Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.04.2019 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas byl zrušen

Pátá výhra v řadě a další tři body se vezou do Sušice


Branky


15

O víkendu nás čekalo velmi zajímavé utkání dvou celků, kteří bojují o záchranu v soutěži. Bukovec neměl v zápase hráče na střídání a vlivem zranění nenastoupil po poločase další hráč. Tím pádem dohrávali domácí v 10-ti a to se projevilo na výsledku.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté chtěli domácí hned utahat

Domácí neměli hráče na vystřídání, čehož chtěli hosté využít hned ze začátku utkání. A tak se i stalo. Díváci mohli vidět velmi aktivní hru hráčů ze Sušice a velké dobývání domácí obrany. K prvnímu překonání domácí obrany a brankáře došlo ve 22. min. Prchlík měl hodně prostoru a ten využil k chytré střele, kterou Velenta vyrazil směrem k dalšímu útočníkoví Skálovi, který se nemýlil a otevřel stav utkání 0:1. Běžela 38. min. a hosté zahrávali rohový kop, konkrétně Prchlík. Ten našel přesně ve vápně spoluhráče Klímu skóre bylo již 0:2. Za tohoto stavu se již šlo do kabin.

 


Domácí po poločase nastoupili o 10 lidech. Jeden z hráčů odstoupil vinou zranění. Absolutně upadla kvalita utkání, přesto jsme přidali ještě čtyři branky.
Na 3:0 zvyšoval z vápna Milan Prchlík.
Branka na 4:0 přinesla velký rozruch, vstřelil ji Jakub Szedmák z přímého kopu a vy si můžete přečíst zprávu rozhdočího o co vlastně šlo...

Domácí hráli druhý poločas v 10-ti

Vinou zranění byli domácí nuceni nastoupit v 10-ti hráčích, což se hodně projevilo na kvalitě zbytku utkání. Na 0:3 v 59. min. zvyšoval velmi aktivní Prchlík a zatím se zúčastnil všech dosavadních branek v utkání. V 75. min. zvyšoval už na 0:4 Szedmák z přímého volného kopu. Tato branka vzbudila hodně negativních emocí a po slovní výměně mezi domácím brankářem Valentou a rozhodčím došlo na červenou kartu. Domácí tak již hráli o 9-ti. V 82. min. se do míče opřel Farták a zvýšil tak pěknou střelou z dálky na 0:5. V poslední minutě Sušice ještě rozehrávala roh, ke kterému se postavil Hrubec. Ten rozhrál na Kalného a ten našel Prchlíka a ten svou druhou brankou v zápase zvýšil na konečných 0:6.

 



Ohlasy k zápasu



TJ Sušice
Martin Kalný (Hráč): Dnes jsme odjeli na zápas opět za Plzeň, kde nás čekal aktuálně poslední celek tabulky. Upřímně jsme nevěděli do poslední chvíle co nás čeká. Pár minut před startem utkání jsme zjistili, že soupeř nemá hráče na vystřídání a tak jsme si řekli, že je musíme utahat. Což se nám povedlo. Nejlepší na hřišti Lukáš Kodýdek Milan Prchlík.



Sestavy


SK Plzeň - Bukovec
J. Valenta [-] - S. Kaše [-] , P. Podzimek [-] , M. Zámeček [-] , J. Sluka [-] - M. Bernard [-] , L. Bernard [-] , J. Nový [-] - L. Stach [-] , M. Žemlička [-] , F. Vraštil [-] -

TJ Sušice
F. Míček [-] - L. Kodýdek [-] (76. P. Hubáček [-] ) , J. Farták [-] , J. Skála [-] (84. P. Hrubec [-] ) , M. Kalný [-] , M. Prchlík [-] , J. Skuhra [-] (65. J. Dryk [-] ) , T. Klíma [-] , M. Budil [-] , T. Marek [-] (70. O. Skrbek [-] ) , J. Szedmák [-]

ČK: 75. J. Valenta .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Burda Václav - VOCELKA Milan, DUDA Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích