J. Stýskal 90. (p.)
1:2p.
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

26.05.2019 16:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mrákov zachránil proti Úněšovu alespoň bod penaltou až v závěru


Branky


90. J. Stýskal (p.) - 11. P. Nechutný
11

Fotbalisté Mrákova, kteří bojují o postup do 1.A třídy, získali v domácím utkání proti Úněšovu jen bod, byť hráli téměř 70 minut proti deseti. Vyloučení přišlo už za stavu 1:0 pro hostující Slavii. Mrákovští do obrany soupeře dlouho bušili marně, srovnali až v poslední minutě z penalty. V následném rozstřelu pak byl úspěšnější přeci jen Úněšov.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Úněšov se rychle ujal vedení, pak ale přišel o vyloučeného Šebka

Fotbalisté Mrákova se na jaře plnohodnotně vrátili do hry o postup a v těžkém zápase s rozjetým Úněšovem chtěli potvrdit, že doma body moc neztrácejí. Hostující Slavia ale od začátku potvrzovala výbornou formu a zahájila utkání lépe. Převahu hostí potvrdil v 11. minutě vedoucím gólem Petr Nechutný. Poté však obdržel v krátkém sledu dvě žluté karty Jan Šebek, který byl tedy ve 23. minutě vyloučen a od té doby bylo pochopitelně k vidění mrákovské dobývání brány soupeře. Úněšov přesto dokázal hrozit z brejků a do přestávky těsné vedení udržel.

Domácí dlouho bušili do obrany marně, zachránila je až penalta

Po změně stran pokračoval nápor Mrákova, který domácím přinášel i šance. Ty ale zůstávaly nevyužité. Hosté nadále spoléhali na pevnou obranu a občasné protiútoky. Když už se zdálo, že Slavia těsné vedení udrží, přišla poslední minuta řádné hrací doby a odpískaný pokutový kop pro domácí. K jeho exekuci se postavil nejlepší střelec Mrákova Jaroslav Stýskal, který nezaváhal a poslal utkání do rozstřelu.

V rozstřelu byli úspěšnější hosté

Penalty lépe dopadly pro hostující celek, který proměnil hned šest pokusů. Mrákovští skórovali jen pětkrát.

 

Fotbalisté Mrákova tak odmítli šanci jít do čela tabulky. V ní se propadli na čtvrté místo, ale na vedoucí trojici ztrácejí pouhý bod.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Mrákov
Jaroslav Stýskal (Mrákov): Jak pohled to tabulky napovídal, byl to pro nás velice důležitý zápas. Bohužel jsme nezvládli úvod zápasu, kdy byl soupeř 15 minut lepší a vytěžil z toho i rychlý gól. Poté se hra srovnala a začali jsme mít víc šancí a soupeř hrozil jen z brejků, zejména potom, co jim byl vyloučen hráč. My jsme územní převahu a spoustu šancí nedokázali využít. V Bělé nám to tam padalo a doma, i kdyby se hrálo ještě půl hodiny, tak bychom gól nedali. Nakonec nám bod zachránila penalta. No a rozstřely nám na jaře vůbec nejdou.




Sestavy


TJ Sokol Mrákov
O. Korba [-] - P. Vondraš [-] , T. Pangerl [-] , V. Král [-] , M. Smazal [-] , V. Duffek [-] - J. Stýskal [-] , V. Krch [-] , J. Zdráhal [-] (33. V. Michálek [-] ) , D. Nguyen [-] (88. D. Kulhánek [-] ) - P. Váchal [-]

TJ Slavia Úněšov
J. Hrubý [-] - J. Křehlík [-] , M. Mižár [-] , Z. Hlous [-] - J. Mižár [-] , M. Lakó [-] , J. Šebek [-] , P. Nechutný [-] (81. J. Mojžíš [-] ) , M. Hlous [-] , M. Meszáros [-] - P. Eger [-] -

ŽK: 48. O. Korba , 64. V. Michálek - 17. J. Šebek , 71. M. Lakó , 90. J. Hrubý . ČK: 23. J. Šebek .
Hráči zápasu: J. Stýskal - J. Hrubý , P. Nechutný .
Počet diváků: 91. Rozhodčí: SMITKA Josef - BÍBA Zbyněk, UZEL Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Mrákov velký aspirant na první příčku. Úněšovu se podařilo utkání s Dlouhým Újezdem, ale v neděli odjede bez bodu.

Tip: výhra domácích