0:5
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 16:00

17.kolo, Plzeňský | 1.B třída sk. A, 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Bělá nastřílela v Kolovči pět gólů, navíc ji nahrála zaváhání konkurentů


Branky


22. M. Šinál , 45. D. Frank , 46. M. Bořil , 48. M. Bořil , 68. P. Jarina
13

V Kolovči letos nebudou na zápasy s Bělou vzpomínat zrovna v dobrém. Po podzimním debaklu na hřišti soupeře si totiž moc nespravili chuť ani na domácí půdě. Bělá zvítězila 5:0 a její hráče mohou těšit i porážky nejbližších konkurentů v boji o nejvyšší příčky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělá korunovala svou převahu dvěma góly

Koloveč na podzim prohrála v Bělé 0:11 a doma chtěla jistě uhrát podstatně lepší výsledek. Od začátku se však hrálo pod taktovkou hostí. Aktivní byl zejména na jaře výborně hrající Ebenhöh. Ten nejprve zatáhl balón dopředu po pravé straně a snažil se ho dostat na spoluhráče před bránou, v čemž mu zabránil brankář Marcel. Poté mu balón při zakončení poskočil a tak bránu přestřelil a do třetice ho po sólu od půlící čáry vychytal Marcel. Ten si pak ještě poradil i se zakončením Martina Černého.

 

Skóre se tak poprvé měnilo až ve 22. minutě. Jeden z obránců Kolovče nešťastně přizvedl míč na Bořila, který se vracel z ofsajdové pozice. Rychlonohý útočník následně obraně soupeře frnknul a předložil balón před prázdnou bránu Martinovi Šinálovi. Těsně před přestávkou to pak byl opět Bořil, který naservíroval míč na hranici velkého vápna Dominikovi Frankovi a ten zamířil k levé tyči. Bělá tak vedla 2:0.

Hosté definitivně zlomili odpor soupeře hned v úvodu poločasu

Jakékoliv domácí plány na obrat hráči Bělé zadupali do země hned v úvodu druhé půle. Téměř po rozehrávce dostal přihrávku mezi obránce Miroslav Bořil, který postupoval sám na bránu a zakončil mezi nohy gólmana. S chutí hrající útočník Bělé pak přidal o dvě minuty později ještě jednu trefu, na roh malého vápna mu míč přihrál Braun. Hosté pak poslali do hry i rekonvalescenta Pavla Jarinu a i on se nakonec střelecky prosadil. V 68. minutě si totiž postavil míč k rozehrávce přímého kopu a s pomocí teče ve zdi stojícího hráče zvýšil na konečných 5:0.

 

Hostům nahrály i výsledky souběžně hraných zápasů. Vedoucí Dlouhý Újezd prohrál 1:2 v Postřekově a Bělá tak ztrácí na lídra tabulky už jen bod. V Chodově navíc padla třetí Chodová Planá.



Ohlasy k zápasu



TJ Start Bělá nad Radbuzou
Aleš Zavadil (trenér): Jeli jsme tam s tím, že nás asi nečeká jednoduchý zápas i vzhledem k tomu, jaký debakl jsme jim uštědřili u nás doma. Čekali jsme, že se nám to si budou snažit vrátit. Navíc to byl důležitý zápas i v tom, že v tu samou hodinu hráli také naši konkurenti Dlouhý Újezd a Chodová Planá. Oba soupeři nakonec prohráli, což nám samozřejmě nahrálo... Hráli jsme bez zraněného Malého, ale už naopak pomaličku zkoušíme zapojit alespoň jako střídajícího hráče Jarinu. Začali jsme dobře. Podobně jako v předešlých několika zápasech byl aktivní Radim Ebenhöh. Po několika šancích jsme se nakonec ujali vedení a ve 45. minutě přidali druhý gól. O přestávce jsme si říkali, že by bylo dobré přidat další góly a rozhodnout a to se povedlo. Soupeř hrozil jen výjimečně z rohů a ze standardních situací. Ze hry si nevytvořil nic.



Sestavy


TJ Slavoj Koloveč
T. Marcel [-] - M. Hranai [-] (65. D. Duchek [-] ) , T. Šlajs [-] (76. L. Polák [-] ) , L. Chval [-] , F. Šlajs [-] , T. Homolka [-] , M. Záhrobský [-] , V. Moravec [-] , M. Sušický [-] , J. Souček [-] (53. L. Kněz [-] ) , T. Mastný [-]

TJ Start Bělá nad Radbuzou
T. Jarina [-] - M. Bořil [-] (82. R. Černý [-] ) , V. Hošek [-] (71. M. Pustovojt [-] ) , L. Sobolík [-] , D. Frank [-] , R. Ebenhöh [-] (66. P. Jarina [-] ) , D. Häusler [-] , M. Černý [-] , V. Braun [-] , M. Šinál [-] , M. Tomášek [-]

ŽK: 63. F. Šlajs .
Hráči zápasu: D. Häusler , M. Bořil .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: JIRSA Lukáš - DUSPIVA Václav, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hráč, Administrátor klubu, eSport - TJ Chodský Újezd | Plzeňský | Tachov

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů