2:1p.
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Až ve 13 sérii penalt se rozhodlo o vítězství Svéradic


Branky


21

Zápas Svéradic s Meclovem se odehrál na hřišti v Novém Boru, kde mají momentálně domácí nahlašené své náhradní hřiště. Svéradice nečekalo jednoduché utkání, jelikože také se nachází v sestupovém pásmu a body by se hráčům jistě hodily. Naopak Meclov v klidném středu tabulky by chtěl potvrdit domácí body s Holýšovem z minulého kola.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Těžký terén komplikoval kombinace obou týmů

Zápas velice ovlivnila hrací plocha. Na hřišti byly vidět dozvuky zimy. Hřiště bylo hodně měkké a nerovné. Bohužel na takovém to terénu se o fotbalu moc bavit nedalo. Skóre se měnilo hned ze začátku utkání. V 7 min. se dostal k míči Beránek, kterému se podařilo přehodit hostujícího brankáře. Ten se míče ještě dotknul, ale míče se odrazil od břevna do branky 1:0. Meclov byl více na míči, ale terén jim komplikoval kombinace. Přesto si dokázala vytvořit několik slibných šanci, které nedokázali proměnit ve vyrovnávací branku.

 

Změněná taktika Meclovu prospěla

Hráči z Meclova během poločasové přestávky změnily svojí taktiku, což jsme mohli vidět hned z úvodu durhého poločasu. Taktika se vyplatila a hosté si začali vytvářet více šancí a tlak na domácí stále rostl. Ve 48 min. se podařilo proměnit jednu z těchto šancí. Konkrétně Čižikov srovnává na 1:1. I po této brance tlak hostů neslábnul. Žádnou ze slibných šancí se již proměnit znovu nepovedlo. Kvůli terénu se hrála spíše překopávaná a mohli jsme vidět spoustu vzdušných soubojů. Tento stav vytrval až do konce a proto musely rozhodnout o vítězi penalty.

 

Brankáři nedostávali moc šancí

O bodu navíc tedy musely rozhodnou penalty. Střelci se při svých kopech moc nemýlili a nedávali brankářů moc šancí. Proto penalty došly až do 13 série, která vyzněla lépe pro domácí a tedy porazili hosty 7:6 na penalty.



Ohlasy k zápasu



TJ ZD Meclov
Milan Obržálek (Trenér): Myslím že v tomto zápase jsme měli na tři body. Bohužel nás od začátku sezony trápí produktivita. Proměňujeme opravdu velmi málo šanci a to dnes rozhodlo o další ztrátě bodů.



Sestavy


FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] (64. J. Makovec [-] ) , M. Jiřinec [-] (75. J. Vonášek [-] )

TJ ZD Meclov
M. Regenda [-] - F. Němec [-] , M. Nidl [-] , J. Čižikov [-] , M. Kubík [-] , J. Klíma [-] , O. Jireček [-] , V. Kafka [-] , J. Malík [-] , R. Kopperberg [-] , J. Tolar [-]

ŽK: 28. A. Vachuška , 32. M. Heimlich , 53. D. Klas , 90. S. Makovec - 28. M. Kubík , 70. J. Čižikov .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PICEK Lukáš - ŘÍHA Zdeněk, LIŠKUTÍN Antonín.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Meclov musí bodovat pokud se chce udržet mezi nejlepšími týmy, dá do toho dá vše a zvítězí.

Tip: remíza

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy

Tip: výhra hostů