Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.04.2019 16:30

20.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Košutka si nechala všechny tři body doma


Branky


15

Košutka přivítala na svém hřišti soupeře ze Svéradic. Ty zatím neprožívají poadeřené období a postupně se posouvají tabulkou směrem dolů na sestupových vod. Naopak domácí napravili minulé zaváhání v Holýšově a vyhrála i díky třem trefám Machta.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Skvělý začátek od domácích hráčů

Domácí hráči vlétli do utkání jako uragán a ihned chtěli přiklonit vítězství na svojí stanu. A to se jim povedlo už v 10. min., kdy po krásné kombinační akci otvírá stav utkání domácí Macht 1:0. Tato branka domácí hodně nabudila a Košutka se prezentovala líbivým fotbalem. Dokázala soupeře zatlačit a vytvářet si spoustu šancí. Překonat znovu hostujícího brankáře se povedlo ve 20. min. Nedvědem 2:0. Soupeře ale ani za tohoto stavu se nevzdával a s úbívajícím tlakem domácího týmu se zvyšoval tlak hostů. Domácí vypadli z tempa a Beránek ze Svéradic snižuje na 2:1 ve 39. min. a hned o dvě min později se hosté dočkali vyrovnání z kopaček Vachušky 2:2. A tak bylo v krátkém sledu srovnáno a mohlo se jít do kabin.

 

 

Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější

Průběh ve druhém utkání velmi vyrovnaný. Domácí byli lehce opařeni rychlým srovnáním Svéradic a ti zase nabuzení, že zápas ještě mohou otočit. Šance jsme mohli vidět na obou stranách, které většinou skončily nevyužity. Dvě šance se ale podařilo proměnit. V 50. min. se dostal míč na kopačky Macht a ten svojí druhou brankou v zápase opět posílá domácí do vedení 3:2 a v 71. min. zkompletoval hattrick Macht 4:2 a bylo rozhodnuto. Za tohoto stavu se dohrávalo vyrovnáné utkání, které nám již další branku nepřineslo.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Košutka Plzeň
Jaroslav Slavík (Trenér): Vstup do utkání byl skvělý. Už v 10. vteřině jsme měli velkou šanci pro krásné akci, která nás zřejmě nabudila a začali jsme předvádět líbivý fotbal. Soupeře jsme zatlačili a jasně přehrávali, vytvářeli si šance a hlavně dávali góly. Bohužel jsme kolem 30.min. nepochopitelně vypadli s tempa a nechali soupeře dvěma brankami v krátkém sledu srovnat na 2:2. Ve druhém poločase byla hra vyrovnanější s šancemi na obou stranách. Na rozdíl od hostujícího mužstva jsme dvě využili a zaslouženě vyhráli. Chci poděkovat všem klukům za výkon a hlavně Pavlu Machtovi, který nejen že výborně bránil nejlepšího hráče hostů Beránka, ale ještě stačil vsítit hattrick.




Sestavy


TJ Košutka Plzeň
J. Frémund [-] - M. Nedvěd [-] , J. Chabr [-] , F. Řežábek [-] , P. Macht [-] , D. Triner [-] , Z. Rolko [-] , T. Pekník [-] , L. Kovařík [-] , J. Hemzáček [-] , M. Primas [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] , M. Jiřinec [-]

ŽK: 62. A. Vachuška , 87. M. Chaloupka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: MIFKOVÁ Hedvika - RUBÁŠ Jaroslav, ČERVENÝ Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích