Sušice opět bodovala, tentokrát v Žihli


Branky


21

Obec Žihle ležící na hranici Plzeňského s Karlovarským krajem je jedním z přímých soupeřú o održení se v soutěži. Sušicím se zatím po zimní přestávce velmi daří. Do své sbírky přidala další tři body a postupně se tak přibližuje s svým soupeřům a tím pádem i k udržení v soutěži.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ondřej Skrbek poslal Sušici do vedení

Hráči ze Sušice mají před jarem jasný cíl, a to udržení v soutěži, což bylo vidět v tomto utkání v Žihli. Několik šancí si dokázali vytvořit, ale většinou skončily mimo branku a tak Sušice zahrávala spoustu rohových kopů. Ve 32 min. se konečeně skóre měnilo. Ondřej Skrbek si trpělivě počkal na přední tyči a uvolnil se od obránce a prudký centr z levé strany od Jakuba Szedmáka zakončil pod břevno 0:1. Hra byla dále charakteristická spíše dlouhými míči, takže strávil hodně času ve vzduchu a proto docházelo i ke spoustě soubojům. Stav utkání se již do konce poločasu neměnil, ale ve 46 min. byl sražen k zemi Tomáš Marek a ještě dostal ránu do hlavy, což způsobilo roztržení nosu již zmiňovaného hráče. Následovala tak červená karta pro Markiyana Romanovskyyho.

Druhá červená karta zápasu

Domácí šli do druhého poločasu s jasným cílem a to neobržet branku. Přesto dokázala Žihle zahrozit. Prudkou střelou z 25 m natrefili břevno. Následně 2x těsně minul branku Jan Skála. V 66 min. byl atakován hostující Jiří Skuhra loktem do hlavy. Rozhodčí ukázal žlutý kartónek Janovi Havelkovi. To už byla druhá karta v tomto zápase a tak musel také do sprch. Domácí tak hráli již v 9-ti hráčích. Přesto se domácí nevzdali a vytvořili si několik příležitostí na menším hřišti v Žihli. V 76 min. přišlo rozhodnutí. Jakub Szedmák si připsal svojí druhou asistenci na Milana Prchlíka, který zvyšuje na 0:2. V poslední minutě se ještě zahrával rohový kop na branku domácích. Ten rozehrával Jakub Szedmák a hledal své spoluhráče na zadní tyči. Domácí obránce ve snaze zabránit přihrávce si omylem kopl míč do vlastní branky 0:3. Tato branky byla připsána Jakubovi Szedmákovi.

 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Žihle
Robert Otcovský (Trenér): Utkání ovlivnili 2 vyloučení, které hostům umožnilo celkem pohodlné vítězství. Přesto nejsem spokojen hlavně s hrou v plném počtu. Představoval bych si více nebezpečných útočných akcí, větší bojovnost a nebojácnost. Paradoxně tomu tak bylo při absenci 2 vyloučených hráčů.

TJ Sušice
Martin Kalný (Hráč): Do zápasu jsme vstupovali se sedmi bodovou ztrátou na domácí a především handicapem v podobě 2,5 hodinové cesty autobusem. Chvilku nám trvalo, než jsme se dostali do hry. Domácí nakonec gól nevstřelili, za což vděčíme našemu brankáři. Milan Brož si udržel čistý štít, pro celý tým paradoxně první v celé sezoně!



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Liškutín Antonín - VOCELKA Milan, KLIK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
25. 3. 2019 11:17
Hráč, Zpravodaj, Fotograf - TJ Sušice | Plzeňský | Klatovy
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Jan Kovář

Expert: Martin Kalný
Tip experta: výhra hostů

Výsledek utkání: 0:4. Se vší úctou k soupeři musím říct, že tam jedeme vyhrát. My tam musíme vyhrát a věřím, že nám to začne konečně padat více do branky, než doposud. Protože máme dobré útoky. Také věřím v první čistý štít, ale o to se musím nejprve zasloužit i svým přídělem já

Tip: výhra domácích

Tip: remíza