Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.03.2019 10:30

17.kolo, Plzeňský | 1.A třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

8 branek jsme mohli vidět na UMT v H. Bříze


Branky


11

Utkání mezi Kaznějovem a Staňkovem se odehrálo na UMT v Horní Bříze, kde domácím týmem byl Kaznějov. Diváci si přišli na své, kdy mohli vidět zajímavé utkání se spoustou branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Staňkov měl vlažný vstup do utkání

Hráči Staňkova se v týdnu připravovali na menší rozměry UMT v Horní Bříze, přesto se jim nepovedl začátek utkání. Domácí se prosadili hned v úvodu po standardních situacích. Kaznějov využil malého důrazu hráčů Staňkov při odražených míčích a dokázali hned dvakrát skórovat. Nejdříve se v 7 min. prosadil Michal Tichý 1:0 a v 16 min. podobnou brankou Jiří Hrubý 2:0. Krátce na tyto branky se bohužel zranil záložník Jakub Šimůnek, kterého vystřídal Tomáš Pergl. Staňko měl pak začal mít více ze hry. Snížení přišlo v 17 min. po kombinaci ve velkém vápně Josefem Vrbou 2:1. Chvilku poté ještě loboval po úniku Tomáš Tlustý brankáře, bohužel jeho akce skončila na břevně domácí branky. Rozhodující dva okamžiky pro vývoj tohoto utkání přišli v posledních 10 minutách prvního poločasu. Nejdříve Tomáš Tlustý neproměnil pokutový kop, kdy směr střely vystihl brankář  Jiří Švamberg. A ještě do poločasu, dlouhým pasem ze své poloviny hřiště, byl vysunut  opět Tomáš Tlustý, který by běžel sám na domácí branku. Byl však oběma rukama stažen posledním hráčem Kaznějova, kterému rozhodčí udělil žlutou kartu. Hráči Staňkova byli jiného názoru a dožadovali se karty červené. Za tohoto stavu se šlo již do kabiny.

Kaznějov si již náskok udržel

V druhém poločase se Kaznějov hodně spoléhal na standardní situace, které byly velkou zbraní domácích. Staňkov měl více míč na svých kopačkách, ale Kaznějov vsadil a jednoduchost a rychlost přechodu do útoku. Hráči Staňkova při své standardní situaci byli málo důrazní a Kaznějov zahrozil rychlým proti útokem, který skočil faulem a tady penaltovým kopem. Ten v 51 min. proměnil Jakub Vondráček 3:1. Hned za 2 min. se opět trefil Jakub Vondráček a dal tak svou druhou branku v zápase 4:1. Naštěstí Staňkov rychle z trestného kopu Tomáše Tlustého a teči  Josefa Vrby opět snížil což vneslo novou energii do žil hráčů. V 83 min. dovršil hattrick Jakub Vondráček a upevnil tak vítězství v zápase. Po gólu na 5:2 Josef Kubina překvapivou střelou do šibenice  snížil na 5:3.



Ohlasy k zápasu



FK Staňkov
Milan Kucharič (Trenér): Celkově jsme doplatili na náš nedůraz na začátku zápasu a desetiminutovku chyb za stavu 3:2 pro domácí. O neproměněné penaltě a (ne)potrestání hráče domácích při zmaření naší vyložené šance už jsem psal v první otázce. Příliš mnoho chyb, vlažný vstup do utkání a špatná koncovka z naší strany, na druhé straně pak důraz a bojovnost domácích toto utkání rozhodli.



Sestavy


FK Bohemia Kaznějov
J. Švamberg [-] - J. Kiss [-] , P. Holeček [-] (76. M. Fedorco [-] ) , J. Hrubý [-] , D. Vinkler [-] (51. J. Hyneš [-] ) , V. Pícl [-] , J. Vondráček [-] (86. J. Gajdošík [-] ) , J. Fedorco [-] , M. Polívka [-] (60. V. Vašíček [-] ) , J. Vondráček [-] , M. Tichý [-]

FK Staňkov
L. Jánský [-] - P. Bilik [-] (67. P. Vacík [-] ) , V. Mifek [-] , J. Šimůnek [-] (18. T. Pergl [-] ) , J. Vrba [-] , P. Gust [-] , J. Kubina [-] , O. Hrdina [-] , F. Dolejš [-] , V. Záhoř [-] , T. Tlustý [-]

ŽK: 35. P. Holeček , 77. V. Pícl , 82. M. Tichý - 45. P. Gust , 47. V. Záhoř , 51. P. Bilik .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Marek Pavel - BRŮHA Radek, VELÍŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Jan Kovář

Expert: Josef Aubrecht
Tip experta: výhra hostů

Spíše 2 hosté zvládnou bouřlivé prostředí v Kaznějově.