2:1
(1:0)
60. P. Chval
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.04.2019 17:00

19.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kozolupy směřují k záchraně, doma udolaly třetí Chodovou Planou


Branky


15

Fotbalisté Kozolup si připsali třetí výhru v řadě a hodně si tak polepšili v bitvě o záchranu. Chodová Planá je stále třetí, ale nepříjemně se na ní dotahují další týmy.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Rychlý kontr domácích zakončil Pancurák

O co hrát měly oba týmy. Kozolupy stále bojují o záchranu a doma tak potřebují získávat body. Chodová Planá by zase ráda udržela umístění na pomyslných stupních vítězů. Domácím vyšel začátek utkání velmi dobře. Už v 10. minutě zužitkovali rychlý kontr, kdy Kovář našel před bránou Pavla Pancuráka a ten neomylně zavěsil. Zbytek prvního poločasu se hrál především ve středu hřiště, moc dalších příležitostí už k vidění ani na jedné straně nebylo.

Chval srovnal, o domácí výhře ale rozhodl Čech

Po změně stran byli hosté aktivnější a dostávali se i do zakončení. Kozolupy několikrát podržel brankář Sazeček. V 60. minutě však domácí ztratili na vlastní polovině míč, k němuž se následně dostal Pavel Chval a ten se v takových šancí většinou nemýlí – 1:1. Kozolupy i nadále především pozorně bránily a vyčkávaly na svou šanci. Ta přišla v 72. minutě, kdy Sláma obral na půlce o míč protihráče a následně poslal do úniku Jakuba Čecha, který poslal balón mezi nohama vybíhajícího gólmana Petrželky do sítě. V závěru ještě přišel nápor Chodovky, který však domácí přestáli a mohli se tak radovat z důležité výhry, která je zase více vzdálila od sestupových pozic.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kozolupy
Jakub Čech (hráč): Od nás jeden z nejbojovnějších výkonů v sezóně. Hráli jsme jako jeden tým, jezdili po zadku. První gól jsme dali z rychlého brejku, pak to bylo spíše vyrovnané. Náš předstoper Petr Mráz dostal na starost kanonýra Chvala a myslím, že mu ten zápas dost znepříjemnil. Uhlídal ho výborně až na jednu akci, kdy jsme ztratili míč ve středu hřiště a ho dostal Chval do situace, které s přehledem zakončuje. Naštěstí jsme poté dali druhý gól a pak to už jenom ubránili. Byl to týmový výkon. I diváci říkali, že to bylo pěkné utkání. My byli ten šťastnější tým.

TJ Slavoj Chodová Planá
Radek Pánek (trenér): Zápas hodnotit nebudu. Řeknu jen tohle: Jsem rád, že kluci hráli, co jsem po nich chtěl a že udrželi disciplínu. Za to jim děkuji.



Sestavy


TJ Sokol Kozolupy
M. Sazeček [-] - M. Mráz [-] , J. Fikar [-] , J. Bozděch [-] , P. Mráz [-] - P. Pancurák [-] , V. Sláma [-] , M. Maštalíř [-] (75. J. Huleš [-] ) , J. Hucl [-] - V. Kovář [-] (82. J. Martínek [-] ) , J. Čech [-]

TJ Slavoj Chodová Planá
K. Petrželka [-] - K. Hrdinka [-] , J. Abramčuk [-] (82. D. Hanko [-] ) , P. Chval [-] , J. Pelán [-] , B. Soukup [-] , T. Sykal [-] , R. Ovčačík [-] , R. Táborek [-] , J. Plecitý [-] , L. Tonka [-]

ŽK: 78. P. Mráz - 52. D. Hanko .
Hráči zápasu: M. Sazeček , P. Mráz .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JIRSA Petr - HAVRÁNEK Martin, NESVADBA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů