3:4p.
(0:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

17.03.2019 15:00

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zápas týmů z opačných stran tabulky zvládly lépe Horažďovice


Branky


70. R. Kraus , 78. V. Šperl , 90. V. Šperl - 19. M. Forman , 42. M. Forman , 85. M. Forman
12

Holýšov přivítal na svém domácím hřišti Horažďovice. Domácí v prvním jarním kole jasně vyhráli s Bukovcem a obsadili tak první místo tabulky. Horažďovice jsou na opačné straně a na jaře je čeká boj o záchranu. Los soutěže jim nadělil hned aspiranty na postup. Horažďovice zatím vše zvládají a berou další body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do kabin se šlo s dvoubrankovým rozdílem

Horažďovice nastoupily do utkání s ohodláním bodovat. Což bylo vidět hned od první minuty zápasu, kdy se do Holýšova pustily s velkou vervou. Ze začátku občas nastávaly nepřesnosti v obraně hosté, která byla zapříčeněna navé poskládanou čtveřicí. V průběhu prvního poločasu hosté stále více přebírali otěže, co vyústilo v první branku v zápase. V 19 min. se dokázal prosadit Michael Forman 0:1. Další příležitosti zůstaly nevyužity až do 42 min., kdy se podruhé v zápase prosadil Michael Forman 0:2.

 

Holýšov lehce změnil taktiku do druhého poločasu

Trenér Holýšova věděl, že potřeba na stav utkání nějak reagovat. Proto ve druhém poločase se rozhodli více útočit po stranách, za čož byl odměněn srovnáním skóre. V 70 min. snížuil stav utkání Radek Kraus 1:2 a po zvýšeném tlaku na hosty se Holýšov dočkal i srovnání a to přesně v 78 min., kdy se prosadil známý kanonýr Václav Šperl 2:2. Dále soupeř hrozil ze standardních situací a chtěl strhnout vítězství na svojí stranu. Horažďovice získali míč v 85 min. a rychlým protiútokem přešly do útoku přečíslily obranu domácích a na konci akce byl Michael Forman, který ve vápně obešel hráče a pod padajícím golmanem prostrčil míč na bližší tyč 3:2. V hlavách už hráči Horažďovic asi měli pozápasové oslavy, když Holýšov udeřil. V 90 min. měl Holýšov autové vhazování, který se dostal až k Václavovi Šperlovi a ten svojí druhou brankou srovnává. Poté byla vidět na každé straně jedna příležitost ke skorování, ale rozhodnout o vítězi musely penalty.

V penaltách byli více úspěšnější hráči Horažďovic

Penalty jsou tak trochu loterie pro oba týmy. V tomto rozstřelu byly úspěšnejší Horažďovice a berou tak velmi cenný bod navíc k záchraně v této soutěži.



Ohlasy k zápasu



FK Horažďovice
Miloš Boř (Trenér): Do Holýšova jsme odjížděli s touhou bodovat, to se nám podařilo a tím jsme zarmoutili všechny tipéry a mnohé experty. Na hřišti nebylo poznat, že proti sobě nastoupily týmy z opačných konců tabulky. Kluci plnili vše co jsme si v kabině řekli, přidali kolektivní výkon podtržený Michalovým hattrickem. K dobré hře obou týmů přispěli i skvělí diváci, kteří potleskem odměňovali akce .obou týmů. Málo vídaná věc, více takových fanoušků v ochozech.



Sestavy


FK Holýšov
Š. Bacík [-] - P. Trhlík [-] , R. Šimka [-] , R. Kraus [-] , D. Zavadil [-] , V. Šperl [-] , J. Valachovič [-] , M. Černohorský [-] , J. Vítek [-] , R. Baxa [-] , J. Vnouček [-] (72. V. Kaas [-] )

FK Horažďovice
J. Rybár [-] - L. Král [-] (81. J. Boček [-] ) , D. Macoun [-] , J. Boček [-] , J. Štěch [-] , J. Janouškovec [-] , M. Forman [-] , J. Forman [-] , A. Vachuška [-] , M. Šašek [-] , J. Nauš [-]

ŽK: 45. J. Janouškovec , 50. M. Forman .
Počet diváků: 145. Rozhodčí: Pressl Václav - RUBÁŠ Jakub, KOURA Radim.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Josef Aubrecht
Tip experta: výhra domácích

Jasná 1 domácí jsou největší favorit na 1. místo v soutěži.