6:0
(4:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

02.06.2019 17:00

28.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany vyhrály vysoko nad Žihlí


Branky


12. K. Bouše , 22. J. Lev , 26. J. Lev , 34. P. Pfeifer , 73. J. Šafár , 86. M. Chmelíř
9

Rokycany porazily na své hřišti Žihli 6:0 a drží tak kontakt se špičkou týmů v této soutěži. Rozhodnuto bylo již v prvním poločase, kdy domácí vedli pohodlně 4:0. Mezi střelce se hned dvakrát připsal Lev.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Průběh utkání byl celkem jednoznačný od první minuty, což napovídá i konečný výsledek. Hráči z Rokycan měli chuť si zahrát a zastřílet. Z domácí sestavy chyběli známé opory jako jsou Spěváček, Šafář a proto chytli příležitost za správný konec mladí hráči. Skóre se otevíralo ve 12. min., kdy se dokázal prosadit Bouše střelou ze středu "16ky"1:0. Po úvodní brance přisly dva zásahy Lva, který se prosadit během čtyř minut ve 22. min. pocentrovaném míči a ve 26. min. po chybné rozehrávce brankáře 3:0. Poločasový výsledek uzavřel Pfeifer ve 36. min. 4:0. U poslední branky se hosté dožadovali ofsidu, ale hlavní rozhodčí jim nevyhověl a branku uznal.

 

 

Nepohledný druhý poločas

Ve druhém poločase se domácí lehce přizpůsobili hře hostů a tempo upadlo. Proto se nejednalo o příliš pohledný fotbal. Přesto jsme ale mohli vidět spoustu šancí a ještě dvě branky. O ty se postaral v 73. min. Šafář. Ten využil chyby hostujícího storpera a zakončil ze vzdálenosti velkého vápna 5:0. V 86. min. došlo opět ke špatné komunikaci stopěrů a Chmelíř této šance využil 6:0. Další šance skončily na konstrukci soupeřovo branky. Hosté se do vyložených šancí nedostali a k zakončení jen sporadicky. Nepříjemný okamžik přinesl konec utkání, kdy musel odstoupit vlivem zranění střelec Pfeifer.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Jsem rád, že se diváci dočkali plno branek a hráči se s nimi rozloučili na domácí půdě, tímto výkonem, doma jsem prohráli jen jednou s Černicemi, po individuálních chybách i já bych chtěl divákům poděkovat za přízeň v tomto ročníku, sám nevím, zda budu v Rokycanech pokračovat, takže dobrá možná derniéra. Díky základu týmu Sefcizkovi, Brožovi, Pfeifrovi, Šnidelářovi a Wolhmutovi i Jirkovi Lvovi, kteří měli účast na trénincích. jsem rád, že se diváci dočkali plno branek a hráči se s nimi rozloučili na domácí půdě, tímto výkonem, doma jsem prohráli jen jednou s Černicemi, po individuálních chybách i já bych chtěl divákům poděkovat za přízeň v tomto ročníku, sám nevím, zda budu v Rokycanech pokračovat, takže dobrá možná derniéra, díky základu týmu Sefcizkovi, Brožovi, Pfeifrovi, Šnidelářovi a Wolhmutovi i Jirkovi Lvovi, kteří měli účast na trénincích. Pohled na soutěž z našeho hlediska jsme předčili plán vedení klubu a do posledního odehraného kola jsme atakovali baráž, chvíli jsme s mladým týmem byli i první, což považuji za úspěch hráčů, při neustálém měnění sestavy, dle poskytnutí dorostenců nebo hráčů širšího kádru A týmu. dorostenci jsou výborní a vždy nám pomohli škoda, že se dost měnili chtěl bych jim za snahu a přístup poděkovat bylo by hezké kdyby hráli příští rok krajský přebor.

TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský (Trenér): Domácí hráči vstoupili do zápasu velice svižně a z jejich způsobu hry byla jednoznačně vidět snaha o zisk 3. bodů a zároveň i herní projev. Tento průběh měl stejný scénář téměř většinu hrací doby. My jsme nastoupili v hodně kombinované sestavě (z důvodu mnohačetného zranění hráčů) a bylo to zjevně vidět. Ještě působili značně podrážděně na sudí, kteří svými výroky nás občas přiváděl k nepříčetnosti, takže jsme mohli vidět i červenou kartu.



Sestavy


FC Rokycany B
J. Šindelář [-] - J. Huňáček [-] , K. Bouše [-] (50. J. Šafár [-] ) , P. Pfeifer [-] (58. M. Spěváček [-] ) , J. Lev [-] (60. J. Laubr [-] ) , L. Brož [-] , M. Chmelíř [-] , M. Kužma [-] , Z. Milota [-] (66. B. Vašíček [-] ) , J. Sefzig [-] , J. Klír [-]

TJ Slavoj Žihle
J. Huček [-] - J. Nový [-] , O. Čapek [-] , D. Kunt [-] (43. J. Kubíček [-] ) , J. Hájek [-] , T. Krofta [-] , J. Hána [-] , M. Kaľata [-] , Z. Vukliševič [-] , R. Otcovský [-] , J. Bulín [-]

ŽK: 62. Z. Milota , 70. J. Sefzig , 80. M. Spěváček - 29. J. Hájek , 34. Z. Vukliševič , 53. J. Nový , 58. M. Kaľata . ČK: 51. J. Hájek .
Počet diváků: 55. Rozhodčí: Kašpar Zdeněk - MIČAN Jan, PICEK Lukáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích