji dvou elitních celků soutěže odpovídala. V 67. minutě se radovali hráči Sparty, kterým svým druhým zásahem v utkání vrátil vedení zkušený Lucián Gitta.

 

Závěrečnou snahu domácích o vyrovnání bohužel zastínil moment, které nechceme na trávnících vídat. Kolaps totiž postihl útočníka Chodové Plané Pavla Chvala, se kterým to v první chvíli vůbec nevypadalo dobře a musela pro něj přijet sanitka. Podle posledních zpráv se jednalo o přehřátí organizmu a Chval by měl být naštěstí brzy v pořádku. I za naši redakci mu přejeme brzké uzdravení a rychlý návrat na fotbalové trávníky!



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Řekl bych, že v prvním poločase platilo úsloví „Každý chvilku tahal pilku.“ Měli jsme výpadky, pak je měl zase soupeř. Celkově to byl ale pro oko diváka hezký fotbal. Bylo znát, že hrají týmy z horní části tabulky. Napomohli tomu i rozhodčí, kteří byli v souladu s úrovní hry a to je hned znát. Rád bych vyzdvihl i kluky z lavičky náhradníků, kteří přijdou na utkání, i když vědí, že nebudou v základní sestavě… Kaňkou na utkání bylo, že nám zkolaboval Pavel Chval, který je nejlepší střelec soutěže. Odvezli ho do nemocnice s přehřátím organizmu a v tu chvíli to vypadalo děsivě. Naštěstí by to mělo být dobré a Pavel snad bude brzy v pořádku.




Sestavy


TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] (87. V. Benedikt [-] ) , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] (81. R. Seitz [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

TJ Sparta Dlouhý Újezd
T. Kopolovič [-] - J. Švábek [-] , M. Futro [-] (70. J. Synek [-] ) , M. Havel [-] , T. Janků [-] , P. Hána [-] , L. Gitta [-] , P. Houda [-] , V. Kulíř [-] , M. Stoklasa [-] , M. Dvořák [-]

ŽK: 8. T. Sykal - 39. J. Švábek , 44. T. Janků , 51. M. Stoklasa , 65. P. Hána .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: ŠIMEK Jakub - ŠTĚPÁN Zdeněk, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: remíza

Tip experta: remíza

Zajímavá bitva o nejvyšší příčky v tabulce. Dlouhý Újezd byl dlouho suverénní, ale v poslední době začal hodně ztrácet. Chodovka má dobrou formu a doma neprohraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Sokol Mrákov | Plzeňský | Domažlice

Tip: výhra domácích