4:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

20.04.2019 17:00

22.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušice našla svého přemožitele, tím se stal Meclov


Branky


14

Hráčům ze Sušice se nepodařilo prodloužit svojí vítěznou sérii. Všechny tři body si doma nechal Meclov, který byl v zápase lepším týmem a tímto výsledkem se vyšplhal na 3. místo v tabulce. Svojí další branku dal Němec dostal se na dělené první místo v tabulce střelců.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí překvapili agresivitou, chytrostí a v jednoduchostí

Do zápasu nezasáhli hráči Sušice Skuhra a Marek. Proto šanci dostali mladší hráči. I přes velmi bojovný výkon Sušice měli více ze hry domácí. Ty svojí agresivitou, chytrostí a jednoduchostí si často vytvářeli šance. Tu první proměněnou šanci proměnil Tolar ve 35. min. a poslal svůj tým do vedení 1:0, jelikož si našel šťastně odražený míč od tyče a pohodlně skóruje. Do konce poločasu se nepodařilo skórovat ani jednomu z týmu. Nejblíže tomu byl Sušický Klíma, který trefil tyčku a tak se šlo do kabin za vedení domácích borců.

 

Meclov přidal další tři branky

Velmi podobný průběh jsme mohli vidět i ve druhém poločase. Více šancí si vytvářeli domácí a pro hosty to byl zápas blbec. Chvilku po startu druhého poločasu přidal svou 21. trefu v soutěži Němec a zvýšil tak v 51. min. vedení 2:0. Za 7. min se stav změnil opět ve prospěch Meclova. Čižikov zvyšuje na 3:0. V 75. min. se Sušice nadechl k většímu odporu a první vstřelené brance. Z kopaček Szedmáka rovnou za záda brankáře Meclova 3:1. V poslední min. upravil Kubica na konečných 4:1.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Martin Kalný (Hráč): Nic netrvá věčně, ani naše vítězné tažení. Byla to jízda a nyní s pokorou odevzdáváme body v Meclově, v zápase kde jsme byli bohužel slabší. Gratulace soupeři a jejich sympatickému pojetí hry! Zápas blbec, který čeká v sezóně na každého, je za námi. Nyní se pojďme soustředit na další víkend. Doma hostíme Košutku Plzeň.



Sestavy


TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - J. Čižikov [-] , F. Němec [-] , M. Nidl [-] (68. M. Kubica [-] ) , T. Ratner [-] (77. T. Topinka [-] ) , M. Kubík [-] , J. Pačesný [-] , J. Klíma [-] (62. R. Kopperberg [-] ) , O. Jireček [-] , V. Kafka [-] , J. Tolar [-]

TJ Sušice
F. Míček [-] - M. Kalný [-] , J. Farták [-] , T. Marek [-] (46. P. Hubáček [-] ) , L. Kodýdek [-] - M. Budil [-] , J. Szedmák [-] , M. Prchlík [-] (84. P. Hrubec [-] ) - J. Skála [-] , T. Klíma [-] , J. Dryk [-] (58. F. Mašat [-] ) -

ŽK: 75. M. Regenda , 79. J. Pačesný .
Počet diváků: 92. Rozhodčí: PICEK Lukáš - HAVRÁNEK Martin, BOGDAN Gabriel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů