Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.04.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov rozhodl o výhře v 90. min.


Branky


17

Zajímavé utkání se odehrálo v Holýšově. Dva týmy z popředí tabulky chtěly získat všechny tři body. Před koncem utkání to vypadalo, že šťastnějším týmem budou Rokycany. Ale závěr utkání zvládli lépe domácí, kdy udeřili 2x v 90. min.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločasu se prosadil Bouše

Ativní velmi bojovný fotbal nás čekal v Holýšově. Rokycany nastoupili opět trochu v pozměněné sestavě, což je asi úděl všech B týmů. Kvalitní výkony byly vídět na obou stranách. Hosté šli zaslouženě do vedení. Ve 33. min. se dostal k míči Bouše, který s přehledem proměnil a poslal svůj tým do vedení 0:1. Brance asistoval přesným míčem Spěváček. Do konce poločasu se ani jednomu týmu nepodařilo změnit stav utkání.

 

 

 

Vyrovnání přišlo v 50. min. Domácí se prosadili na pravé straně a nacentrovali míč do vápna a domácí kanonýr Šperl 1:1. Za 6 min. došlo i k obratu. Branka padla skoro jako pře kopírák. Opět se Holýšov dokázal prosadit přes levou stranu obrany a nacentrovat do vápna. Odražený míč se dostal na kopačky Valachoviče a poslal svůj tým do vedení 2:1. Opět se za chvilku měnilo skóre. V 58. min. se dostal k příležitosti výborně hrající Spěváček. Ten u prvního gólu asistoval a druhý přidal sám 2:2. V 74. min. došlo opět k změně stavu. Tentokrát na stranu Rokycan. Svojí šanci vyúžil Pfeifer 2:3. Tento stav trval až do 90. min., kdy se dokázali domácí prosadit hned 2x za minutu. Nedůslednost, nekoncentrovanost a nezkušenost využili hned dva střelci holýšova. Konkrétně Kraus a Vnouček 4:3.

 



Ohlasy k zápasu



FC Rokycany B
Josef Aubrecht (Trenér): Soupeř dal góly, jako přes kopírák naše levá strana obrany selhala nechala odcentrovat a z dorážky padli vlastně všechny 3 branky, nedůslednost, nekoncentrovanost, nezkušenost, špatná komunikace mezi hráči, ale kluci sbírají zkušenosti a snahu jim nelze upřít, soupeř je jeden z nejzkušenějších v soutěži, kluci, jako Baxa, Šperl, Valachovič, Janča , Černohorský a další mají něco odkopáno i ve vyšších soutěžích a to nehrál zraněný Kaas, přesto jsme na vítězství měli, ale fotbal se hraje na góly gratuluji soupeři k vítězství.



Sestavy


FK Holýšov
L. Janča [-] (46. Š. Bacík [-] ) - R. Šimka [-] , R. Kraus [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Manowetz [-] , M. Černohorský [-] , J. Vítek [-] (76. P. Smetana [-] ) , R. Baxa [-] , P. Trhlík [-] , D. Zavadil [-] (86. J. Vnouček [-] )

FC Rokycany B
M. Wohlmuth [-] - V. Kopečný [-] , M. Spěváček [-] , J. Ječmen [-] , J. Sefzig [-] , K. Bouše [-] , P. Pfeifer [-] , J. Lev [-] (51. P. Spěváček [-] ) , L. Brož [-] , J. Šafár [-] , M. Votava [-] (78. F. Stejskal [-] )

ŽK: 69. J. Valachovič - 40. P. Pfeifer , 56. J. Lev , 56. L. Brož .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: Jakš Jan - BUREŠ Jiří, FENCL Jakub.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích