Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

08.05.2019 16:30

14.kolo, Vysočina | Žďár nad Sázavou | III. třída , 2018-2019


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Strážku byly vidět gólové hody


1

V předehrávaném posledním kole byla vidět ve Strážku gólová přestřelka, která vyzněla lépe pro Doubravník.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas padlo pět branek

Poslední kolo zápasu mezi Strážkem a Doubravníkem se odehrálo ve druhém květnovém státním svátku. Počasí oboum soupeřům moc nepřálo, hrálo se v silném větru, který zápas hodně ovlivnil.

Začátek zápasu mělo lepší houstující mužstvo, když hned z první výraznější šance udeřilo. V 10. minutě se prosadil  Čepička Vladimír. Hned po dalších 4 minutách zfoukl vítr dalekonostnou střelu do domácí branky a bylo do 0:2. Hned z třetí nebezpečné šance hostujícího mužstva padl další gól a rázem to v 36. minutě bylo již 0:3. Teprve po tomto momentu se probralo také domácí mužstvo. Nejprve v 39. minutě po kolmé přihrávce utekl hostující obraně Chocholáč, obešel brankáře, ale odkrytou branku netrefil. To se podařilo až při dalším samostatném úniku a Chocholáč snížil v 41. minutě na 1:3. V nastaveném čase první půle zahrávalo domácí mužstvo standartku, tou Svoboda Mil. našel Svobodu Miroslava, který vyhrál souboj a Lahodný krásným bodlem propálil hostujícího Klusáka.

Doubravník se prosadil v závěru

Po návratu se otočily strany, Strážek začal hrát po větru a hned začal bušit na vyrovnání. To přineslo v 60. minutě. Po rohovém kopu si naskočil opět Lahodný Stanislav a nedal brankářovi šanci zasáhnout. Strážek z 0:3 srovnal na 3:3. Hra se potom přelévala z jedné strany na druhou a bylo celkem jasné, že kdo přidá 4. gól, tak už utkání zvládne. Šance měly obě mužstva, za domácí tu největší spálil Muller, který o centimetry netrefil horní roh branky. Domácím uškodilo, že mají úzký kádr, hráči dohrávali se zdravotními problémy a to se projevilo při 4. gólu. Odešel stoper Šmerda a než se obrana dala dohromady, tak Čepička Vladimír vystřelil Doubravníku 3 body. Domácí potom otevřeli hru a do otevřené obrany inkasovali ještě jednou.



Ohlasy k zápasu


TJ Strážek
Josef Cimbálník: Tomuto utkání by více slušela remíza. Hosté byli fotbalovější, domácí bojovnější. Nakonec se sluší poděkovat všem 3 rozhodčím, kteří byli nominováni na tento zápas. 16ti letý Ptáček pískal výborně, mnoho starších kolegů by se od něho již teď mohlo učit. AR1 i AR2 podali také výborný výkon. Kdo ví, jak by to dopadlo, kdyby byli na pomezí oddílový rozhodčí. Jen škoda, že takto nemohou být obsazena všechna utkání.

FK Doubravník
Miroslav Vojta:



Sestavy


TJ Strážek
M. Christian [-] - J. Cimbálník [-] , M. Svoboda [-] , Z. Jaroš [-] , M. Svoboda [-] , O. Kubát [-] (46. P. Šustal [-] ) , J. Chocholáč [-] , S. Lahodný [-] , F. Šmerda [-] (64. R. Vališ [-] ) , L. Macinský [-] , T. Müller [-]

FK Doubravník
J. Chromý [-] - J. Vojta [-] , O. Müller [-] , M. Vojta [-] , M. Šikula [-] (55. L. Jaroš [-] ) , V. Čepička [-] , K. Vojta [-] , M. Sommer [-] (46. M. Jedlička [-] ) , J. Patloka [-] (80. M. Mašek [-] ) , J. Slámečka [-] , T. Beran [-]

Počet diváků: 96. Rozhodčí: PTÁČEK Martin - TOMÁŠEK Oldřich, ŠULA Petr.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Petr Procházka

Expert: Libor Jaroš
Tip experta: výhra hostů

V předehrávce posledního kola jsme již s předstihem vyhráli na hřišti Strážku 5:3.