2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.03.2019 16:30

19.kolo, Plzeňský | Krajský přebor , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stříbrskou sérii výher ukončil Chotíkov


Branky


26

Domácí celek si šel tvrdě za vítězstvím a zaslouženě získal tři body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šulan poslal Chotíkov do vedení

Chotíkovu se výsledkově zatím nedaří a mírně se propadl tabulkou, zatímco jeho soupeř ze Stříbra zvítězil na jaře ve všech třech zápasech. 

První půle ale vyšla mnohem lépe domácímu celku, který si vytvořil mnoho šancí a zásluhou své aktivní hry byl odměněn vedoucí brankou. Ve 24. minutě ji vstřelil Šulan a poslal žlutočerné do vedení.

Stříbro v úvodních pětačtyřiceti minutách zahrozilo pouze jednou, do dobré šance se dostal Tůma, ale Krásla v bráně Chotíkova nepřekonal.

Úvodní dějství tak skončilo 1:0.

 

Šance Baníku pohřbil Rozboud

Druhých pětačtyřicet minut nabídlo obdobnou podívanou jako těch prvních, na balónu byli spíše domácí a stříbrské borce nepouštěli téměř do ničeho.

Ovšem v 50. minutě nastal pro Chotíkov problém, jeilikož druhou žlutou kartu obdržel Šlajs a domácí čekalo poměrně dlouhé oslabení.

Baník měl však potíže se dostat k ohrožení Kráslovy branky. Navíc se po zbytečné žluté kartě v 77. minutě nechal vyloučit také hostující Korynta a počet hráčů byl opět vyrovnaný.

Šest minut před koncem zápasu utekl stříbrské obraně Rozboud a navýšil na 2:0.

Neškodné Stříbro tak pro tentokrát odjíždí bez bodu.



Ohlasy k zápasu


FC Chotíkov 1932
Petr Nykles, trenér domácích: Nevyhráli jsme snad posledních sedm utkání a tak jsme byli již mírně nervózní. Na trénincích jsme však poctivě makali a tak jsem byl přesvědčen, že tentokrát výhru urveme. Hráli jsme bojovně a jsem rád, že jsme konečně potvrdili i naše fotbalové kvality. Stříbro nehrálo špatně, po fotbalové stránce má kvalitní kádr, nicméně my jsme ho do ničeho nepustili a zaslouženě jsme tak zvítězili.

TJ Baník Stříbro
Radek Hřebík, kapitán hostí: Zapas nám vůbec nesedl. Ve čtvrtek se nám navíc zranil Radoslav Dyk. My neměli nic, kromě jedné šance Tůmy v první půli. Osobní souboje prohráváme, nemáme odražené balony ani chuť po vítězství. Když dostanem nějakých 40 minut výhody po vyloučení soupeře tak se naší nedisciplinovaností necháme taky poslat do desíti. Chotíkov zaslouženě vyhrál. My se teď musíme připravit na Zruč a doma uhrát nějaký bod



Sestavy


FC Chotíkov 1932
J. Krásl [-] - M. Štádler [-] (58. K. Rozboud [-] ) , M. Šlajs [-] , M. Prais [-] , J. Pechler [-] , M. Míka [-] , D. Míka [-] , P. Kučera [-] (88. M. Prais [-] ) , D. Chotěborský [-] (35. P. Černý [-] ) , B. Buchta [-] (81. J. Bachroň [-] ) , J. Šulan [-] (52. V. Týml [-] )

TJ Baník Stříbro
L. Dolejš [-] - O. Pavlas [-] , P. Šmídl [-] , T. Florus [-] (54. P. Demjan [-] ) , J. Korynta [-] , T. Vejvoda [-] , M. Bronec [-] , D. Tůma [-] , G. Lanfranchi [-] , A. Mikulovský [-] , R. Hřebík [-]

ŽK: 17. J. Pechler , 31. M. Šlajs , 76. P. Kučera , 86. D. Míka - 25. D. Tůma , 29. J. Korynta , 61. P. Šmídl . ČK: 50. M. Šlajs - 77. J. Korynta .
Počet diváků: 49. Rozhodčí: Petrželka František - BÍNA Roman, RUBÁŠ Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Zpravodaj, Fotograf - SK Horní Bříza | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Petr Žíla

Expert: Tomáš György, kapitán FK Okula Nýrsko
Tip experta: výhra domácích

Na tenhle zápas bych se klidně podíval, oba týmy jsou mi sympatické, hrají dobrý fotbal. Chotíkov po bídě z úvodu vyhrát už musí, ikdyž kluci ze Stříbra se jen tak nedají.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domaci

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Trenér, Zpravodaj, Fotograf - FC Chotíkov 1932 | Plzeňský | Plzeň - Sever

Tip: výhra domácích