1:0p.
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

23.03.2019 15:00

18.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Holýšov prohrál podruhé za sebou na penalty


Branky


20

18 kolo Plzeňské 1.A třídy nám přineslo velmi zajímavé utkání týmů z přední části tabulky. Toto utkání zvládli lépe hráči z Meclova, kteří porazili Holýšov na penalty. Meclov se tak na Holýšov dotáhl na 2 body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Velmi těžký terén komplikoval zápas oběma týmům

Od prvních minut to byl velký boj, oba týmy velmi aktivně pracovali jak do ofenzívy, tak do defenzivy! Ale velké nepřesnosti na těžkém terénu a dobře hrající obrany mařili, až na pár výjimek, příležitostí k vytvoření šanci. Bezgólový stav vydržel celých 45 min.

Branky jsme se nedočkali ani v druhém poločase

Do druhého poločasu nastoupili domácí o něco lépe. Dokázali si vytvořit několik slibných šancí, které bohužel vlivem nepřesnosti brankou neskončili. Několik ojedinělých rychlých úniků Meclova skončili většinou přerušením ve vápně. Rozhodčí všechny přerušení vyhodnotil jako zákroky v rámci pravidel nebo ve prospěch hráčů hostů. Holýšov nejvíce hrozil střelami ze středních vzdáleností nebo hrozil ze standardních situací. Takže po neúspěšné koncovce jsem se za stavu 0:0 mohli posunout k penaltovému rozstřelu.

 

Domácí neporazitelnost trvá

Hvězdou penaltového rozstřelu byl domácí brankář, který chytil dvě penalty a Meclov se tak mohl radovat z neporazitelnosti na domácím hřišti.



Ohlasy k zápasu


TJ ZD Meclov
Milan Obdržálek (Trenér): Myslím že jsme byli po většinu zápasu lepším týmem, co se týče vytvoření gólových příležitosti. Jinak to byl opravdu boj na těžkém terénu, pro hráče obou týmů velká dřina! Za dva body jsme velmi rádi, museli jsme jezdit po zadku 90min. ale bylo navíc, přece jenom jsme doma jediní neporažení!




Sestavy


TJ ZD Meclov
J. Dolejš [-] - F. Němec [-] , T. Ratner [-] , J. Čižikov [-] , M. Kubík [-] , J. Klíma [-] , M. Kubica [-] (65. M. Nidl [-] ) , O. Jireček [-] , R. Kopperberg [-] (82. T. Topinka [-] ) , J. Pačesný [-] , J. Tolar [-]

FK Holýšov
L. Janča [-] - P. Trhlík [-] , D. Šobr [-] , R. Šimka [-] , D. Zavadil [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , J. Vítek [-] , R. Baxa [-] , R. Kraus [-]

ŽK: 43. M. Kubík - 52. J. Vítek , 54. D. Šobr .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: ČERMÁK Vladimír - VALENTA Martin, MIFKOVÁ Hedvika.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: remíza

Výsledek zápasu 2:2. V tomto derby tipuji remízu a hodně branek, oba týmy hrají letos skvěle.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů