4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.04.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rokycany se dostaly do vedení již ve 3. min. a nakonec v klidu porazily Svéradice.


Branky


14

Zápas dvou týmů z opačných stran tabulky. Zatím co v posledních čtyrech kolech Rokycany lepily sestavu, v tomto kole si vypomohly dorostenci a tento tah se jim povedl. Všichni mladí hráči podali výbroný výkon. Klid na míči jim přinesl brzký gól, který padl již ve 3. min. Svéradicím se nepodařilo potvrdit vítězství proti Černicím.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do konce prvního poločasu bylo rozhodnuto

Lepší vstup do utkání si domácí nemohli přát. V 3. min. poslal svůj tým do vedení Pfeifer 1:0. Tato branka domácí nakopla a dále pokračovali ve výborném utkání. Do konce poločasu přidali domácí ještě 2 branky. Ve 20. min. se prosadil Šafář 2:0 a ve 34. min. z penalty Spěváček 3:0.

Ve druhém poločase padla branka až v 90. min.

Ve druhém poločasu pokračovaly Rokycany ve výborném výkonu. Vytvořili si asi dalších pět dalších slibných příležitostí, ale skóre se zatím neměnilo vlivem nezkušeností mladých hráčů. Branka padla až v 90. min., kdy se prosadil Bouše 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Utkání jsme začali aktivně se 4 dorostenci v základní sestavě. V tomto utkání jsme mohli vystřídat 5 hráčů a všichni se snažili, nikoliv jako v minulých 4 kolech, kdy jsme lepili sestavu, přesto jsme v Holýšově měli vyhrát. Z výkonu dorostenců jsem nadšen a je nutné, aby hráli dospělí fotbal kvůli jejich fotbalovému růstu. Rokycany mají vynikající dorost a všichni podávají výborný výkon kdykoli nastoupili.




Sestavy


FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - J. Sefzig [-] , M. Kužma [-] (63. V. Kopečný [-] ) , J. Klír [-] , O. Lang [-] , J. Huňáček [-] (53. J. Laubr [-] ) , P. Pfeifer [-] (75. J. Lev [-] ) , L. Brož [-] , J. Šafár [-] (68. K. Bouše [-] ) , M. Rybař [-] , M. Spěváček [-] (43. J. Ječmen [-] )

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , J. Makovec [-] (67. M. Doležal [-] ) , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , V. Brůha [-] , J. Vonášek [-] , D. Klas [-]

ŽK: 44. M. Kužma , 76. J. Ječmen - 33. M. Chaloupka .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Schveinert Radek - FENCL Jakub, SCHNEIDER Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích