1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.04.2019 17:00

21.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sušická šňůra výher pokračuje


Branky


17

V další kole dorazily do Sušice Horažďovice. Diváci mohli vidět velmi zajímavé utkání, které rozhodla jedna branka. O vítěznou branku se postaral Skála a Sušice tak prodloužila svojí vítěznou sérii výher.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice hrozila ze standardních situací

Velmi vyrovnané utkání hned ze začátku prvního poločasu. Sušice hrozila spíše po kombinaci na krajích hřiště a ze standardních situací. Naopak Horažďovice se snažily prosadit střelou ze střední vzdálenosti. První velkou šanci hostů měl Kalný, který hlavou minul branku po centru Szedmáka. Domácí se hodně dostávali do zakončení a to hlavně po sérii rohových kopů a standardních situací. Celkem pravidelně se hráči ze Sušice dostávali k zakončení, ale nejdříve Kalný levačkou přestřelil a Klíma trefil hlavou tyč. Ve 29. min. se poprvé podařilo rozvlnit síť. Po standardní situaci se dostal míč ke Skálovi a ten z úhlu prostřeli hostujícího brankáře 1:0. Skóre se mohlo měnit ještě jednou. O deset min. se míč k Prchlíkovi, ale jeho střela byla sražena Formanem.

 

Všechny šance zůstaly nevyužity

Podobný průběh jsme mohli vidět i v druhém poločase. Další velkou šanci měli domácí. Po rohovém kopu se dostal k míče Kalný, který ve skluzu minul. O chvilku později se dostal k zakončení Klíma, kterému se taktéž nepodařilo navýšit vedení. To si však Horažďovice nenechaly líbit a přidaly na svém tlaku. Začaly vyhrávat osobní souboje a často se dostávaly k zakončení z hranice pokutového území. Nejblíže k vyrovnání byl Vachuška, který těsně minul branku. V 62. min. se hosté dožadovaly velmi důrazně odpískání pokutového kopu. Penalta však písknutá nebyla a Nauš byl vyloučen. Přesto tlak hostů neklesal. Hodně otevřeli hru a tlak vytrval na domácí obranu. Naopak domácí hrozili z rychlých protiútoků. Do konce utkání ještě Prchlík těsně minul bránu z přímého kopu a Horažďovice ještě mohly srovnat. Pěkný centr do vápna na Formana, ten ale v hlavičkovém souboji nevyhrál a skóre již neměnilo.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný (Hráč): Jednoznačně nejlepší soupeř jara. Zápas měl skvělé tempo a nasazení. Divákům se muselo do poslední minuty utkání líbit. Doufám, ze tým jako jsou Horažďovice udrží tuto soutěž.




Sestavy


TJ Sušice
F. Míček [-] - M. Kalný [-] , L. Kodýdek [-] , T. Marek [-] , J. Farták [-] - J. Szedmák [-] , M. Prchlík [-] , J. Skuhra [-] , M. Budil [-] - J. Skála [-] , T. Klíma [-] (83. J. Dryk [-] )

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - L. Mareš [-] , L. Král [-] , J. Forman [-] , J. Štěch [-] , J. Nauš [-] , A. Vachuška [-] , J. Boček [-] , J. Janouškovec [-] , M. Forman [-] , J. Boček [-]

ŽK: 60. T. Marek , 67. J. Skuhra , 85. J. Skála , 90. M. Kalný - 55. A. Vachuška , 75. J. Janouškovec . ČK: 62. J. Nauš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Hamouz Jakub - ŠIMEK František, RUDA Daniel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích