2:1
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Za krásného jarního počasí proběhlo na hřišti v Horažďovicích tradiční derby


Branky


20

Horažďovice zahájily jarní boj o záchranu v soutěži. Zatím se vydaly dobrým směrem. Na domácím hříšti za krásného počasí porazily Svéradice 2:1 a stáhly tak bodový rozdíl od ostatních týmů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tlak domácích branku nepřinesl

Domácí šli do utkání s odhodláním bodovat naplno. Což potvrdil i průběh prvního poločasu, mohli diváci vidět trvalý tlak domácích hráčů, ale jejich útok byl bezzubí. Naproti tomu hosté ze Svéradic spoléhali na zajištěnou obranu a hrozili rychlými protiútoky. I přes ojedinělé brankové příležitosti se fotbalový nadšenci branky nedočkali a do šaten se šlo tak za nerozhodného stavu.

Diváci se konečně dočkali branky

Goly přinesl až druhý poločas. Trenér domácích reagoval na průběh prvního poločasu tak, že lehce pozměnil rozestavení. Nejdříve se prosadili hosté V 65 min. dostal příliš mnoho času a prostoru Vlastimil Beránek 0:1 a technickou střelou pohodlně skoroval. Na další změnu výsledku diváci nečekali dlouho. O 4 min. si na centr z levé strany si naběhl David Michelini 1:1 a na zadní tyči nikým neatakován pohodlně hlavičkou rozvlnil síť. Domácí po vstřeleném golu přidali na obrátkách a byla otázka času, kdy se bude měnit skore. Nečekalo se dlouho.V 74 min. Vše na sebe vzal Tomáš Greger 2:1, který  přes půlku hřiště prošel přes vše, co mu stálo v cestě a zbytek prostřelil. Velmi cenné body tak zůstavají na domácí půdě v Horažďovicích.

 



Ohlasy k zápasu


FK Horažďovice
Miloš Boř (Trenér): Šli jsme do zápasu co nejdříve rozhodnout utkání, ale naše snaha končila daleko od soupeřovi branky. Do druhého poločasu jsme pozměnili rozestavění a na hře to bylo hned znát. Děkuji klukům za bojovnost, která byla v tomto zápase důležitá.




Sestavy


FK Horažďovice
J. Rybár [-] - T. Greger [-] , D. Macoun [-] , J. Boček [-] , V. Vrzal [-] (46. D. Michelini [-] ) , J. Janouškovec [-] , M. Forman [-] , J. Forman [-] , A. Vachuška [-] (85. J. Boček [-] ) , M. Šašek [-] , J. Nauš [-]

FK Svéradice
M. Soukup [-] - R. Kába [-] , V. Beránek [-] , S. Makovec [-] , E. Bouše [-] , A. Vachuška [-] , M. Heimlich [-] , M. Chaloupka [-] , V. Brůha [-] , D. Klas [-] , F. Nováček [-] (37. J. Makovec [-] )

ŽK: 29. D. Macoun , 43. J. Forman , 59. A. Vachuška , 67. D. Michelini , 78. M. Šašek - 20. M. Heimlich , 54. M. Chaloupka , 61. A. Vachuška , 81. D. Klas .
Počet diváků: 120. Rozhodčí: KOMÍNEK Jiří - SCHNEIDER Josef, SCHVEINERT Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra domácích

Výsledek zápasu: 3:1. Přeji si abychom se jak my, tak Horažďovice zachránili. Navíc můj dlouholetý kamarád Michal Forman v minulém kole daroval hattrick zesnulému dědečkovi, který byl velkým fanouškem Horažďovic. Jak Michala znám, nakopne ho to k další one man show a rozhodne derby.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích