Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

31.03.2019 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Derby vyznělo lépe pro domácí


Branky


15. M. Kalný , 20. J. Skála , 30. T. Klíma , 87. T. Klíma - 48. D. Šperl , 74. O. Chalupa , 80. R. Beneš
22

Velmi zajímavé utkání jsme mohli vidět v Sušici kam zavítali Žichovice. Od každého derby každý čeká velmi zajímavé utkání, kde o náboj a pěkný fotbal není nouze, což se potvrdilo. Toto utkání bylo zajímavé i díky postavení obou týmů v tabulce. Oba dva se nachází ve spodní části. Utkání se odehrálo na hřišti s umělým povrchem v Sušici. Sušice toto utkání zvládla výborně a dál přožívá fantastický start do jarní části sezóny.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Sušice si uhrála v prvním poločase slušný náskok

Hostům vstup do utkání moc nevyšel. Chyběla týmů agresivita a větší pohyb. K prvním zajímavým akcím došlo po čtvrthodině hry. Domácí si dokázali vybojovat dva rychlé rohy za sebou. Ten druhý letěl přímo z levé nohy Szedmáka až do vápna, kde si ho našel domácí kapitám Kalný 1:0. Ve 20 min. měli se blížilo ke slibné šanci hostujícího týmu. Centr však vystihl domácí Kalný a hlavou odvrátil na Klímu, který vedl útko domácích až do soupeřovo vápna. Tam našel volného Skálu a ten přesně zakončil 2:0. Tlak domácích stále končil, což vyústilo v akci ve 30 min. Skála byl vyslán do úniku. V blízkosti vápna byl sražen k zemi. Šance se chytil domácí technik Szedmák, kerý našel Klímu a ten akci gólově zakončil 3:0. Do konce poločasu drželi více míč na svých kopačkách domácí, což přineslo klid do jejich hry.

Zcela odlišný poločas odehrály Žichovice

Do druhé poločasu nastoupily Žichovice v jiném rozestavení se Šperlem na hrotu, což bylo hodně vidět. Mnohem více se tlačily do útoku a Sušice jim poskytla více prostoru, což hostům vyhovovalo. Hned v úvodu poločasu se dokázal prosadit již zmiňovaný Šperl a zavelel touto brankou k obratu 3:1. Po brance se zápas odehrával převážně mezi vápny bez vážnějších šancí. Tento stav trval až do 75 min., kdy Žichovice poslaly do vápna přesný centr od Šperla na Chalupu a ten se nemylil 3:2. Hosté viděli možnost srovnání, za které se vyhementně hnali. Vyrovnání nakonec přišlo v 80 min. Po sérii odrazů se míč dostal až ke kapitánovi Benešovi a ten srovnal 3:3. Všichni se už pomalu připravovali na penaltový rozstřel. V 87 min. se domácí připravovali na jednu z posledních akcí zápasu. Dryk vybídl dlouhou přihrávkou za obranu Skálu, ten dokázal obejít brankáře, který proti němu vyběhl a nacentroval míč na Klímu, který svojí druhou brankou zápase rozhodnul o vítězství domácích 4:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Sušice
Martin Kalný (Hráč): Předvedli jsme nejlepší první poločas jara. Vystřelili tři hezké góly a na hřišti dominovali. Skvěle nám fungovala obrana a drželi jsme si taktické pokyny od trenéra. V druhé půli jsme to měli potvrdit ale hráli jsme na půl plynu a nedostali se do kombinace. K tomu hosté přitvrdili a vysunuli své rady do útoku což jim zaslouženě přineslo vyrovnání. Naštěstí jsme se ještě jednou utrhli a přidali vítězný gól.

TJ Žichovice
Tomáš Čakrt (Trenér): Do derby jsme vstoupili otřesně. Chyběl nám pohyb,agresivita,nasazení i chuť a výsledkem byl poločas 0:3 ! V poločase jsme změnili rozestavení ,ale hlavně přístup. Na hrot doslova vletěl Dan Šperl a byl to právě on, kdo zvedl naši vlajku. Nejprve sám snížil a následně byl podepsán i u dvou dalších branek. V samotném závěru utkání jsme ovšem chybovali a tři body brala Sušice. Za výkon ve druhé půli musím tým pochválit. Bohužel poločasy se ve fotbale hrají dva... Domácímu mužstvu k výhře gratuluji.



Sestavy


TJ Sušice
M. Brož [-] - L. Kodýdek [-] , J. Skála [-] (90. P. Hubáček [-] ) , T. Klíma [-] , T. Marek [-] , M. Prchlík [-] (77. J. Dryk [-] ) , J. Skuhra [-] , M. Budil [-] , J. Farták [-] (62. O. Skrbek [-] ) , M. Kalný [-] , J. Szedmák [-]

TJ Žichovice
S. Klas [-] - R. Šiška [-] , O. Musil [-] , O. Chalupa [-] , J. Krýsl [-] , I. Butnaru [-] , P. Rojík [-] (41. D. Šperl [-] ) , D. Staněk [-] , R. Beneš [-] , L. Mourek [-] , L. Černý [-]

ŽK: 73. J. Skuhra , 90. J. Szedmák - 64. L. Černý , 75. I. Butnaru , 90. D. Staněk .
Počet diváků: 199. Rozhodčí: Rubáš Jaroslav - PETRŽELKA František, JAKŠ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra domácích