M. Janeček 43. (p.)
1:3
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.05.2019 17:00

23.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Chodová Planá vyhrála v Kdyni a bodově srovnala lídra tabulky!


Branky


43. M. Janeček (p.) - 30. J. Pelán , 42. B. Soukup , 55. P. Chval
11

Pořádně dramatické budou poslední tři kola soutěže! Na čele tabulky se nám totiž se 48 body seřadily hned tři týmy! Třetím z nich je Chodová Planá, která v sobotu zvítězila 3:1 na hřišti Kdyně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Chodovka šla do dvougólového trháku, domácím vrátila naději penalta

Chodová Planá přijela do Kdyně jako celek z horní části tabulky v roli mírného favorita. Hosté tak od začátku působili lehce fotbalovějším dojmem a měli více ze hry. Svůj dobrý výkon poprvé vyjádřili gólem po půl hodině hry, kdy otevřel skóre Jindřich Pelán. Tři minuty před přestávkou navíc zvýšil Bohuslav Soukup a zdálo se, že se do kabin bude odcházet za dvougólového vedení hostí. Ještě před pauzou však Kdyně dostala možnost zahrávat pokutový kop a Milan Janeček vrátil domácí tým do hry – 1:2.

Chval sebral Kdyni vítr z plachet

Po změně stran se dal očekávat nápor Kdyně, jenže ten utlumil v 55. minutě Pavel Chval, který zaznamenal svou 34. trefu v sezóně. Znovuzískané dvougólové vedení Chodovku uklidnilo a domácí tak už hrozili jen ze standardních situací. Skóre se už ale až do konce utkání nezměnilo. Chodová Planá tak na čele tabulky bodově dorovnala Bělou a Dlouhý Újezd. Závěr soutěže tedy slibuje pořádné drama, které stojí za to sledovat!



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Byl jsem spokojený. Před týdnem jsme odehráli dobrý zápas a dá se říci, že i v Kdyni jsme se k tomu výkonu vrátili. Řekl bych, že kluci měli celý zápas herně pod kontrolou a morálně zvládli i některé podivné výroky rozhodčích. Po hodně přísné penaltě soupeř snížil na 1:2 a tím se to zdramatizovalo. Po změně stran jsme dali rychle na 3:1 a pak jsme, dá se říci, drželi taktovku zápasu. Chci pochválit celý mančaft a hlavně starší kluky. Před nimi smekám klobouk za to, co dokážou. Že ve svých letech ještě stačí těm mladejm.



Sestavy


SK Kdyně 1920
V. Horáček [-] - S. Popovych [-] (72. P. Forst [-] ) , K. Kafka [-] , V. Černý [-] (58. L. Výškrabka [-] ) , T. Dufek [-] , M. Výškrabka [-] (66. J. Šmejkal [-] ) , M. Džugan [-] , R. Mathauser [-] , M. Janeček [-] , Z. Kováč [-] , M. Jarko [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - D. Hanko [-] , J. Abramčuk [-] , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] (90. V. Benedikt [-] ) , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] (77. R. Seitz [-] ) , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

ŽK: 45. M. Janeček , 47. T. Dufek - 56. R. Ovčačík , 57. R. Táborek , 65. B. Soukup , 67. P. Chval .
Hráči zápasu: J. Pelán , B. Soukup .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kohout Miroslav - DUDA Václav, ORLÍK Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Když předvedeme výkon jako proti Postřekovu, tak si odveze všechny body.

Tip: výhra hostů